Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:52 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Ingiltere' den Evlilik Vizesine Basvuru
İletiTarih: Cmt Tem 30, 2011 5:12 pm 

biped yazdı:
Çok tebrik ederim Hayırlıba. Darısı başımıza.
Acaba siz nerede evlendiniz? Biz en mantıklısının Türkiye'de evlenmek ve sonra buradan settlement visa'ya başvurmak olduğunu düşündük ama acaba Türkiye'de evlensek, ben turist vizesiyle İngiltere'ye gitsem de oradan mı başvursam acaba settlement vizesine? Daha mı mantıklı? EN kolayı nedir yahu bu işin? İçimiz tükendi, ikide bir boşverelim hepsini ikimizden de vize istemyen bir ülkeye yerleşelim demeye başladık :) Yardımlar için teşekkürler...

biped öncelikle Hastayimba yı Hayırlıba yaptığın için ellerine saglık bu nicki de beğendim :) Gelelim senin durumuna, eğer ilk defa Ingiltereye geleceksen bence bi turist vizesi al ya danişanlılık vizesi. 6 ay içinde Ingiltere' de yap düğününü, sora gene Ingiltereden evlilik vizesi başvurunu yap. en güzeli en kolayı bu .

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 01, 2011 10:43 am 

Merhaba,

Geçen hafta İngiltere'de turist vizesiyle İngiliz eşimle evlendik. İngilizce sınavını da geçtim. PEARSON sınavı ile sonuç bir günde geldi. Sınavı geçmişim. Sorum şu,

Yerleşim vizesine İngiltere'den turist vizesiyle başvurabiliyor muyum, yoksa Türkiye'ye mi dönmem gerekiyor?

Bilgisi olanlar cevaplandırırsa sevinirim. Yoksa Türkiye'ye doğru, yollara düşeceğim.

Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Ingiltere'de evlilik proseduru
İletiTarih: Per Arl 22, 2011 5:18 pm 
Yeni Üye

Merhaba,

Turkiye yerine Ingiltere'de evlilik gerceklestirip orada kalis suresinin uzatilmasi icin basvurulmasi gereken vize turu ve izlenmesi gereken islemler nelerdir?

Tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 22, 2011 11:03 pm 
Yeni Üye

Merhaba,

Vize sayfasinda UK'de evlilik icin ozel vize alinmasi gerektigi, Turist vizesi ile evlenilemiyecegi yaziliyor.

Siz nasil bir ilsem gerceklestirdiniz anlatabilir misiniz?

Tesekkurler.

enes yazdı:
Merhaba,

Geçen hafta İngiltere'de turist vizesiyle İngiliz eşimle evlendik. İngilizce sınavını da geçtim. PEARSON sınavı ile sonuç bir günde geldi. Sınavı geçmişim. Sorum şu,

Yerleşim vizesine İngiltere'den turist vizesiyle başvurabiliyor muyum, yoksa Türkiye'ye mi dönmem gerekiyor?

Bilgisi olanlar cevaplandırırsa sevinirim. Yoksa Türkiye'ye doğru, yollara düşeceğim.

Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Nisanlilik vizesi yerine evlilik vizesi neden tercih ediliy?
İletiTarih: Çar Oca 04, 2012 7:36 pm 
Yeni Üye

merhabalar herkese,

kisa bir sorum olucak.

forumda gordugum kadari ile hemen hemen herkes evlilik vizesine basvuruyor turkiye'de evlendikten sonra.

bunun tercih edilmesinin sebebi nedir nisanlilik vizesi yerine?

orada gidip evlenmek ve vizeyi uzatmak daha mantikli ve kolay degilmi prosedurler acisindan?

tesekkurler yorumlariniz ve dusunceleriniz icin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Nisanlilik vizesi yerine evlilik vizesi neden tercih ediliy?
İletiTarih: Çar Oca 04, 2012 8:05 pm 
Site Müdavimi

prosudur olarak ikisindede ayni evraklar verildiginden yerlesim vizesi daha mantikli oluyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 05, 2012 6:40 pm 
Üye

has1973 e cevap.Sende haklısın kardeş.Herkesin vatanı kendi cenneti.Bende hayatımda iki defa yurtdışında bulundum.Çok zengin olacak diye bir durum yok açıkcası.Aylık 1000 pound türk parasına vurduğunda süper gibi gözüküyor ama özellikle gıda ürünleri bize göre pahalı ve anca burdaki gibi kıt kanaat geçiniyorsun.Evlilik yapacak arkadaşlara tavsiyem, sakın farketmez birisiyle evleniyimde nasılsa işi bulurum yerleşme vizesinide aldıktan sonra karıyı başımdan atarım diye düşünmeyin.Dımdızlak ortada kalırsınız valla.Dediğin gibi yakında 70 yaş ve üzeri olanlar tercih yapılacak yakında.Benim eşimde benden 18 yaş büyük hatta çocukları var ama biz mutluyuz Allah'a şükür.İş bulduktan sonra görücü usulu en az 10 kız görmeye gittim Türkiye'de ama hiçbiri ve hepsinin ailesi ne maaşımı ne de beni sevdiler.Eşim'le 3 yıldır görüşüyoruz ve 2,5 senenin sonunda evlilik kararı verdik.Benimle evlenmeye mecbur mu diye sorarsan "hayır.kendini geçindirecek kadar maaşı,belediye evinde kirada oturuyor ve ikinci el eski model bir arabası var o kadar" Ayrıca her türlü kötü ihtimaller üzerindede görüş birliğindeyiz.O da korkuyor kötü örneklerden dolayı, kalbi kırılsın istemiyor.Lafın kısası en güzeli eşimin cümlesiyle bitirmek Şu cümleyi söylüyor ben ne zaman "Ben çok çirkinim.Birçok kızla velenmek için çaba sarfettim ama onlar beni hiç istemedi"
"HAYIR.SENLE AYNI FİKİRDE DEĞİLİM.SEN ÇOK YAKIŞIKLISIN.DEMEK Kİ ONLAR KÖRMÜŞ VE SENİN İÇ GÜZELLİĞİNİ GÖREMEMİŞ."

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 08, 2012 11:58 am 

Arkadaslar selam,

Ben de onumuzdeki hafta Ingiltere'den basvurumu yapacagim. Hemen hemen tum evraklarim hazir. Adli sicil belgesi haric. Basvurusunu Ingiltere'den yapmis olan arkadaslar adli sicil belgesi teslim edip etmedikleri ve bir de hangi belgeleri tercume ettirdikleri (kendiniz mi ettiniz, profesyonel bir tercumana mi yaptirdiniz?) hakkinda bilgi verirlerse cok sevinirim.

Tesekkurler..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 15, 2012 6:08 pm 
Üye

adli sicil kaydına gerek yok

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC