Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:52 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: İngiltere’deki Evden Bozma Okullar
İletiTarih: Cmt Haz 20, 2009 10:45 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Bu resmi görünce paylaşmak istedim.İngiltere’de bu resimdekine benzer bir çok okul var.Geleneksel kampüse sahip okulların sayısı oldukça az.Fiyatları da nisbeten pahalı.Türkiye’de lise olmasına bile izin verilmeyecek durumda olan okullar, burada master eğitimi bile vermekte.Tamam, bina herşey demek değil ama yine de en azından içerisinde insana öğrenci olduğunu hissettirecek şeylerin olması, öğrencinin motivasyonunu artırır diye düşünüyorum.

Resim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: İngiltere’deki Evden Bozma Okullar
İletiTarih: Per Tem 02, 2009 7:30 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

motivasyonu artırmasının yanı sıra,dil eğitimi için belki söylenecek pek bir şey yoktur ama,yüksek lisans,master eğitimi veren yerlerin bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü;master ve yüksek lisans yada üniversite eğitimi denilen şey içeride edinilen kitap bilgisi değildir sadece,içinde bulunduğunuz ortam,sosyal imkanlar ve sizi geliştirecek aktiviteler çok yarar sağlar kişisel geliminizde.Kişisel gelişim de bence bu tarz eğitimlerin ayrılmaz bir parçasıdır,yoksa evde oturup kitapları herkes okuyabilir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: İngiltere’deki Evden Bozma Okullar
İletiTarih: Pts Kas 01, 2010 4:59 pm 

Londraya ilk geldigimde bunun kadar kotu olmasa da, dandik bir kolejde basladim (Turkiyedeki arabulucu sirket sagolsun). Oradan kurtulup, beli dogrultup adam gibi bir yere girmek 1.5 senemi aldi. Yeni Gelecek olanlara saglam arastirma yapmadan gelmemelerini tavsiye ederim. Boyle sadece oda ve sandalye+masa formatinda bir cok yer var. Cok sukur devlet son zamanlarda o tur yerleri kapatmaya basladi. Zaten cogu vize isleri icin kagit imzalamaktan baska bir ise yaramiyor ki Master egitimi vermek bir yana...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz