Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:39 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 37 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Ingiltere'de banka hesabi acmak...
İletiTarih: Çar Arl 14, 2011 10:35 am 
Site Müdavimi

pgs79 yazdı:
ilk sayfada'da yazmıştım.Eger yerleşim vizesiyle bu ülkede bulunuyorsanız,eşinizin yıllardır çalıştığı banka vardır.Burdan randevu alıp pasaportlar,evlilik cüzdanı ve eşinizin adına gelen birkaç faturayla giderseniz ve eşinizin kredi skoru kötü degilse(overdraft olmuyorsa sürekli) sorunsuz hemen açarlar.3 işgünündede debit kartınız gelir,yanlız kredi skorunuz olmadığı için debit kartı sadece ilgili bankadanın bankamatiginde kullanırsınız uzunca bir süre.

Yaaa sen ne tatlisin. Iste aradigim cevap bu :) Supersin hemen gidecegiz :)))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Arl 16, 2011 1:12 am 
Site Müdavimi

iki ay oldu geleli ama daha banka hesabi acmadim,kisa bir sure sonra isyeri acacam.banka hesabini isyerini acmadan mi yoksa actiktan sonra sirket hesabimi acayim ?
sirket kurma asamasinda internetten odeme yapmam gereken yerlerde esimin kartini kullanabilecekmiyim veya kendi hesabim mi olmasi gerekiyor,

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 08, 2012 8:45 pm 
Site Müdavimi

ingilterenin banka sistemini hala cozemedim.turkiyede herhangi bir bankaya gidip hesap actiriyorsun ama burada neden bu kadar zor anlayamiyorum.bankalar acisindan hicbir riski olmamasina ragmen,dun RBS banka gittik esimle birlikte.NHS NIN evraklarimida aldim ama bills,counsil tax vs seyler istediler.ustelik esimin uzun yillardir o bankada hesabi var ayrica yuklu bir miktar,bu nasil is anlayamadim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 09, 2012 6:23 pm 
Site Müdavimi

galilei yazdı:
ingilterenin banka sistemini hala cozemedim.turkiyede herhangi bir bankaya gidip hesap actiriyorsun ama burada neden bu kadar zor anlayamiyorum.bankalar acisindan hicbir riski olmamasina ragmen,dun RBS banka gittik esimle birlikte.NHS NIN evraklarimida aldim ama bills,counsil tax vs seyler istediler.ustelik esimin uzun yillardir o bankada hesabi var ayrica yuklu bir miktar,bu nasil is anlayamadim.

Baska bankaya gidin. Ben Yorkshire Bank da hesap actirdim. Soru sormadilar bile. 1 haftada debitcardim ardindan da sifrem geldi.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Oca 27, 2012 3:36 am 

Baska bankaya ve hatta ayni bankanin baska subelerine gidip deneyin.
Aksi istenmedikce fazla bilgiyi veren siz olmayin, senelerdir burada yasiyormus izlenimi cizin.
Bankolarda ki gorevlilere direk hesap acmak istiyorum yerine, hesap acmak icin randevu almak istiyorum diyerek musteri temsilcisiyle randevu zamaninda direk gorusun.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 29, 2012 3:59 pm 
Üye

öncelikle herkese merhaba
kişisel olarak reklam yapmayı sevmem.ama birbşrşmşze yardım yapmak adına sunu da soylemek ısterım.
eyer ıngıltere bır banka hesabınız var ve maasınız banka hesabunuza gelıp 2 tane durect debıt odemenız var ıse HALİFAX bankasınında yenı bır hesap acarsanız 100 POUND hosgeldın hedıyesı alıyorsunuz ve eyer aylık 1000 dan fazla hesabınıza gırıs olursa ekstra 5 ponda hedıye alıyorsunuz
saygılar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 29, 2012 10:37 pm 

ben butun bankalardan proof of address yuzunden geri cevrildikten sonra santandere gittim. once basic savings accouunt actilar. 1 ay sonra da gittim konustum current actilar. card ve check verdiler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 37 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz