Ben senden senin kontratini iyice ve detaylari ile okumani istiyorum. Cunku acik bir kapi var o iste. Burda firmalar araci firmalar kullanir ama hic duymadim ki bu kadar yuksek meblaglar dondugunu.
o firmanin iyi yada kotu oldugunu soylemem zor. buna ben karar veremem cunku bir suru araci firma var burada hidistandan pakistandan uzakdogudan ordan burdan isci getiren yada vize almaya yardimci olan.
Maas konusuna gelince de 6000 pound aylik ekstrim bir rakam. hemde cok fazla insaat isindeki en
ust duzey manager maasi. Insaat isinde calisan bir muhendisin maasi yillik 35000 poundu gecmez hemde Ingiliz eger master yapmissan ve senior engineer isen 45000 50000 arasi alirsin. o da ingilterenin heryerinde aynidir. Eger petrol isinde calisiyorsan 100000 lerin uzerine cikarsin.
gecici isci managerliginden bahsediyorsun nasil isci ayarlayacagini biliyormusun burada zaten gecici iscileri jobcenterler yada araci agent ler gonderir firmalara arada bizde calisiriz onlarla.
http://www.bath.ac.uk/hr/hourlypaids/Output.pdfbu listeden bakabilirsin iscilere ne kadar verildigini gorebilirsin. Yillardir insaat sektorunun icindeyim ve su andada amerikan hollanda ortakli bir firmanin uk subesindeyim merak ediyorsan. kisacasi bizim 280 tane dunya capinda subemiz var. 35000 kisilik calisan kadromuz var. hal boyle iken ister istemez rakmalari goruyor ve gittigin ulkelerdeki is arkadaslarinin durumunu gorup degerlendirebiliyorsun.