Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
dori
|
İleti başlığı: Ingilizce kursu - self employment Tarih: Çar Nis 20, 2011 5:43 pm |
|
|
|
selam self employment olanlar icin devlet okullarindan ucretsiz ingilizce kurs hakki var mi? boyle birsey duydum bir arkadastan ama o da emin degil vardi hala var mi bilmiyorum dedi, bilgisi olan var mi?
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
MCMLXXI
|
İleti başlığı: Re: Ingilizce kursu - self employment Tarih: Çar Nis 20, 2011 8:56 pm |
|
| Yardım Ekibi |
 |
|
|
ADULT LEARNING CENTER larda yerlesim vizesi olanlara bedava kurs hakki var ama sinavlari para ile.
Okullarin hicbirinde oyle bir kural yok. Eger herhangi bir kursa gitmek istiyorsan mesala ahsap isleri 6 aylik kurs bedelleri belediyeler tarafindan belirlenmekte ve ucretini odedikten sonra kursa baslayabilmektesin.
Self employer olanlar da ise mesleklerine ait kurslarda ilerlemek isterlerse indirimleri var. Ama ingilizce kursu bedava diye birsey yok.
unutma yakinindaki ADULT LEARNING CENTER de tum cevaplarin mevcut.
_________________ When the choose saddle to donkey not asking its intellectual, looking its size.
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|