Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
| Yazar |
Mesaj |
|
emrahla86
|
İleti başlığı: Re: ingiliz vatandaşıyla türkiyede evlilik Tarih: Sal Arl 27, 2011 12:33 pm |
|
|
|
Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız çok memnun olurum ,ben ingilterede yaklaşık3 seneye yakın bir zaman kaldım örgenci olarak vizem bitmeye yakın Ankara antlaşmasına başvurdum 2 kere red aldım bende geri döndüm 2010 temmuzda geldikden sonra benim ingilterede tanıştıgım kız arkadaşımla konuşmaya başladım istanbula geldi 4 5 defa beraber kaldık otelde ,beraber tatile gittik ve evlenmeye karar verdik ama evlioldugu için boşanması gerekiyordu eşide mısırlı evlenme sebebi mısıra tatile gittinge tanışmış dhaa önce orda el ele dolaşırken karakoal girmişler daha sonra evlenmişler ama adma vize başvrusu yapmamış hiç ingilterde için neyse bu hafta kesn olrak boşanıyor ve free to get married yazısını ocagın 15-20 arası alıcak ve birth certificate ile birlikde appostille yapmaya gönderecek oda 1 2 hafta içinde elinde olucak ve şubat 10 gibi falan türkiyeye gelecek buradaki evrakları hazırlayacagız evlilik için ve gün alıcagız nikah için benim sorularım;
- ingiltereden getirdigi free to get married ve birth certificate appostille olarak ben burada onları konsolosluğa götürüp yada yeminli tercümede Türkçe çeviri yaptırabilirim degilmi? - Türkçe çeviri oldukdan sonra bu evrakaları İstanbul valiliğine götürüp onayalatacakmıyım?
- Evlendikden sonra bütün evrakları hazırladıkdan sonra vize başvurusu yapmam lazım hemen evlilik cüzdanını aldıkdan sonra hemen vize başvurusu yapabşilirim degilmi sonra her hangi bir işlem kalıyrormu geriye?
- Benim askerlik tecilim nisan ayında bitiyor ben vize başvurusunu şubat 20 gibi falan yapmaya düğünüyorum askerlik problem olurmu?
Yardım lütfen !!!
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|