Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:29 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 128 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ILR Basvurusu ve ESOL Hakkinda
İletiTarih: Çar Kas 09, 2011 4:09 pm 
Yeni Üye

slm arkadaslar mart 2012 yani 3 ay sonra 2 senem doluyor yerlesim vizesini aldik geldik .2 sene tam bitmesinimi beklemek gerekir vizeyi uzatmak icin yoksa oncedende basvurma sansimiz varmi birde yukarida 5 sene denmis o onceki alanlarami yoksa bundan sonra alacaklarami degecek kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ilr basvurusu
İletiTarih: Çar Kas 09, 2011 10:27 pm 
Yeni Üye

slm arkadasim.ilr icin iki seneyi doldurmak zorundasin..tabi daha once life in the uk testini gecmek gerek..ilr konu basligi altinda sayfa var daha once bilgilerimizi paylasdigimiz o sayfaya bak bircok eksigini giderirsin ,kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 11, 2011 12:24 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

antalya0707 yazdı:
slm arkadaslar mart 2012 yani 3 ay sonra 2 senem doluyor yerlesim vizesini aldik geldik .2 sene tam bitmesinimi beklemek gerekir vizeyi uzatmak icin yoksa oncedende basvurma sansimiz varmi birde yukarida 5 sene denmis o onceki alanlarami yoksa bundan sonra alacaklarami degecek kolay gelsin

antalya0707 nasılsın bir süredir yazmıyordun umarım herşey yolundadır ne yaptın?.bu arada benimde vizem nisanın son günü bitiyor,mantık şu vizenin son bitiş tarihinden 28 gün önceden itibaren başvurabiliyorsun.tabiki bu arada giriş tarihinde önemli tam 24 ayı doldurman gerekli ve life in uk sınavını gecmen.bu ikisi olmassa olmaz . Sonra 2 tercih var önünde ya bütün belgeleri home officeye postalıyorsun sürec 2-3 ay içinde sana geri dönüyorlar £972 başvuru ücreti var,diger seçenekte bu 28 gün kaladan itibaren yüz yüze gürüşme randevusu alıyorsun ve sana yakın birleşik krallıktaki bir home office bürosuna gidiyorsun sanırım uk genelinde 6 ofis var bunlardan birinden randevu alıp gidiyorsun yüzyüze görüşüyorsun yetkili memurla aynı gün içinde vizen sonuçlanıyor veya artı evrak istiyorlar başka bir güne randevu veriyorlar buda £1350 sanırım,istenen evraklar ve başvuru formu home officenin ve border forcenin sitesinde var ordan bakarsın ................iyi şanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 11, 2011 9:38 am 
Yeni Üye

slm pgs kardes bende bazi problemler var ama neyse hersey umarim duzelir sadece kafama takilan 27 aylik vize verdiler ve martta 2 senem doluyor bunumu dikkate almam gerekli yoksa haziranda 27 ay bitiyor onumu dikkate almam lazim .?.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 11, 2011 10:43 pm 

selam antalya arkadasin durumuda ayni benim gibi,simdi 27 aylik veya daha uzun sureli vize alanlar 2 senesini bitirdikten sonra basvuru yapabilirler mi,bu soruya net bi cevap veren olmadi admin arkadas yardim ederse seviniriz,veya vizesi 27 aylik veya daha uzun olup iki senesini doldurduktan sonra ilr sini alan arkadaslar yorum yazarsa tsk bi borc biliriz..simdiden tsk..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 11, 2011 11:34 pm 
Üye

karizma34 yazdı:
selam antalya arkadasin durumuda ayni benim gibi,simdi 27 aylik veya daha uzun sureli vize alanlar 2 senesini bitirdikten sonra basvuru yapabilirler mi,bu soruya net bi cevap veren olmadi admin arkadas yardim ederse seviniriz,veya vizesi 27 aylik veya daha uzun olup iki senesini doldurduktan sonra ilr sini alan arkadaslar yorum yazarsa tsk bi borc biliriz..simdiden tsk..

27 aylık vermelerını sebebi 3 ay ıngıltere dısına cıkabılırsınız .
2 sene dolduktan sonra istediginiz zaman başvuru yapabilirsiniz.
ben gecen sene ılr aldık ve pasaportumu almak uzereyim
saygılar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Kas 12, 2011 2:47 pm 

27 aylik verilen vize suresinden tatile gittiginiz sureyi cikartiyorsunuz, eger 2 sene dolmussa basvuruyorsunuz...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 25, 2011 2:02 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

arkadaslar benim kafama takilan soru su.biz citizenship icin basvurmuyoruz indefinite icin basvuruyoruz.yinede bu sinavi gecmemiz gerekiyormu?yoksa citizenship icin basvurdugumuzdami gecmemiz gerekiyor?ben £1350 u ayarladim ve vizenin bitmesine 2 aydan az kaldi.sizce sinav sartmi?Tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 25, 2011 2:16 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

poyraz_cem yazdı:
arkadaslar benim kafama takilan soru su.biz citizenship icin basvurmuyoruz indefinite icin basvuruyoruz.yinede bu sinavi gecmemiz gerekiyormu?yoksa citizenship icin basvurdugumuzdami gecmemiz gerekiyor?ben £1350 u ayarladim ve vizenin bitmesine 2 aydan az kaldi.sizce sinav sartmi?Tesekkurler

Gecen gun Amerika pasaportlu esi Irlandali olan bir Filipinli (kendisi yan komsumuz) ile bu konu hakkinda bizim hanim konusuyordu ve ILR icin sinav sart dedi ama tam olarak bilemiyorum yinede homeoffice in sayfasini karistirsana. Bu sahis su anda British citizenship aliyor.

Birde bizim hanim gecen ay IELTS sinavini verdiginde ona ILR icin bu belgeyi kullanabileceklerini soylemislerdi. Biraz karisik bir durum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 25, 2011 2:56 pm 
Site Müdavimi

basvurunu yapabilirsin 3 ayı senn ingiltere dısında bulunma süren...yeni denilen yasa yürülükte değil sadece bir söylenti.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 128 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: