Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:33 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 128 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: ILR Basvurusu ve ESOL Hakkinda
İletiTarih: Per Şub 02, 2012 11:59 am 
Üye

Aussie yazdı:
Haika cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.
oncelikle UKBA nin sitesinden bir account actim ve bana uygun olan bir tarih icin randevumu aldim sonra hemen email adresime bir confirmation mesaji geldi ve yazici dan ciktisini aldim zaten site oyle diyor gelirken getirin diyor.
Ama daha cep telefonuma bir confirmation mesaji gelmedi bakalim belki ilerleyen zaman icerisinde gelir .
Odemeyide basvuru gunu debit kartimla orada yapmayi dusunuyorum .
Kazasiz belasiz ILR yi aldigimda forumu ayrintili bilgilendirecegim .

Haika hersey icin tekrar tesekkur ederim.

Selamlar

inşallah hayırlısı olur.cep telefonuna mesaj bana gorusme sırasında ve sonrasında deefalarca geldı onemsenıcek bır sey deyıl.Gorusmeye gıdınce kendını sakın kasma sakın ol sana sadece bır kac soru ve bırkac tane kagıt ısteyecek.memurun sordugu sorularda esprırı yapmaya calıs (mesala kredı kartı varmı derse ve varsa fazlasıyla var dıyebılırsın.)unutma tatlı dıl yılanı delıgınde kıcarır.
eyer evlılıgın gerceklıgını kagıtla kanıtlarsan vızenı vermemelerı ıcın hıcbır sebep yok.
sen bence pasaport ıcın para bırıktırmeye basla vıze ıle sadece ıngıltere yasayabılırsın unutma
saygılar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 02, 2012 1:45 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Aussie zamani geldi demek :)) Haikanin dedigi gibi gorusme esnasinda ve sonrasinda dahi defalarca mesaj geliyor.
Bana soru falan sormadilar.Evraklari masaya biraktim bes dakika sonra tekrar cagirdilar bi saat sonra gel pasaportunu al dediler.
sende de sorun cikacagini sanmiyorum.
Biritish pasaporta ILR yi aldiktan bir yil sonrami basvurabiliyoruz?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 02, 2012 2:42 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Haika ve Cem , her konuda beni ve forumu bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslarim .

Cem evet sonunda zamani geliyor sayili gun gecer derler ya bizimkiside oyle ;
Bakalim hayirlisi , kismet de varsa olur insallah , herseyin basi saglik .

Bu arada Cem ILR yi aldiktan tam bir sene sonra vatandasliga basvurunu yapabilirsin .
ILR yi aldigin gunden itibaren takvim uzerinde 1 sene ileri git , iste tam o tarih de vatandaslik basvurunu yapabilirsin.

Tekrar tesekkurler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 02, 2012 6:26 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Tesekkur ederim
Zaman su gibi geciyo,pasaport ucretini biriktirmeye baslasak iyi olacak :)
Senin ILR yi almaman icin bir neden yok.Bir sorun cikmayacaktir,
Sana ve diger butun arkadaslara basarilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 06, 2012 8:22 pm 

Ben hala ILR icin beklemekteyim. Bu hafta 14.hafta. Daha once posta yoluyla ILR alanlara bir sorum olacak. Pasaportunz ve belgeler adresinize geri yollandiginda posta kutunuza mi birakiliyor yoksa teslim aninda imza atmaniz gerekiyormu? Tesekkurler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 06, 2012 8:28 pm 
Site Müdavimi

boniface yazdı:
Ben hala ILR icin beklemekteyim. Bu hafta 14.hafta. Daha once posta yoluyla ILR alanlara bir sorum olacak. Pasaportunz ve belgeler adresinize geri yollandiginda posta kutunuza mi birakiliyor yoksa teslim aninda imza atmaniz gerekiyormu? Tesekkurler.

benim evraklar direk posta kutusuna gelmisti 3 ayda ..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 07, 2012 10:38 am 

Tesekkurler elixir. Umarim benim pasaportta gelir yakinda. Hergun heyecanla posta kutusunu acip hayal kirikligina ugramak yoruyor insani.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 07, 2012 2:31 pm 
Üye

Aussie yazdı:
Haika ve Cem , her konuda beni ve forumu bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslarim .

Cem evet sonunda zamani geliyor sayili gun gecer derler ya bizimkiside oyle ;
Bakalim hayirlisi , kismet de varsa olur insallah , herseyin basi saglik .

Bu arada Cem ILR yi aldiktan tam bir sene sonra vatandasliga basvurunu yapabilirsin .
ILR yi aldigin gunden itibaren takvim uzerinde 1 sene ileri git , iste tam o tarih de vatandaslik basvurunu yapabilirsin.

Tekrar tesekkurler.

Evet arkadasım ILR aldıktan 1 takvim yılı sonra ingiliz vatandaslıgına basvuruda bulunabılıyorsun Eyer evlenerek geldi iseniz işiniz ILR oranla cok kolay sadece 3_5 tane evrak ıle basvuru yapabılıyorsunuz .ben gecen agostos ayında basvurdum ocak ayında İNGİLİZ PASAPORT unu aldım.
pasaport için hızlı servis yok yaklasık 110 gün sonrasında cevap alıyorsun ve yaklasık 2 ay sonrasında yemın torenı için zaman alıyorsun yemın torenı sonra sında sana ıngılız vatandaslıgı sertıfıkası verecekler ve bu sertıkıya ıle postanede ıngılız pasaportuna basvurabılıyorsun.
sımdıden kolay gelsın

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 07, 2012 3:39 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm diger forum konularina bakarak suan icin herkes vizesini aliyor bu guzel tabi bizim derdimiz dahada bir baska terzi kendi sokugunu dikemez hesabi kasim in 12 sinde 2 senem doluyor 16 sinda vizeye basvurmam gerekiyo ulkeye giris tarihim ve turkiyede yaptigim taitili ikardiktan sonra 9 ay 10 gun :D sonra basvurabiliyorum tabi geek bile rekten bu sureyi bekleminsani yoruyo cunku yarin ne olacagi belli degil hayat sartlari evliliginizin durumu tam bir cikisi olmayan bir problem bazen toplamaniz gereken evraklar o olurmu su olurmu olmazmi hangisi vizeye etki eder dusun dusun dur. ins herkesin vizeleri olumlu sonuclarnir

saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 08, 2012 9:08 am 

slm aussie kardessim biraz gec oldu kusura bakma is guc biliyorsunuz...online aldim randevuyu..ukba sayfasinda var seni yonlendiriyor...odeme isinide oraya gittiginde once debit kart ile odemeyi yapip pndan sonra isleme baslayabiliyosun...esimi sordular yanimdadegildi calistigindan dolayi...vereceginiz evraklari guzel tertipli bi sekilde orginallleriyle baraber fotokopisitle verdinizmi 1 0 onde basliyonuz...bol bol kagit goturun almiyorlar ama check yapiyorlar..valla ben bu kadar kolay olcani dusunmemistim..amac beraber yasadiginizi ispatlamak...simdiden herkese kolay gelsin bol sanslar....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 128 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: