Arkadaslar merhaba bir onceki mesajima bir duzeltme getiriyorum.
Nisan 2012 de cikabilmesi muhtemel kanunlar hakkinda istisare edilen taslagin ana metnini asagidaki linkte bulabilirsiniz.Japonca yi anlamak Home Ofisi anlamaktan daha kolaymis bugun bunu gordum
Yasa tasarilari ve cikacak kanunlarin ana metinleri bazen Home Ofisin arama motorunda bile cikmayabiliyor.Sonunda Resmi metni buldum ve pdf formatinda oldugu icin sayfanin yuklenmesi biraz zaman alabiliyor.
Getirmek istedikleri yeni gocmenlik sistemine gore ; yerlesim vizelerinde ILR den onceki zorunlu period 2 seneden 5 seneye cikacak teklif edilen durum bu.Sadece Nisan 2012 tarihinden bahsedilmis fakat Nisan 2012 nin kacinda bildirim yapilacak yada Mayis 2012 nin kacinda yasa uygulanacak bilmiyoruz bunuda zaman gosterecek.Sevgili Home Secretary Theresa May demiski ;
In light of this consultation, we will bring forward
proposals which will aim to strike a proper balance
between the individual’s right to respect for family
life and the broader public interest. We will then be
looking to implement changes to the Immigration
Rules in April 2012.
Asagida link de teklif edilen yeni gocmenlik yasasini ve ayrintilarini bulabilirsiniz dikkatlice okuyunuz !!!http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/documents/policyandlaw/consultations/family-migration/consultation.pdf?view=BinaryNot : Bu is kesinmi ? kimleri etkileyecek ? nezaman olacak ? beni etkilermi ? diye soran arkadaslar
Soru sormadan once bekleyiniz lutfen , zaman herseyi gosterecekSaglicakla Kaliniz.