Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 8:11 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 245 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ..::: HAZİRAN 2011 BAŞVURULARI :::..
İletiTarih: Çar Haz 29, 2011 10:20 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Arakadaşlar, Haziran ayı başvurularını buradan takip edelim. Ben 15 Haziran'da başvurdum. Şu anda "arrived at the visa section" durumunda hala.

Her geçen gün biraz daha telaşlanıyorum acaba kötü birşey mi var diye, umarım yakında ve olumlu sonuçlanır.

Benim Ingiltere'de bir arakadaşım var ve 1 haftalığına yanına tatile gideceğim (inşallah)... General Visitor'e başvurdum, umarım doğru yapmışımdır. Buradaki maaşımı ve döndüşümde tekrar burada çalışacağımı gösteren imza ve kaşeli şirket antetli kağıdına patrondan yazı aldım, şirket belgeleri, benim invitation letter, beni ağarlayacak olan arkadaşımın tüm evrakları (ev tapusu, gelirleri ve ödemeleri)bunun dışında benim banka hesap hareketlerim hepsi var. Ancak beni kuşkulandıran şu ki; ben turizm acentasında çalışıyorum ve tur operatörüyüm, benim maaşımı şirket 975 TL gösterdi. Aslında ben tur esnasındaki bahşiş ve yaptığım transferler sonrasında yaklaşık her ay 1.300 TL kazanıyorum. Bunu da niyet mektubumda belirttim.

Sizce sorun olur mu? Umarım bekleyen hepimiz onay alırız arkadaşlar...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ..::: HAZİRAN 2011 BAŞVURULARI :::..
İletiTarih: Çar Haz 29, 2011 4:10 pm 
Yeni Üye

bende 13 haziranda başvurdum, bende de aynı şey yazıyor...okul başlangıcım 11 temmuz bakalım ne zaman gönderirler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Haz 29, 2011 5:01 pm 
Site Müdavimi

Biraz geç ama 27 Haziran Yerleşim Başvurusu Haziranda pek başvuran yok sanırım yerleşime...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Haz 30, 2011 2:49 pm 
Üye

Merhaba Arkadaşlar
Bende 16 sında başvurdum heycanla bekliyorum-İşyerinden bir arkadaş 2 haz.da başvurdu 27 sinde msj geldi vizeyi vermişler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Haz 30, 2011 4:59 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

seahorse yazdı:
Arakadaşlar, Haziran ayı başvurularını buradan takip edelim. Ben 15 Haziran'da başvurdum. Şu anda "arrived at the visa section" durumunda hala.

Her geçen gün biraz daha telaşlanıyorum acaba kötü birşey mi var diye, umarım yakında ve olumlu sonuçlanır.

Benim Ingiltere'de bir arakadaşım var ve 1 haftalığına yanına tatile gideceğim (inşallah)... General Visitor'e başvurdum, umarım doğru yapmışımdır. Buradaki maaşımı ve döndüşümde tekrar burada çalışacağımı gösteren imza ve kaşeli şirket antetli kağıdına patrondan yazı aldım, şirket belgeleri, benim invitation letter, beni ağarlayacak olan arkadaşımın tüm evrakları (ev tapusu, gelirleri ve ödemeleri)bunun dışında benim banka hesap hareketlerim hepsi var. Ancak beni kuşkulandıran şu ki; ben turizm acentasında çalışıyorum ve tur operatörüyüm, benim maaşımı şirket 975 TL gösterdi. Aslında ben tur esnasındaki bahşiş ve yaptığım transferler sonrasında yaklaşık her ay 1.300 TL kazanıyorum. Bunu da niyet mektubumda belirttim.

Sizce sorun olur mu? Umarım bekleyen hepimiz onay alırız arkadaşlar...

Selamlar seahorse, umarım başvurun olumlu sonuçlanır. 975 TL aylık vizeni alamaman için yetersiz bir aylık değil. Ama bu aylıkla, alırsın da diyemem. Çünkü önem verdikleri şey senin nekadar kazandığın değil. Tabiki de ne kadar kazandığın önemli. Ama ilk etap da, bankada ne kadar paran var, aldığın aylığa denk mi, değilmi bunları baz alıyorlar. Nasıl? Dersen eğer şöyle, sen 975 TL aylık alıyorsun, bu paranın 375 TL sini giderlerine harcadın diyelim. Kaldı 600 TL ve 6 aydır, aktif bir banka hesabın var. Eğer banka hesabında 3.600 TL var ise bu orantılı,bu şartlarda alma ihtimalin yüksek,tabi ben banka hesabın için konuşuyorum, diğer evrakların nedir, ne değildir bilemem. Ama banka hesabında 8bin ya da 9bin tl varsa bu para senin değil, biz inanmıyoruz gidip dönmeyeceksin damgası yersin :D saçma sapan bir sistemleri var. Yani arkadaşım maddi durum bu konularda ön planda, ama çok para değil amaç, mantıklı ve belgeli paran olsun sorun olucağını sanmam. Ama bu aylıkla alırsın diye düşünüyorum bu benim fikrim. Dediğim gibi para hesabına birden bire girmediyse, ve son 5-6 aylık bir hareket var ise hesaplarında maaş bordron ssk davetiyen vs. prosedüre uygunsa, sorun olucağını sanmam. Kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Haz 30, 2011 5:30 pm 
Site Müdavimi

sizinki ne vizesi?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Haz 30, 2011 6:15 pm 
Yeni Üye

ces yazdı:
Merhaba Arkadaşlar
Bende 16 sında başvurdum heycanla bekliyorum-İşyerinden bir arkadaş 2 haz.da başvurdu 27 sinde msj geldi vizeyi vermişler

peki arkadaşınızın okul başlangıç tarihi ne zamanmış? paylaşırsanız sevinirim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Haz 30, 2011 8:04 pm 
Üye

Merhaba ,

Benim başvurum 20 Haziran ve 23 Temmuzda uçağım var umarım bu tarihe kadar yetişir.Başvuru içinse Eşim ve Benim ;

*Vize işlem ödemesi kişi başı 200TL ve Turist Vizesi başvuru formunun doldurulması (İngilizce)
*Pasaport ve Kopyaları
*Bankalardan Hesap Cüzdanı ve Gelir Yazıları (Türkçe ve İngilizce) (2 aylık)
*Davetiye ve gideceğim adrese ait fatura ( İngilizce)
*Davet eden arkadaşımın ve eşinin pasaport ve vize sayfaları kopyaları
*Çalıştığımız şirketlerden aldığımız "şu tarihler arası izinlidir" yazısı (Antetli Kağıda Orjinal imza İngilizce)
*Son 3 ay'a ait bordro orjinalleri
*Uçak bileti gidiş ve dönüş biniş kartlarımızın kopyası ve rezervasyon kağıdı.
*2'şer adet biometrik fotoğraf Önemli : Benimki kabul edilmedi ancak hemen senin fotoğrafını çekiyorlar 12 TL karşılığında ohh çektim :)
*Askerlik Terhis Belgesi (İngilizce)

Umarım herkes muradına erer , sonuçları buraya yazalım arkadaşlar muhakkak birilerine yararı dokunur.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Haz 30, 2011 8:41 pm 
Üye

kenan24 yazdı:
ces yazdı:
Merhaba Arkadaşlar

peki arkadaşınızın okul başlangıç tarihi ne zamanmış? paylaşırsanız sevinirim...

arkadasım okul için değil turist vizesi için başvurdu daha önceden 1 sene ingilterede dil okuluna gitmiş Ben 4 haftalalık bir kurs için kayıt yaptırdım umarım vizem çıkar ilk defa gidicem kursum ağustosun ilk haftası başlıyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 01, 2011 7:43 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

ces yazdı:
Merhaba Arkadaşlar

Hımmm, gelen mesajda vizeyi alıp almadığı da yazıyor mu? Ben de sms bilgilendirmesi için 2TL ödedim çünkü...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 245 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: