Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 8:09 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: hangi broadband?
İletiTarih: Çar Ekm 20, 2010 7:06 pm 
Üye

herkese merhaba

ingiltereye geleli 2 ayı gecti, uzun bir arastırma sonucu karı koca kalktık geldik.

acıkcası bir cok sey turkiyede cok daha hızlı ve kolay, mesela banka hesabı actırmak , mesela internet ya da telefon ya da tv baglatmak.

sok oldum buradaki firmalarla konusunda, rezillik gibi birsey :)

sizlere sormak istedigim internet saglayıcısı hangi firmayı kullanıyorsunuz? bir cok kisi BT alma diyor, virgin ya da SKY arasında kaldık gibi, gerci virgin debit card olmayınca da is yapmıyor :)

diyorum ya zorluklar ulkesi sanki burası :)

herkese kolay gelsin..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: hangi broadband?
İletiTarih: Çar Ekm 20, 2010 9:59 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

dori yazdı:
herkese merhaba

ingiltereye geleli 2 ayı gecti, uzun bir arastırma sonucu karı koca kalktık geldik.

acıkcası bir cok sey turkiyede cok daha hızlı ve kolay, mesela banka hesabı actırmak , mesela internet ya da telefon ya da tv baglatmak.

sizlere sormak istedigim internet saglayıcısı hangi firmayı kullanıyorsunuz? bir cok kisi BT alma diyor, virgin ya da SKY arasında kaldık gibi, gerci virgin debit card olmayınca da is yapmıyor :)

herkese kolay gelsin..

ben is nedeniyle tekrar broadband almak zorunda kaldim.virgin gecektende cok iyi suanki 20 mbps yakinda bir zaman da 50 mbps olacak ve BT den de daha ucuz.tavsiye edilirl.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 20, 2010 10:06 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm ben yakinda diger eve gecicem bt den aldim 42 pound aylik lmitsiz baglanti ve free arama
cok arastirdim en uygunu bt oldu benim icin sky cok pahali virgin ve bt oneririm

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 23, 2010 6:13 pm 

dori yazdı:
herkese merhaba

herkese kolay gelsin..

Merhaba
Ben Ingiltereye geldigimin ilk 7 ayi Virgin Media kullaniyordum , Internet gercekten hizli idi , ben small paket kullanicisiydim , aylik oralama ( Tv , Internet ve Telefona £50 ) civarinda oduyordum , daha sonradan SKY TV nin daha iyi olacagini dusunerek bir HATA yaptim ve SKY TV ile 1 yillik kontratim var suan bana inanki kontratimin bitecegi gunu iple cekiyorum , hic memnun degilim , Sebebi small paket kullanmama ragmen aylik minimum £70 ile £80 arasi oduyorum , tam bir fiyasko oldugunu dusunuyorum , internet hizi virgin media gibi degil cok yavas , ve virgin media gibi seceneklerinin oldugunu dusunmuyorum , keske boyle bir hata yapip broadbandimi degistirmeseydim diyorum ve nisan ayinda sky tv bir yillik kontrat surem dolacak , hemen virgin media ya donecegim ... secim yinede senin , SKY tv bence Virgin media kadar iyi degil , aksine pahali ...ben o yuzden Virgin mediayi kullanmanizi tavsiye ederim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 23, 2010 6:57 pm 

öncelikle evinizde telefon hattı varmı eger emin degilseniz bt sorgulayın veya ev sahibinden ögrenin,eger yoksa 2 altarnatif var BT veya virgin burdan evinize telefon hattı alacaksınız BT 150£ istiyor yeni hat icin ve size 2 hafta sonraya randevu veriyor,ama BT ile 18 ay kontrat yapasanız 150£ vermiyorsunuz su an icin 17.99£ 40gb net ve hafta sonu free arama paketi var 18 ay kontrat yaparsanız 150£yeni hat parası vermiyorsunuz,diger altarnatif virgin onlarda 70-80£ civarı yeni hat ucreti alıyorlar ve net+sınırsız aksam paketleri 19.99 civarında,Eger evde hat varsa talk talk vb cazip 6.99 40gb yanlız ne yaparsan yap 12.99 veya paper free 11.49 her halikarda sabit hat ucreti var yabi en ucuz ne yaparsan yap 20£ucuzu yok,ben 150£ vermemek icin bt option 2 18 ay contrat yaptım.....yanlız uk ilginc bir sistem var debit kartın yeni oldugu icin burda kredi check den gecemeyebilirsin bana esim kefil olmustu,bu arada TV FREE SAT FREEVİEW alın 30 pounda bir box ucretsiz izleyin sky virgin yerine

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ekm 24, 2010 6:34 pm 
Üye

pgs cok tesekkurler detaylı bilgi icin, okurken bile kafam karıstı :) gozunu seveyim istanbul'un :) 2 gunde internet baglıyorlar.
bizim isimiz uzun, banka hesabı acmak icin bile tarih verdiler boyle rezillik gormedim
virgin cash odeme kabul etmiyor illa debit olacakmıs...
virgin dusunuyoruz bizde
sadece phone ve broadband dusunuyoruz
suanda izledigimiz kanallar bizi mutlu etti simdilik :)
bizden once biri oturdugu icin burada telefon hattı vardır diye dusunuyorum.
cok tesekkurler guzel bilgiler icin
selamlar...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ekm 24, 2010 6:35 pm 
Üye

pgs cok tesekkurler detaylı bilgi icin, okurken bile kafam karıstı :) gozunu seveyim istanbul'un :) 2 gunde internet baglıyorlar.
bizim isimiz uzun, banka hesabı acmak icin bile tarih verdiler boyle rezillik gormedim
virgin dusunuyoruz bizde
selamlar...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ekm 24, 2010 6:59 pm 

dori yazdı:
virgin dusunuyoruz bizde
selamlar...

dori malesef oyle burda bazı yonler turkiyeden geri,hep yazdıgım gibi buraya gelince anladım ulkemiz sandıgımızdan daha ileri,avrupa dusundugumuzden daha geri diye :D,this is england 2010 diye konu actım bu gibi gariplikler icin okumanı tavsiye ederim,benim internet baglantım da cok maceralı oldu evet Türkiyede 1 günde baglıyolar benim hattımı 26 günde bagladılar,nedenide basvuruyu benim 2 aylık debit kartımla yaptım internetten ve 14 gun sonraya gun verdiler,2 gün kala baglamaya arayıp kartımın kredi onayından gecmedigini yeni oldugu icin(bu arada save hesabımda bu karta gerekenden cok fazlası var)baglamayacaklarını soylediler esim kendi kartını verdi ve yeni 14 günlük sürec basladı iste böyle maceralı oldu bende 3 hafta laptopla wifi aradım iste boyle ilginc burada,tv olayınıda degigim gibi freeview box alın bosyere para vermeyin bence

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ekm 24, 2010 10:01 pm 
Üye

this is 2010 yazısını az once okumayı bitirdim, kesin katıldıgım konu su ki benefitler bence de kesilmeli, cunku ingilizlerin hali vahim, bizler gibi calısmaktan sıkıntı duymayanlar icin sorun yok diye dusunuyorum.
herkesin yolu acık olsun, gonlunuze gore olsun arkadaslar...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz