dori yazdı:
herkese merhaba
ingiltereye geleli 2 ayı gecti, uzun bir arastırma sonucu karı koca kalktık geldik.
acıkcası bir cok sey turkiyede cok daha hızlı ve kolay, mesela banka hesabı actırmak , mesela internet ya da telefon ya da tv baglatmak.
sok oldum buradaki firmalarla konusunda, rezillik gibi birsey

sizlere sormak istedigim internet saglayıcısı hangi firmayı kullanıyorsunuz? bir cok kisi BT alma diyor, virgin ya da SKY arasında kaldık gibi, gerci virgin debit card olmayınca da is yapmıyor

diyorum ya zorluklar ulkesi sanki burası

herkese kolay gelsin..
Merhaba
Ben Ingiltereye geldigimin ilk 7 ayi Virgin Media kullaniyordum , Internet gercekten hizli idi , ben small paket kullanicisiydim , aylik oralama ( Tv , Internet ve Telefona £50 ) civarinda oduyordum , daha sonradan SKY TV nin daha iyi olacagini dusunerek bir HATA yaptim ve SKY TV ile 1 yillik kontratim var suan bana inanki kontratimin bitecegi gunu iple cekiyorum , hic memnun degilim , Sebebi small paket kullanmama ragmen aylik minimum £70 ile £80 arasi oduyorum , tam bir fiyasko oldugunu dusunuyorum , internet hizi virgin media gibi degil cok yavas , ve virgin media gibi seceneklerinin oldugunu dusunmuyorum , keske boyle bir hata yapip broadbandimi degistirmeseydim diyorum ve nisan ayinda sky tv bir yillik kontrat surem dolacak , hemen virgin media ya donecegim ... secim yinede senin , SKY tv bence Virgin media kadar iyi degil , aksine pahali ...ben o yuzden Virgin mediayi kullanmanizi tavsiye ederim