Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:47 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Görüş öneri istek şikayet bölümü
İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 8:44 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

uk.resident yazdı:
dumah yazdı:
Isin acikcasi bende sahsen istiyordum boyle bi bolum / turkiye gundemindeki konulari masaya yatiralim.

katilimci olucak demekki yapalim hakan, yarina hazir olur

cok tesekkurler

ama lutfen iyi kontrol ediniz actiktan sonra hicbir siyasi parti veya orgutun propagandasi veya reklami yapilmasin.. hic bir siyasi gorus belirtilmeden elestiriler olsun... tabii hakaret kesinlikle olmasin...

ilginize tesekkurler...

abicim düşüncelerin çok güzel ama siyasi yada politika odası açılırda, nasıl olur da millet siyasi partilere girmez? :)
ama şöyle olabilir o konudan sabit bir görevli gün içerisinde o sayfayı takip ederse bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.. bende olmasını isterim..

Bu arada site 10 numara olmuş. Şahsım adına konuşmak gerekirse ben herhangi bi eksik göremiyorum. Kullanımı rahat , geniş geniş sayfalar.. bi ara avatar bulmakta zorlandım onunla ilgilide çok kolay bi çözüm elde ettim. bi başlık altında bilgilerimi paylaşacağım. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.. Hep beraber güzel günlere buradan birlikte adım atarız umarım...

M.K.A

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 9:06 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Alıntı:
abicim düşüncelerin çok güzel ama siyasi yada politika odası açılırda, nasıl olur da millet siyasi partilere girmez?

blood tabiki siyasi partilere girilebilir. ama burada bir siyasi partinin propagandasi yapilamaz. Aksi taktirde bir siyasi partinin kurulusu gibi gorunur. Bizimde amacimiz bu istedigin gibi elestirebilirsin belirli bi cerceveye dayanarak fakat burada o parti bu parti reklam yapamazsin. Bizim amacimiz fikirlerin paylasilmasi ve bunu yaparkende gayet usturuplu bir sekilde yapilmasi.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 9:30 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

dumah yazdı:
Alıntı:
abicim düşüncelerin çok güzel ama siyasi yada politika odası açılırda, nasıl olur da millet siyasi partilere girmez?

blood tabiki siyasi partilere girilebilir. ama burada bir siyasi partinin propagandasi yapilamaz. Aksi taktirde bir siyasi partinin kurulusu gibi gorunur. Bizimde amacimiz bu istedigin gibi elestirebilirsin belirli bi cerceveye dayanarak fakat burada o parti bu parti reklam yapamazsin. Bizim amacimiz fikirlerin paylasilmasi ve bunu yaparkende gayet usturuplu bir sekilde yapilmasi.

:inşallah:

M.K.A

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 08, 2009 9:37 pm 
Avukat ( L P C )
Kullanıcı avatarı

merhaba admin

lutfen yazmis oldugumuz yazilarda belirtigimiz linklerin renklerinin yazilan yazilardan farkli bir renkte kayit ettirebilirmisiniz... tesekkurler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz