Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 11:09 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: FORUM KURALLARI
İletiTarih: Pzr Tem 18, 2010 9:35 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

1- Tekrar tekrar yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını ' yardımmm , help mee , bilgsi olan yazsın ' şeklinde yazmanız halinde sorgusuz sualsiz mesajlarınız silinecektir. probleminizin kısa özetini yazmak zorundasınız. Örn; Yerleşim vizesi reddi

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: FORUM KURALLARI
İletiTarih: Çar Oca 12, 2011 12:43 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Admin yazdı:
1- Tekrar tekrar yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını ' yardımmm , help mee , bilgsi olan yazsın ' şeklinde yazmanız halinde sorgusuz sualsiz mesajlarınız silinecektir. probleminizin kısa özetini yazmak zorundasınız. Örn; Yerleşim vizesi reddi

arkadaslar,ADMİN site kurallarını acıklamıs eger konu acmadan biraz daha siteyi incelersek ADMİNE daha yardımcı olacagımızı düsünüyorum ayrıca buda sitedeki fazla ve gereksiz bilgi paylasımınınıda önler,konu acmadan siteye bakarsak aynı konu acılmısmı veya aynı soru cevaplanmısmı bunun altından devam edersek okuyan ve cevaplaycak arkadaslar icin daha verimli olacagını dusunuyorum,sitede aynı konu ana sayfada olmasına karsın tekrar tekrar acılıyor(ör temmuzda cvp alan varmı ,x sınavına giren varmı,bugun cevap alan varmı,evlilik belgeleri nedir vb.....) veya arkadasımız durumunu farklı konular altına yazarak kendi sorununun takibini zorlastırıyor,ve sorununa cevap verilme veya cevap alma suresini uzatıyor,forumların amacı paylasımdır arkadaslar ve paylasım TEK TARAFLI olmaz bilgilerimizi paylasalım sitede,bunlar benim görüslerim.... ADMİNİN uyardıgı konulara dikkat edersek,onunda isini daha kolaylastıracagımızı dusunuyorum(kendi özel islerinin yanında siteyi daha verimli hala getirmek icin vakit ayırıyor unutmayalım...),saygılar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: FORUM KURALLARI
İletiTarih: Çar Oca 12, 2011 1:15 pm 
Site Müdavimi

pgs ye katiliyorum
ve ayrica farkli nicklerde konu acan arkadaslar var
forum acik gayet basit nasil vize alinir diye
once niyet
belge
ve sponsor
alanlar nasil aliyor?