Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:49 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: FLR(M) - Ingiltere' den vizeye basvuru
İletiTarih: Pts Tem 18, 2011 11:44 am 

Arkadaşlar bu bölümün tüm mesajlarını inceledim. Eşim İngiliz ve 1 ay önce evlendik. Evlilik vizesi başvurusu için türkiyeye geldim ama konuyla ilgili profesyonel birini bulamadım bir şirket buldum 500 paund istediler araştırmaya karar verdim. Sorum şu ki

1. Bana önerebileceğiniz bir vizeci var mı? (evlilik vizesi konusunda uzman)
2. İngiltere'den başvurabilir miyim diye sordum İngiliz hükümetinin çoğunlukla bunu geri çevirdiği ve türk vatandaşlarını Türkiye'ye göndererek vizelerini ordan almaları gerektiğini söylediklerini öğrendim.

Sizin yazdıklarınızı okuyunca kafam iyice karıştı. İngiltere'den vize başvurusunda bulunabiliyor muyum ve risk yüksek mi öğrenmek istiyorum. Eğer öyle ise Türkiye'deyken bu sınav vs. işini nasıl çözeceğim?

Teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Tem 18, 2011 1:28 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

feyhank yazdı:
Arkadaşlar bu bölümün tüm mesajlarını inceledim. Eşim İngiliz ve 1 ay önce evlendik. Evlilik vizesi başvurusu için türkiyeye geldim ama konuyla ilgili profesyonel birini bulamadım bir şirket buldum 500 paund istediler araştırmaya karar verdim. Sorum şu ki

1. Bana önerebileceğiniz bir vizeci var mı? (evlilik vizesi konusunda uzman)
2. İngiltere'den başvurabilir miyim diye sordum İngiliz hükümetinin çoğunlukla bunu geri çevirdiği ve türk vatandaşlarını Türkiye'ye göndererek vizelerini ordan almaları gerektiğini söylediklerini öğrendim.

Sizin yazdıklarınızı okuyunca kafam iyice karıştı. İngiltere'den vize başvurusunda bulunabiliyor muyum ve risk yüksek mi öğrenmek istiyorum. Eğer öyle ise Türkiye'deyken bu sınav vs. işini nasıl çözeceğim?

Teşekkürler

Ben kendimce şöyle düşünüyorum bu acentelara paranızı kaptırmayın mesela başvrunuz için mutlaka checklist vardır.Buradaki evrakları tamamlayın ve türkiye ye gelin bildiğim kadarı ile oradan başvurlar olmuyor türkiye ye geleceksin burada belirli bir süre bekliyeceksin başvurduktan sonra herşey ok ise gideceksin :) :mrgreen:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Tem 18, 2011 1:32 pm 

Merhaba Feyhank..Ben Ingiltereden basvuruda bulundum ancak benim 2. kez vizeye basvuru yapisimdi.Ve diger arkadaslarda sanirim ILR e basvuracaklari zaman burdan basvuru yapmislar.Senin bu ilk 2 yillik Leave to remain basvurun olucak saniyorum.O nedenle ilk oldugu icin kesin birsey soyleyemiyorum ama 2. sini Ingiltereden basvuru yapabiliosun.Ben LTR ilk basvurumu Turkiyeden ve 2. vize uzatma FLR (M) i burdan yaptim..Ayrica bence vize danismanina ihtiyacin oldugunu dusunmuyorum.Zira formda yazilanlari fazlasi ile hazirlayip sundunmu zaten yeterli olucaktir.Bosuna parani harcama derim ben ama taktir senin..Takildiin yerlerde sor burda cok fazla yardimci olan arkadaslar var ..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz