Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:43 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Farklı Kullanıcı Adlarıyla Hesap Acma ve Konu Tekrarları
İletiTarih: Sal Mar 15, 2011 7:30 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

sitede bir süre önce istenmeyen olaylar yasandı hatta olay sitenin en verimli üyelerinden uk resident'e hakarete kadar gitmisti ve bu üyeler bir sekilde dıslandı,Forumun kalitesini tekrar düzeltmeye calıstık,bu dönemde yazmayan üyeler tekrar bilgi paylasmaya basladı iyi niyetli arkadaslarımızla su an eski kalitesine ulastı ama hala sayıları fazla olmasada bazı üyeler 2-3 farklı kullanıcı ismiye kayıtlı ve farklı kisilermis gibi paylasım yapıyor hatta 5-6 tane kullanıcı adı olan bile var,isin ilginc yanı bu tür üyeler bir gönderisinde beyaz derken digerinde siyah diyebiliyor ve farklı görüsü savunabiliyor(bir gönderisinde yas farkına yorum yaparken diger gönderide esi 10 yas fark gibi) ,veya siteden tepki gören üyeler siteye farklı isimlerle tekrar dönüyor, mevlananın dedigi gibi YA GÖRÜNDÜGÜN GİBİ OL YADA OLDUGUN GİBİ GÖRÜN. ...... Hepimiz siteye sahip cıkalım arkadaslar ayrıca ADMİNİNDE hep vurguladıgı ana konu baslıgı altında olan konulara ingilizce sınavı,vize reddi,yerlesim vizesi evrakları vb gibi konuları tekrar tekrar okumadan acan üyelerin gönderilerini cevaplamazsak(olay birazda bize dusuyor) bu arkadasları ana konu baslıgına yönlendirebiliriz buda konunun dagılmasını önler ve bilgiye daha düzenli ulasmayı saglar diye düsünüyorum......

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Farklı Kullanıcı Adlarıyla Hesap Acma ve Konu Tekrarları
İletiTarih: Cum Mar 18, 2011 4:51 pm 
Site Müdavimi

ustat guzel bir konu actin evet bende daha once ayni konuyu tasidim.forumda ilgili uyeler kendilerini belli ediyor zaten gerek yazilis sekilleri ve hikayeleri birebir ayni
eger daha fazla bilgi almak icin farkli nicklerde yeni uyelik acmak anlamini tasimasi son derece yanlis
her duzgun sorunuza burada mantikli cevaplar bulmaniz mumkundur,ama sacma sorularinda cevaplarinida bulmaniz bir o kadar zor olucaktir
saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 18, 2011 8:22 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Evet dostum,mevlananın sözlerini yazma nedenim buydu,cünkü siteye ve sitedeki en faal arkadaslarımıza hakaret edenler,sözde kendileri daha cok bildigi icin sitedeki bilgilere ihtiyacı olmayanlar.nedense farklı kullanıcı isimleriyle bir bir geri dönüyor, sonucta bu üyeleri bilen biliyor,sayılarıda fazla degil,gönderileride ona göre degerlendiriliyor,kisilerin sözlerinden geri dönüs yapması ilginc :D :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 18, 2011 11:36 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm bu konu cok iyi oldu acilmasi cok sanslilar bu kisiler benim elimde yoneticilik yok yoksa paso desifre eder rezil ederim burda lafimida esirgemem onlardan gercekten ne anliyorlar kendileri calip kendileri oynamaktan bi turlu cozemedim yani sizin gibi sakin davranmazdim yada durmadan silerdim iletilerini her zaman yaziyoruz forumca aileyiz bunu yipratmaya calismanin ne anlamivar zaten insanlar stress yuklu ingiltere gittikce vizeyi kastirmaya basladi . lutfen saygili olalim dicem ama anlamicaklar neyse

kalin saglicakla

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 21, 2011 1:09 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

ottoman,zaten kendi laflarının arkasında duramayarak(siteden gidiyorlardı,burdaki bilgilere ihtiyacları yoktu zaten vb) siteye farklı kullanıcı isimleriyle tekrar gelerek ve paylasım yaparak zaten olan kendilerine saygılarını gösteriyolar,Zaten formata uymayan konularda inceleniyor,siliniyor vb .Üzüldügüm olay bu kisiler hayatlarında ingilterede bulunmamıs ama cok iyi kanunları,sistemi biliyor,isin uzmanıymıs gibi paylasım yapmaları önemli konularda(vize,yerlesim,mahkeme) ve malesef bazı arkadaslarımızda iyi niyetli olarak inanması bu ingilterede hic bulunmamıs kisilerin dediklerine,bir kez daha arkadaslara hatırlatıyorum böyle önemli konularda bilgi alırken kendilerinden önce bu yollardan gecmis,ingilterede bulunan daha tecrubeli arkadasların bilgilerinden yararlanmaları,bu yollardan gecmemis sadece bazı kaynaklardan okuduklarını copy paste yapanlardan degil

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 21, 2011 2:42 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

evet farkindayimda baltayi tasa vurmayayim diyorum yoksa rezil rusva ederim gercekten zaten gecen yasananlar cok sinirmi bozdu hakaretler havada ucusuyo goremiyorum kimin nerden girdigini gorsem direk silerim lafi direk oturturum insanlar burda hayatina kumar oynuyo farkinda degiller admin yazdim hala cvp gelecek admin beyde uzuyo beni :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 22, 2011 10:34 pm 
Site Müdavimi

ustatlar bak elemanlar gitti
biz burdayiz
yil 2029 yaslanmisiz hala burdayiz
millete bilgi veriyoruz
saka bir yana kim ne yaparsa kendine yapar mantigi bana gore hakimdir
dusenin dostu asla olmaz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 23, 2011 12:20 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

enca48 yazdı:
ustatlar bak elemanlar gitti
biz burdayiz
yil 2029 yaslanmisiz hala burdayiz
millete bilgi veriyoruz
saka bir yana kim ne yaparsa kendine yapar mantigi bana gore hakimdir
dusenin dostu asla olmaz

zaten gitseler sorundan kurtulacagız enca dostum,burayada yazıyoruz farkındayız,görüyoruz ama hala paylasım yapıyorlar,bir kullanıcı adıyla konu acıp diyeriyle kendine tessekkur edenler bile var dostum,bir gönderisinde uk de digerinde türkiyede yasıyor,adam almıs 6 tane kullanıcı veya 3 tane yazıyor,tartısma cıksın diye ve bunların icinde yası olanlarda var,eski memur oldugunu söyleyende, 3 tahminim var ya bu arkadaslar ugrasacak isleri yok vakit gecirecek yer arıyorlar veya kisisel sorunları var kendilerine ugrası arıyorlar veya danısman sirket calısanları herkez artık bu gibi forumlardan yardım aldıgı icin eski 2 evraga 500 pound alma dönemleri bittigi icin buraları karıstırıp bizi pes ettirip kendilerine ekmek cıkarmaya ugrasıyorlar,uyardık belki düzelirler diye en azından utanırlar,artık paylasmayı dusunuyorum bu kisileri en azından belki formu temiz bırakırlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 23, 2011 1:00 am 
Site Müdavimi

o elemanlari sende bende biliyoruz
vizelerini bekleyen cocuklar bunlar
gelsin gorsunler u.k neymis
lafla kasar gemisi yani lafla peynir ekmek yurumez misali
adamlar hayatinda u.k gormemis atip tutuyorlar
biri atiyor benim ingilizcem soyle boyle
burasi u.k turkiye degil ordaki ingilizce ile burdaki farkli elemanlar