Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr Ağu 01, 2010 4:42 am

Tüm zamanlar UTC

Vize Destek Hatti

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Fıkra
İletiTarih: Pzr Oca 24, 2010 10:47 am 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Bir papaz, bir sarhoş ve bir mühendis giyotinle ölüm cezasına çarptırılmışlardır. Sıra öncelikle papazdadır. Cellat papaza sorar:

"İnfaz edilirken yukarı mı aşağı mı bakmayı tercih edersin?"

Papaz cevap verir:

"Yukarı bakmak isterim. En azından ölürken yüzüm tanrıya dönük olur."

Papazın isteği yerine getirilir, giyotin bıçağı havaya kaldırılır ve bırakılır. Bıçağın hızı kesilir kesilir ve tam papazın boynuna santimetreler kala duruverir.

Bu tanrıdan bir işaret olarak görülür ve papaz serbest bırakılır. Sıra sarhoşa gelmiştir. Bir umutla sarhoş da yukarı dönük olmak istediğini söyler. Aynı şekilde giyotin bıçağı tam sarhoşun boynuna yaklaşmışken yavaşlar ve durur. Bu da tanrının bir işareti olarak kabul edilir ve sarhoş da serbest bırakılır.

En son sıra mühendistedir. Mühendis de yukarı dönük infaz edilmek istediğini belirtir. Tam bıçak havaya kalkmışken mühendis bağırır:

"Durun bir dakika, bıçaktaki sorunun nerede olduğunu anladım." :mrgreen:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Fıkra
İletiTarih: Pzr Oca 24, 2010 12:20 pm 
Üye

Oyster yazdı:
Bir papaz, bir sarhoş ve bir mühendis giyotinle ölüm cezasına çarptırılmışlardır. Sıra öncelikle papazdadır. Cellat papaza sorar:

"İnfaz edilirken yukarı mı aşağı mı bakmayı tercih edersin?"

Papaz cevap verir:

"Yukarı bakmak isterim. En azından ölürken yüzüm tanrıya dönük olur."

Papazın isteği yerine getirilir, giyotin bıçağı havaya kaldırılır ve bırakılır. Bıçağın hızı kesilir kesilir ve tam papazın boynuna santimetreler kala duruverir.

Bu tanrıdan bir işaret olarak görülür ve papaz serbest bırakılır. Sıra sarhoşa gelmiştir. Bir umutla sarhoş da yukarı dönük olmak istediğini söyler. Aynı şekilde giyotin bıçağı tam sarhoşun boynuna yaklaşmışken yavaşlar ve durur. Bu da tanrının bir işareti olarak kabul edilir ve sarhoş da serbest bırakılır.

En son sıra mühendistedir. Mühendis de yukarı dönük infaz edilmek istediğini belirtir. Tam bıçak havaya kalkmışken mühendis bağırır:

"Durun bir dakika, bıçaktaki sorunun nerede olduğunu anladım." :mrgreen:

haha superdi valla

Ben de bir tane ekleyim

Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı.Ama o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi.

Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı.Baktı, en başta, bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu.

-Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu.

Adam :

-Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi.Onlarda benim öğrencilerim.Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum.

Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti.Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi.

Pilot:

-Aman çok güzel! diye sevindi.Herhalde kendinin öğretmen olduğunu sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü.

Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu.Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti.Gidip bakmak istedi.

Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok değil mi!

Dehşetle sordu :

-Öğrencilerin nerede?, diye...

-Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 24, 2010 9:15 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

su muhendis fikrasina takildim sef.
Biz muhendislerin genel sorunu bu iste :) sorun cozmek............... desem.... :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 25, 2010 12:24 am 
Üye

IKISIDE COK GUZELDI ... :D :lol: :lol: :lol:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 27, 2010 7:13 am 
Üye

ben de ekliyim bi kaç tane :))

Kumkapıda bir balıkçı ; canlı balık , canlı balık diye bağırır . Yaşlı bir teyze balıkçıya yaklaşarak evladım balıklar taze mi diye sorar . Balıkçı canlı balık canlı balık diye bağırmaya devam eder . Teyze yine sorar evladım taze mi . Balıkçı sinirlenir teyze canlı diyoruz ya daha ne . Teyze bende canlıyım evladım ama taze miyim bi bak der …

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 27, 2010 7:16 am 
Üye

Rüşvet almaya alışmış olan bir trafik polisi cebi harçlıksız kalınca bir araba durdurup olmadık şeyler sorarak biraz yolunu bulmak ister . Yolunda normal hızla giden bir arabayı durdurarak ehliyet ruhsat lütfen der , şoför uzatır . Polis yangın söndürücünüz var mı der , şoför gösterir , ilk yardım çantası diye sorar polis şoför hemen çıkartır . Polis kızmaya başlamıştır . Zincir var mı der var efendim der şoför , takoz ? var efendim , çekme halatı ? , var efendim . Artık polis dayanamaz ve bağırır ulan mezdekenin kaseti varmı , şoför gülümseyerek var efendim der . Polis bakarki böyle olmayacak tak kaseti der . Şoför takınca başlar polis oynamaya , şoför gülerek ne yapıyorsunuz efendim der . Polis eşşek diilsin ya takarsın bi ellilik heralde der …

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 28, 2010 12:19 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

ashlin yazdı:
Rüşvet almaya alışmış olan bir trafik polisi cebi harçlıksız kalınca bir araba durdurup olmadık şeyler sorarak biraz yolunu bulmak ister . Yolunda normal hızla giden bir arabayı durdurarak ehliyet ruhsat lütfen der , şoför uzatır . Polis yangın söndürücünüz var mı der , şoför gösterir , ilk yardım çantası diye sorar polis şoför hemen çıkartır . Polis kızmaya başlamıştır . Zincir var mı der var efendim der şoför , takoz ? var efendim , çekme halatı ? , var efendim . Artık polis dayanamaz ve bağırır ulan mezdekenin kaseti varmı , şoför gülümseyerek var efendim der . Polis bakarki böyle olmayacak tak kaseti der . Şoför takınca başlar polis oynamaya , şoför gülerek ne yapıyorsunuz efendim der . Polis eşşek diilsin ya takarsın bi ellilik heralde der …

super ya...duydugum en komik fikra diyebilirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 28, 2010 8:48 am 
Site Müdavimi

Bir tanede benden...: Gulumseyin:)

TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, ve KENDISINE BIR KITAP HEDIYE EDILIR. KITABIN ADI DA DUZ MANTIKTIR. TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR;
-bu kitapta ne yaziyo?
-okuyunca " ogrenirsin...
-ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana?
-bak simdi; senin evinde Akvaryum var mi mesela_
-evet var...
-o zaman icinde Su da vardir
-evet var...
-icinde su varsa balik da vardir...
-evet var...
-balik varsa hayvanlar da seviyosundur sen?
-evet....
-hayvanlar seviyosan insanlar da seversin heralde?
-evet
-o zaman senin sevgilinde vardir?
-evet var
-yalniz gorunuyorsun o zaman senin karin vardir?
-evet var..
-e karin olduguna gore de homoseksuel diilsindir?
-evet...
-bak g"rdun mu?...temel çok etkilenir! kitab alir koltugunun altina eve dogru giderken dursunu gorur... dursun sorar;
-temel o ne?
-duz mantik kitabi !
-nasil bi siy bu anlat bakiim...
-bak simdi; sizin evde akvaryum var mi ?
-yook!
-o zaman sen ib.....sin:)........

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 11, 2010 3:42 pm 
Avukat ( L P C )
Kullanıcı avatarı

ashlin yazdı:

suana kadar duydugum traji en komik fikraydi diyebilirim.. her polis gordugumde yuzumu gulumsemekten alikoyamiyorum...loool :lol:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 11, 2010 3:45 pm 
Avukat ( L P C )
Kullanıcı avatarı

bu arada diger fikralarda 10 numara yanii.. vizezede ve beklemezedelerin icinde bulunduklari duruma cevap yazdiktan sonra 10 defa bile olsa okudugum bu fikralari yine okuyorum.. sitemizin teselli bolumu diyebiliriz.. :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz