Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:42 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 776 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 74, 75, 76, 77, 78  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: EYLÜL 2011YERLEŞİM BAŞVURUSU,VIZE ALANLAR,ALAMAYANLAR BURAYA
İletiTarih: Pzr Arl 11, 2011 9:55 pm 
Site Müdavimi

Duten yazdı:
clever_cat yazdı:
Duten yazdı:
Clever Cat benim TOEIC derecem var. Ama birkac danismana sormustum kabul etmeyeceklerini soylemislerdi sinavin mensei Yeni Zellanda oldugu icin. Eminmisin kabul ettiklerini ? Bildigim kadariyla sadece British Councilin duzenledigi sinavlardan alinan sonuclari kabul ediyorlardi. Istersen bir arastir yeniden..
Bu arada ben UK ye geldim. Darisi basiniza..

Duten bana verilen red kararında güncel listenin adresi verilerek bunlar olmalıydı diyor: Adres de şu: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitec ... -tests.pdf ... TOEIC de bu listede var... O nedenle parasını verip kayıt da yaptırdım... Bakalım hayırlısı...
Bu arada Toeic Amerika çıkışlı bir sınav...

Valla ne diyim bizeymis garezleri o zaman. Benim belgem ise yaramadi uhu uhuuu :) Hadi bakalim sana hayirli olsun. Toeici ben Yeni Zellanda diye biliyorum. Standart test diye bir firma vardi sinavi yapan. Sisli de idi. Belkide yanlis hatirliyorum..

Selam Duten doğru hatırlıyorsun. Standard Test TOEIC'in merkezi. Orada gireceğim sınava ama onlar sadece listening and reading yapıyorlar. Daha önce sadece o varmış belki senin belge de oyledir. O nedene speaking için de TOEIC merkezi ETS'nin anlaşması olan Ticaret Üniversitesi'nde gireceğim. Sonraki hafta da eşim İstanbul'a geliyor :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Arl 12, 2011 2:59 pm 

rkadaşlar herkese selamlar ben bu forumda yeniyim ve ilk kez yazıyorum umarım yorum yazarsınız .... ben kasım 22 de başvuru yaptım bana ait evraklarım hepsi tamam eksiksiz eşimin evrasklarıda eksiksiz tamamdı forumdan takip ettiğim kadarıyla ve bir acente vasıtasıyla başvuru yaptım evrakların içinde ayrıca 300 adet resim vardı benim durumum biraz kritik nedenide eşimin çalışamaması çünkü sekiz aylık hamile ve hamileliğinde çalışamadı burdaydı türkiyede yani o yüzden p 60 veya çalıştığına dair bir belge yok fakat annesi ve babasıda sponsor oldu ve onlarında tüm evraklarını dosya halinde sunduk ayrıca bebeğin ultrason resimleri ve hamilelik belgeleriyle birlikte acaba durumum ne olur yorum yazarsanız sevinirim ..şimdiden teşekkürler .............

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 13, 2011 9:14 pm 
Site Müdavimi

Valla ne diyim bizeymis garezleri o zaman. Benim belgem ise yaramadi uhu uhuuu :) Hadi bakalim sana hayirli olsun. Toeici ben Yeni Zellanda diye biliyorum. Standart test diye bir firma vardi sinavi yapan. Sisli de idi. Belkide yanlis hatirliyorum..[/quote]

Selam Duten doğru hatırlıyorsun. Standard Test TOEIC'in merkezi. Orada gireceğim sınava ama onlar sadece listening and reading yapıyorlar. Daha önce sadece o varmış belki senin belge de oyledir. O nedene speaking için de TOEIC merkezi ETS'nin anlaşması olan Ticaret Üniversitesi'nde gireceğim. Sonraki hafta da eşim İstanbul'a geliyor :)[/quote]

Haydi bakalim hayirlisi guzel haberlerle gel ins..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 13, 2011 9:17 pm 
Site Müdavimi

Arkadaslar nerelerdesiniz ?

Herkes geldimi UK ye. Ben prosedurlere basladim. NHS, National Insurance Number, bank account. Hepsi de bi dolu prosedur yine. Siz ne yaptiniz ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Arl 19, 2011 4:24 pm 

DUTEN DOSTUM HOSGELDIN NASIL GIDIYOR DAHA ONCEDE YAZMISTIM SANA GORMEDIN BELKI TLF NONU GONDER OZELDEN GORUSELIM SENINLE :roll:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Arl 19, 2011 9:46 pm 
Site Müdavimi

MARMARIS yazdı:
DUTEN DOSTUM HOSGELDIN NASIL GIDIYOR DAHA ONCEDE YAZMISTIM SANA GORMEDIN BELKI TLF NONU GONDER OZELDEN GORUSELIM SENINLE :roll:

Tesekkurler Marmaris,

Geldik valla prosedurlere bogulduk. Henuz telefon numarasi edinmedim. Sana iletecegim. Nasil gidiyor hersey yolunda mi ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 12, 2012 6:35 am 
Site Müdavimi

arkadaşlar perşembe günü (12 mayıs 2012) İstanbul Başkonsolosluktan aradılar, vizeniz onaylandı, pasaportunuzu gönderin vize için dediler )) çok sevinçliyim nihayet bekleyiş bitti.

Bu arada ben 2011 eylulde başvuru yapmıştım ve aralık 2011 de ingilizce sertifikasını aldığım okulla anlaşmaları bittiği için red almıştım, sonra yeniden sınava girip 13 ocak'ta yeni belgelerle itiraz etmiştim.

Herkese bol şans...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 12, 2012 9:48 am 
Üye

Çok sevindim, uzun bir bekleyişten sonra eşine kavuşabileceksin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 12, 2012 6:29 pm 
Site Müdavimi

Clever Cat hayirli olsun. Guzel haber..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 12, 2012 6:56 pm 
Site Müdavimi

Çok teşekkürler Selma, Duten :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 776 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 74, 75, 76, 77, 78  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: