Hero yazdı:
Yazdıgımı okursanız önemli belgeler yurtdısından zaten ingilizce geliyor, zaten tercume sart olsa worldbridge ten almazlar o belgeleri , ordaki görevli soruyor tercume etmeden vermek istiyor musun diye ..Simdi ben 3-4 defa vize aldım ve hic birinde de tercume yapmadım yaptırmadım da . Ama yaptırırsa da kimse niye yaptırdın demez . dikkat ettiyseniz 35-40 tl tercume parasından bahsediyor . 15-20 sayfa tercume yaptırsa ne kadar para tutar . Evraklarınız tamsa merak etmeyin . Hic bir sey olmaz tercume yaptırmadan türkce belgeleri verebilirsiniz . Simdiye kadar herhangi bir kişi tercume olmadıgı icin red almıs mı ? Bunu sormak lazım ..İngilizcem pek yok ama size ögretecek kadar var

Tercümelerden Red ALan oLmayabilir , ama '' Eksik evrak '' Diye birşey var ... Tandıığım Birçok Kişi Tercüme Yüzünden Vizelerinin uzamasına Sebeb Oldu....
Sen belki Kendin 10 Defada gitmiş oLabilirsin , evrakların Sağlamlığına Bağlı , Sen eger siteyi Okuduysan ne demek istedigimi anlarsın , adamlar zevk oLsun dye yazmamislar evrakların tercüme edilmesi gerektiğini , Sen kendin evraklarına güveniyorsan o Sorun Yok , ama başka Kişilerin evrakları sorunları Ayrıdır , Herşeyini Dört DörtLük Yapsa Vizesini Kısa zamanda almasını sağlar , ayrıca 20 30 belge tercüme etmeyecek , tercüme edilmesi gerekenleri kardeş yazmış , en fazla 3- 5 belge , Ayrıca Ulakaliğin Hiç Bir anlamı Yok

Bugüne Kadar Kimseye Kötü Laf Kullanmadım Kendimede Kullandirtmam , İngilizce Konusuna Gelince Bana Pm at Sana Ders öğretirim İngilizcene Çok Güveniyorsan ,