Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:38 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Evlilik Yapmadan Yerlesim Vizesi Durumu (Unmarried Couples)
İletiTarih: Per Oca 05, 2012 10:47 am 

Arkadaslar öncelikle herkese merhabalar.Forumda yeniyim,konuyu yanlış yere acmış isem özür dilerim.benim sizlere bir sorum olacak umarım bir çıkış yolu vardır..

Ben 8 senedir İngiliz vatandasiyla nisanliyim.BU zaman zarfı içerisinde suanda 2 yasında sizlere ömür kızım var fakat evli değiliz! 2 senedir ingiltereye 6 aylık ziyaretci vizesi ile gelip gidiyorum.su an ingilteredeyim.Sorum su olacak,ben evliliği sıcak bakmıyorum bazı sebeblerden dolayı..fakat buraya yerleşmek ve kızıma yakın olmak istiyorum.bunun için ne tür bir yola başvurmam gerekir?evlilik dışı yerlesim soz konusu mu?Bununla ilgili bazı duyumlar aldım benim durumumda olanların Ankara anlaşmasiyla yerlesim aldığını..Ama Ankara anlaşmasını incelediğimde bir şirkete ortak olmak Yada bir işyerine devralmak şartları ön planda olduğu için benim böyle birşey yapmam imkansiz..umarım bir çıkış yolu vardır arkadaslar.bilgilendiren olursa kendisine minnettar kalırım.Saygilarla

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Evlilik Yapmadan Yerlesim Vizesi Durumu (Unmarried Couples)
İletiTarih: Per Oca 05, 2012 12:19 pm 

İlginiz ve alakaniz için çok teşekkür ederim aussie.Birazcik içimi rahatlatdınız.Takildigim
Bazı noktalar var.Sizde belirtmiştiniz bu vize türüne dahil oldugunuzu.yani evli olmadan iliski hala devam ediyor ise yerlesim alabiliyoruz peki bundan sonra ki vizemde yerlesim vizesine mı başvurayım ?ilk etapta kaç senelik yerlesim alırım?ve sonrasında tekrar mı yerleşime basvurucam?yoksa sürekli oturum mu oluyor?vatandasligi alana kadar ne yapmam gerekiyor?suna belirteyim 2 senedir turist vizesiyle gelip gittiğimi söylemiştim fakat sponsor olan şahıs birlikte oldugum kisinin babası.birlikte oldugum kisi çalışmıyor cocuk oldugundan dolayi.yerlesime başvurursam şayet sponsor kendisi değilde tekrar babası oldugunda bir etki yaratır mı yerleşimden?izleyecek oldugum yolu biraz acarsanız çok memnun oluncam.kizimi baba yokluğundan mahrum bırakmak istemiyorum.tekrar çok teşekkür ediyorum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 1:36 pm 

Hala cevabınızı bekliyorum.Ne yapmam gerektiği hakkında..Sİmdiden teşekkür ederim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 6:27 pm 
Site Müdavimi

Rummy yazdı:
Arkadaslar öncelikle herkese merhabalar.Forumda yeniyim,konuyu yanlış yere acmış isem özür dilerim.benim sizlere bir sorum olacak umarım bir çıkış yolu vardır..

Ben 8 senedir İngiliz vatandasiyla nisanliyim.BU zaman zarfı içerisinde suanda 2 yasında sizlere ömür kızım var fakat evli değiliz! 2 senedir ingiltereye 6 aylık ziyaretci vizesi ile gelip gidiyorum.su an ingilteredeyim.Sorum su olacak,ben evliliği sıcak bakmıyorum bazı sebeblerden dolayı..fakat buraya yerleşmek ve kızıma yakın olmak istiyorum.bunun için ne tür bir yola başvurmam gerekir?evlilik dışı yerlesim soz konusu mu?Bununla ilgili bazı duyumlar aldım benim durumumda olanların Ankara anlaşmasiyla yerlesim aldığını..Ama Ankara anlaşmasını incelediğimde bir şirkete ortak olmak Yada bir işyerine devralmak şartları ön planda olduğu için benim böyle birşey yapmam imkansiz..umarım bir çıkış yolu vardır arkadaslar.bilgilendiren olursa kendisine minnettar kalırım.Saygilarla

aussie ne guzel aciklamis.rummy bende ayni vizeye basvurdum ve mahkeme karariylada olsa aldim.iliskinizin son iki yilini turkiyede yasadiginizi kanitlamaniz gerekiyor.tlf faturalari,kira kontrati,elktrik,su vs.ve referans mektuplari aile bireylerinden ve arkadaslarinizdan.resimleriniz.ve yerlesim vizesi icin gerekli diger evraklar.sponsorunun durumu iyi olmasi gerekiyor.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 6:59 pm 

Teşekkür ediyorum aussie ve Jazz arkadasım.demekki forumu yeterince araştırmamisim.yerlesim vizesiyle ilgili genelde evli olanların konularına denk geldim.arastirmaya devam edicem.bu arada jazz arkadasım onları kanitlayabilirim.o yüzeden bir sıkıntı yok.tereddutte kaldığım nokta sponsor olayı.birlikte yaşadığım kisi sponsor olamaz çalışmıyor ama babası Yada baskası olabilir diyosun sanırım sağlam olduktan sonra?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 7:50 pm 
Site Müdavimi

rummy.benim kiz arkadasimin bankada parasi vardi ve ev almayi dusundugumuzu soylemistik ve ablasida ayrica sponsor olmustu.ama benim sponsorum kiz arkadasimdi,ablasinin sponsorluguda mutlaka yardimci olmustur.ama asil olan partnerinizin sizi finanse edebilmesi.aylik gelir yada bankada para,ev vs

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 9:38 pm 

Sagolasin Jazz tecrübelerin için.iyice araştırayım ne yapmam gerektiğini.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 08, 2012 12:52 pm 

Rummy yazdı:
Sagolasin Jazz tecrübelerin için.iyice araştırayım ne yapmam gerektiğini.

Arkadasim bende yerlesim vizesi ile 4 aralikta ingiltereye geldim.. Tek fark ben hemcins birliktelegimi sunmustum.. Benim bildigim ise yerlesim vizesine basvurdugunda sana verilen vize gunu bitmeden partnerinle evlenmem. Ben 6 yildir beraberim 6 aylik vize aldim ve bana soylenen bu sure zarfinda evlenmeniz lazim.. Ama siteyi iyi arastir oku muhakkak birinin bir gecmisi vardir...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 11, 2012 12:12 pm 

Kusadasi boy kardesim yerlesim vizesinde vizen bitmeden evlenmen gerektigini ilk senden duyoyorum.sanmiyorum yerlesim vizesinde boyle bisey oldugunu zaten sana yerlesimi vermısler.baska bir vize turunde belki dedigin olabilir.nisanlilik vizesi yada evlilik vizisinde..Hala arastirmaktayim forumu ama bir turlu bulamadim benim durumumda olanlari..ziyaretci vizesiyle uk deyim suanda iki defadir gelip gidiyorum..bundan sonra ki vizemde yerlesime basvurayim diyorum ama aklima takilan sponsor olayi.birlikte oldugum kisi sponsor olamaz cunku calismiyor cocuktan dolayi.Acaba yerlesim vizesine basvururken sponsoru tekrar babasi yada baskasini gostersem sorun olur mu?takildigim nokta bu.Aussie arkadasim forumda bunlarin cvp nin oldugunu bahsetti hala arastirmaktayim insallah bulurum...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 14, 2012 12:07 pm 

rummy kardeşim bende yardımcı olmak isterim sana ben geçen yıl bu vize türüne başvurmu yaptım ve red aldım red alma sebebim hanımımla yeterli zaman geçirememişim yılda 13 hafta görüşüyoduk 4 yıldır beraberiz ve çocuğumuz var ama yeterli bulmadılar en az 2 yıl kız arkadaşının seninle türkiyede seninle zaman geçirmesi lazım bunuda kira kontratları ile kanıtlaman lazım benim hanımın maddi durumu iyi 2 evi var arabası çalıştığı iş yerinin müdürü ve ödemeleri zamanında yapılmiş kredi elektrik su telefon faturaları vesaire yani maddiyata bakmıyo ben itiraz ettim ve eşim göçmenlik mahkemesine gitti yine bişey yapmadı çünkü prosedür bu ve hakim eşime resmi nikahınızı yapın ve bir iş anlaşması yapın kocanızın adına demiş bizde gittik resmi nikah yaptık ket sınavına girdim kazandım ay sonu resmi nikahlı olarak başvuru yapıcam umarım beni anlamışsındır kardeşim kolay gelsin bol şans diliyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz