Rummy yazdı:
Arkadaslar öncelikle herkese merhabalar.Forumda yeniyim,konuyu yanlış yere acmış isem özür dilerim.benim sizlere bir sorum olacak umarım bir çıkış yolu vardır..
Ben 8 senedir İngiliz vatandasiyla nisanliyim.BU zaman zarfı içerisinde suanda 2 yasında sizlere ömür kızım var fakat evli değiliz! 2 senedir ingiltereye 6 aylık ziyaretci vizesi ile gelip gidiyorum.su an ingilteredeyim.Sorum su olacak,ben evliliği sıcak bakmıyorum bazı sebeblerden dolayı..fakat buraya yerleşmek ve kızıma yakın olmak istiyorum.bunun için ne tür bir yola başvurmam gerekir?evlilik dışı yerlesim soz konusu mu?Bununla ilgili bazı duyumlar aldım benim durumumda olanların Ankara anlaşmasiyla yerlesim aldığını..Ama Ankara anlaşmasını incelediğimde bir şirkete ortak olmak Yada bir işyerine devralmak şartları ön planda olduğu için benim böyle birşey yapmam imkansiz..umarım bir çıkış yolu vardır arkadaslar.bilgilendiren olursa kendisine minnettar kalırım.Saygilarla
aussie ne guzel aciklamis.rummy bende ayni vizeye basvurdum ve mahkeme karariylada olsa aldim.iliskinizin son iki yilini turkiyede yasadiginizi kanitlamaniz gerekiyor.tlf faturalari,kira kontrati,elktrik,su vs.ve referans mektuplari aile bireylerinden ve arkadaslarinizdan.resimleriniz.ve yerlesim vizesi icin gerekli diger evraklar.sponsorunun durumu iyi olmasi gerekiyor.