Rummy yazdı:
Adanalı teşekkür ederim bilgin için red alamana üzüldüm şahsen.hayirlisi olur umarım bir dahaki sefere.Anlamadigim 2 yıl beraber TR de kalma full 2 yilmi acaba?o zaman zarfı içerisinde giriş çıkış yapamaz mı?sacma geldi bana açıkcası.sen daha önce uk de bulunmuşmuydun?yoksa ilk başvurunu bu sekilde mı yaptın?home officin sayfasına okuduğumda en az 2 yıldır beraber iliski den bahsediyordu.tr de 2 yıl kalması gerektiğini duymadım yoksa ben mı yanlış okudum.
rummy 2 yilin tamaminin turkiyede olmasi gerektiginin dogrulugunu bende bilmiyorum.her hangi bir ulkede 2 yil olabilir.benim kiz arkadasim 2 yil icinde 6 kez cikis yapti uk ye.ve 6 ay kadar uk de kaldi belirli araliklarda. ( bu sure icerisinde birlikteligimizin kaniti olarak. her gun email,text ve tlf dokumlerini verdik) ilk mahkeme red verdi ama ust mahkeme itirazi kabul etti.kiz arkadasim durusmada; her gun birlikte olmanin mumkun olmadigini,is ve aile durumlarindan dolayi bu sureyi uk de gecirdigini eger mumkun olsaydi bu surenin tamamini turkiyede gecirmek isterdim demis.mahkeme lehimize sonuclanmisti.(immigration rules 295A (i)(a)(i) (ii) )bize sunulan red karari buydu ama buradada fiziksel olarak 2 yil her gun birlikte olmak yazmiyor.
adanali arkadasim uzuldum red almana umarim bu defa olumlu olur