Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 9 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
thesmiths
|
İleti başlığı: evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? Tarih: Per May 05, 2011 2:49 pm |
|
|
|
Irlanda vatandaslari icin evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? United kingdom pasaportu icin bir sitede 6 ay olarak gordum. Bu dogrumudur?
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
ottoman
|
İleti başlığı: Re: evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? Tarih: Per May 05, 2011 3:17 pm |
|
| Site Müdavimi |
 |
Kayıt: Cmt Eyl 25, 2010 12:57 pm İleti: 185 Konum: United Kingdom/Cornwall
|
|
slm irlanda ile kuzey irlandayimi guney irlandayimi kastettin iranla ile ilgili pek bir bilgim yok ama uk icin 20 is gununden 1 yila kadar uzama sans var cok bekletiyolar bu konuda
_________________ If You Have Money Land Rover If You Dont Have Money Game Over
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
braveturk
|
İleti başlığı: Re: evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? Tarih: Per May 05, 2011 3:41 pm |
|
|
|
eğer home officeten alınan ve ingilterede evlilik yapmak içinse benim bildiğim bu kalktı...
_________________ Whatever doesn't kill you simply makes you stranger...
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
engin
|
İleti başlığı: Re: evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? Tarih: Per May 05, 2011 9:04 pm |
|
|
|
arkdaslşar evlılık iznı scotland ırlanda londrqa dıye ayrı bıse yok. biritanya dıye gecıo evlılık ıznıde 9 mayıs da kalkıo ızın almanıza gerek yok. beledıyeden gun alıp evleenbılrısınız. ıster ıngılterede kacak olun ıtserse vızenız bıtsın . her sekıdle evlenemk ıcın ızıne gerek yok artık
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
thesmiths
|
İleti başlığı: Re: evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? Tarih: Cum May 06, 2011 2:46 pm |
|
|
|
Simdi arkadaslar benim sorunum su, nisanlim turkiyeden sinir disi edildi. O yuzden bir turkiyede evlilik yapamiyoruz. O yuzden KKTC nde evlilik yapmaya karar verdik ama uluslararsi evliligin taninmasi gerekli. Orda irlanda konsoluslugu yok sanirim. Bizde belgele toplamaya calsiyoruz. Evlilik sertifikasi dediler. Ehliyeti mi ne? Evlilige dair bir engeli olmadigini soyleyen bir belge imis. Iyice kafamiz karisto bu konuda ... Ne yapmamiz lazim? Lutfen yardim...
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
FBull
|
İleti başlığı: Re: evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? Tarih: Cum May 06, 2011 6:33 pm |
|
| Üye |
 |
Kayıt: Pts Oca 31, 2011 9:32 pm İleti: 30 Konum: Brighton, UK
|
|
iste gun almak icin belediyeye gidip evlenmek istediginizi beyan ettikten sonra 15 gun kadar isimleriniz bir listeye asiliyor sanirm yani itiraz edecek varsa bu sure icinde edebilsin diye, bu bir formalite yani sanirm heryerde, 15 gun sonra da o ehliyet cikmis oluyor gidip aliyorsunuz bu kadar diye biliyorum. biz aynen oyle yaptik yani. sonradan o ehliyeti nikahi kiyan kisiye vermistik (veya sadece gostermis miydik tam hatirlayamadim acikcasi).
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
braveturk
|
İleti başlığı: Re: evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? Tarih: Cum May 06, 2011 10:09 pm |
|
|
|
en yakın belediyeye başvurucaksınız kardeş evrakın adı certifigate of none indepenment onlar senin adresini falan sorucaklar nerde eveleneceğinizi falan belge 3 haftada hazır oluyo gidip alıyosun belediyeden irlandadan kasıt güney irlandamı kuzey irlandamı? Kuzeyse orasıda bildiğn üzere britanya sınırlarına girdiği için ingiltere konsolosluğuna gidicen ki oda kıbrısta var.
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
thesmiths
|
İleti başlığı: Re: evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? Tarih: Cmt May 07, 2011 5:08 pm |
|
|
|
Guney irlanda.. Acaba Kibrista yapilan evliligi irlanda kabul eder mi ki? sonrasinda yerlesime basvuracaz cunku. irlanda buyuk elciligi ankara nin bu konuda bir bilgisi yokmus. kisacasi biz KKTC e gidip ordan belediyeye basvurup gun alacaz ve nikahi orda yapabilecez bu mudur? Sonrasindaki islemler nasil olacak. Evliligin uluslarasi kabul gormesi icin ikimzide belgelerimizi kendi ulkemizin konsolosluguna mi iletecez? Sanirim Guney kibrista irlanda buyuk elciligi var. cok sagolun ayrica yardim amacli yorum yazan herkese.. Sevgiler.xxx
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
braveturk
|
İleti başlığı: Re: evlilik izin sertifikasi almak kac gun suruyor? Tarih: Cmt May 07, 2011 8:22 pm |
|
|
|
Şİmdi şöyle ordan bekarlık belgesini burda onaylatman gerek bunun içinde konsolosluğa ihtiyacın var ordanda valiliğe gidiyosun onaylatmak için keza ben öyle yaptım kıbrısta nikahınızı kıyacak olan belediye ile bi görüşün son anda süprizlerle karşılaşmayın benim saçlarım ağardı son dakika çıkan herşeyden ayrıca sağlık raporunuda unutma!! Birde ikametgah durumu var bunların hepsini detaylıca bir görüş kıbrısla ben bunlarla uğraştığım için sende uğraşma kıbrıs aynıdır bilmiyorum ama benim başıma gelenler bunlardı.
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 9 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|