Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:31 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ETC-International College Bournemouth için bilgi...
İletiTarih: Cmt Oca 29, 2011 9:22 pm 

Herkese selam,ben bu bahar döneminde Bournemouth da ETC-International College de 6 aylık bir programa katılmayı planlıyorum..Uzun süredir kendim araştırıyordum okulları ama bir acentaya da danışma kararı aldım,gittim görüştüm gayet güzel seçenekler sundular,gene benim seçtiğim okulda karar kıldık..ama genede sizlerinde görüşlerini almak isterim okul hakkında özellikle orada eğitim alanlardan,birde aile yanı kalmayı planlıyorum 1 aylık ödeyip,sonrasında kendi yoluma bakarım olmazsa:)sizce iyi bir seçim midir?
iş konusunda da londra kadar alternatifler yok sanırım,bilgi verecek olan olursa sevinirim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ETC-International College Bournemouth için bilgi...
İletiTarih: Pts Tem 25, 2011 9:58 am 

Merhaba... Acaba ETC-Bournemouth'a gittiniz mi, memnun kaldınız mı merak ettim.Ben de Bournemouth'ta Kaplan Aspect'i düşünüorum,eylülde gitmeyi planlıyorum. Bournemouth'ta ben de sizin düşündüğünüz gibi kalmayı düşünüorum.Oraya gidince daha uygun fiyatlı yerler bulabileceğim söyleniyor.Siz ne yaptınız?Aylık ne kadar ücret ödüyorsunuz kalmak için?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz