arkadaslar gecen dil sınavına girdim hem sonucları erken geliyor diye bu sınavı tercih ettim hem daha güncel oldugu yönünde duyumlarım vardı kursa gitmedim alt yapım var diye iyi ki de gitmemişim gercekten basitti !
listen ;bölümü 4 parttan olusmakta duyduklarımızı görsel olarak isaretleme, otelde gecen resepsiyonist arasında gecen konusmaları dinleyip müsterinin sectigini bulma,ve diyaloglardan nerelerde oldugunu tespit etme, bu bölümden 13 puan almamız yeterliydi
reading ;okduuk ve bir kac bölüm soru vardı sıklı cvpladık,
writing ;mektup yazdık noktalama isaretlerine dikkat ederek,
kendimize göre sorulan sorulara cvp verdik sevdiğimiz t programları vs..
speaking bölümünde; özel görevli hocalar esliğinde hem kamera hem bi ses kayıt cihazı esliginde karsılıklı oturduk ad soyad spell etme, tanısma sonra 4 tane soru kişisel sevdigimiz hersey hakkında daha sonra ı start you start var ı startta ben baslıyorum soru sormaya you startta hoca 2 bölümde böyle istediginizi sorabılırsınız, sonraki bölüm resim ikimizinde elinde resim var farklı olan seyleri buluyoruz o diyo koltugumda kedi var be hayır benım köpek var vss, daha sonra 2 dk boyunca evde okulda sabah tatılde vs yerlerde SANA DİYO MORNING SABAH ANLAT NE YAPARSIN IKI DK BOYUNCA KONUSACAKSIN VE THE ENDE
BENİMKİ SÜPER ÖTESİYDİ HERSEY COK OTURAKLIYDI ÖYLE KOPYA VS OLAYI ENGELEYİCİ BAYA ORTAMDI TEK TEK GİRİYORSUN FALAN BU UCUNCU HAFTAM BU HAFTA SONU ICS SONUCUM GELİR VE SERTİFİKAMI ALIP BASVURU YAPARIM.bütün evraklarım hazırherkese basarılar....