Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:20 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: en iyi okul ve konaklama sorunu ..
İletiTarih: Çar Kas 24, 2010 3:31 pm 
Yeni Üye

Danışmanlık sirketiyle konuştum geçtiğimiz günlerde ve 3 okula baktık bournemouth da..
ETC ,Eurocentres ve anglo cont. bu okullar hakkında bilginiz var mı ?

Konaklama konusunda aile yanımı , oda mı tavsiye edersiniz ?

konaklama biraz pahalı galiba 90-100 poundun altında oda bulabilirmiyim ? :oops:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: en iyi okul ve konaklama sorunu ..
İletiTarih: Sal Kas 30, 2010 9:06 pm 

bende bu okullar arasında kalmıştım, ETC-International'a yazıldım ama daha gitmek nasip olmadı, vizede bir aksilik çıkmazsa bu cumartesi gidiyorum. Konaklama çok pahalı, Etc'nin yurdu iki öğün yemek + konaklama haftalık 140 pound, çok pahalı olduğu için ilk 3-4 hafta yurtda kalıp daha ucuz alternatifleri araştırıcam. Ama 7 ay boyunca her hafta 140 pound aşırı pahalı, umarım daha ucuz yolunu bulurum, gittikten sonra daha ayrıntılı bilgi veririm :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 02, 2010 11:04 am 
Yeni Üye

oguzkhan yazdı:
bende bu okullar arasında kalmıştım, ETC-International'a yazıldım ama daha gitmek nasip olmadı, vizede bir aksilik çıkmazsa bu cumartesi gidiyorum. Konaklama çok pahalı, Etc'nin yurdu iki öğün yemek + konaklama haftalık 140 pound, çok pahalı olduğu için ilk 3-4 hafta yurtda kalıp daha ucuz alternatifleri araştırıcam. Ama 7 ay boyunca her hafta 140 pound aşırı pahalı, umarım daha ucuz yolunu bulurum, gittikten sonra daha ayrıntılı bilgi veririm :)

Tamam haberlerini bekliyorum. mail adresini yazarsan eklerim konuşuruz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 02, 2010 7:45 pm 

vizede problem çıkmadı, bileti cumartesine aldım, en sonunda gidiyorum.. mail adresimi pm attım, birşey sorarsan cevaplarım..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 02, 2010 11:15 pm 
Yeni Üye

oguzkhan yazdı:
vizede problem çıkmadı, bileti cumartesine aldım, en sonunda gidiyorum.. mail adresimi pm attım, birşey sorarsan cevaplarım..

tamam kaydettim.

vizeyi ne kadar zamanda aldın ? danışmanlık sirketiylemi gidiosun ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Arl 03, 2010 7:11 am 

12 iş gününde aldım. Danışmanlık şirketiyle ayarladım ama karar verdiğin okul daha uygun fiyat verirse kendinde ayarlayabilirsin zor birşey değil.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Arl 03, 2010 9:00 pm 
Yeni Üye

oguzkhan yazdı:
12 iş gününde aldım. Danışmanlık şirketiyle ayarladım ama karar verdiğin okul daha uygun fiyat verirse kendinde ayarlayabilirsin zor birşey değil.

kendimiz nasıl ayarlıcaz ? biliosun ingiltere vizesi için mutlaka bir danışmanlık şirketine ihtiyaç var :S

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 04, 2010 6:10 pm 

yooo, biraz ingilizce biliyorsan okulla iletişime geçip istenilen belgeleri rahatlıkla toparlarsın. Ben kendim ayarlamaya karar vermiştim danışmanlık şirketlerinden bilgi ala ala bir okula karar verdim. Acenta 6 aylık eğitim için 2500£ demişti ben okulla direk temas kurdum bana daha fazla fiyat verdiler, 3200£ civarı birşeydi. Nedenini soruncada acentalarla anlaşmaları oluyomuş, daha uygun fiyat verebiliyo falan dedi.

Bu arada 3 saat önce yurda yerleştim, birazda etrafı gezdim sakin ama güzel bir yere benziyo, ilk izlenimlerim iyi. Londrada havalanında, pasaport kontrolünde, markette, otobüs terminalinde bir tane bile ingilizle konuşamadım resmen Hintliler işgal etmiş, Londraya gitmediğime sevindim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 05, 2010 10:06 pm 
Yeni Üye

oguzkhan yazdı:
yooo, biraz ingilizce biliyorsan okulla iletişime geçip istenilen belgeleri rahatlıkla toparlarsın. Ben kendim ayarlamaya karar vermiştim danışmanlık şirketlerinden bilgi ala ala bir okula karar verdim. Acenta 6 aylık eğitim için 2500£ demişti ben okulla direk temas kurdum bana daha fazla fiyat verdiler, 3200£ civarı birşeydi. Nedenini soruncada acentalarla anlaşmaları oluyomuş, daha uygun fiyat verebiliyo falan dedi.

Bu arada 3 saat önce yurda yerleştim, birazda etrafı gezdim sakin ama güzel bir yere benziyo, ilk izlenimlerim iyi. Londrada havalanında, pasaport kontrolünde, markette, otobüs terminalinde bir tane bile ingilizle konuşamadım resmen Hintliler işgal etmiş, Londraya gitmediğime sevindim.

anlaşılan danışmanlık sirketiyle gitmek en doğrusu..bende ingilizce iyi değil pek pre-int. deyim henüz
ocakta gitmek gibi bir planım var bakalım..okulu merak ediyorum eğitimi nasıl acaba.. ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 07, 2010 2:53 pm 

seviye önemli değil bir şekilde mecburen anlaşıyorsun, benimde o civarlardaydı hatta ilk kez ingilizceyi Skype testinde konuştum heycanlana heycanlana ama buraya gelince çekingenliği üzerinden atıyorsun yalan yanlış konuşuyosun zaten millet anlıyo ingilizce bilmediğini ona göre yavaş anlaşılır konuşuyo. Eğitim hakkında henüz yorum yapamam dün test ettiler ona göre sınıf belirlediler, bugünde ilk defa derse girdim, hep konuşturmaya çalışıyolar.
Birde Ocakta gelmek istiyosan, 6 aydan uzunsa şimdiden parayı bankaya koy, bende Ekimde gelmek istiyordum anca Aralıkta geldim :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: