Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:14 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 619 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 58, 59, 60, 61, 62
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: EKİM 2011 YERLEŞİM BAŞVURUSU,VIZE ALANLAR,ALAMAYANLAR BURAYA
İletiTarih: Çar Oca 18, 2012 10:38 am 
Üye

fecrikonu hayırlı olsun

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 18, 2012 11:46 am 
Yeni Üye

sagol kardeş bakalım yarın sonuç ne olacak

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 18, 2012 11:57 am 
Site Müdavimi

hepinize hayırlı olsun arkadaşlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 19, 2012 2:00 pm 
Yeni Üye

arkadaşlar başvuru tarıh 27 ekim bu gun aldım vizeyi darisi kalanlar başina x

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 19, 2012 3:05 pm 
Site Müdavimi

fecrikonu yazdı:
arkadaşlar başvuru tarıh 27 ekim bu gun aldım vizeyi darisi kalanlar başina x

arkadasim hayirli olsun :) darisi bekleyenlere.yeni yasaminda basarilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 21, 2012 8:22 pm 
Site Müdavimi

vizelerini alanları tebrik ederim, herkesin şansı bol olsun...

bu arada benim 2 sorum var:
- Vize reddinden dolayı itiraza başvurdum İtiraz sürecinde pasaportumda var olan turist vizesiyle İngiltere'ye gidilebilir mi?
- Bugünlerde schengen vizesine başvuracağım, vize reddimden dolayı sorun olur mu? görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirm...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 23, 2012 4:52 pm 
Site Müdavimi

clever_cat yazdı:

- Vize reddinden dolayı itiraza başvurdum İtiraz sürecinde pasaportumda var olan turist vizesiyle İngiltere'ye gidilebilir mi?
- Bugünlerde schengen vizesine başvuracağım, vize reddimden dolayı sorun olur mu? görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirm...

selam clever cat

bence onceki turist vizen gecerli olmali.sen yerlesim vizesi icin red aldin.turist vizen sana verilmis bir hak.tabiki bu benim gorusum

schengende sorun olmaz uk den almis oldugun red.ingiltere schengen olmadigi icin reddini gorebileceklerini sanmiyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 23, 2012 7:38 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

clever_cat yazdı:

Turist vizesinin uzerine "Expire" damgasi vurulmusmu onu kontrol et. Eger vizenin uzerinde bu sekilde damga var ise gidemezsin eger yok ise sorun yok. Yeni bavuru yaptiginda eski vize uzerine bu sekilde damga vurulabiliyor.

Pasaportunda yerlesim vizesi ile ilgili herhangi bir red damgasi olup olmadiginida kontrol et cunku yeni pasaportlarda barkod ve chip okumasi oldugu icin tamamen merkezi bilgilendirme bulunmakta.

Schengen icin sikinti yapmana gerek yok basvurunu yapabilirsin Ingiltere schengen ulkesi degil.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 26, 2012 11:38 pm 
Site Müdavimi

MCMLXXI yazdı:
clever_cat yazdı:

Turist vizesinin uzerine "Expire" damgasi vurulmusmu onu kontrol et. Eger vizenin uzerinde bu sekilde damga var ise gidemezsin eger yok ise sorun yok. Yeni bavuru yaptiginda eski vize uzerine bu sekilde damga vurulabiliyor.

Pasaportunda yerlesim vizesi ile ilgili herhangi bir red damgasi olup olmadiginida kontrol et cunku yeni pasaportlarda barkod ve chip okumasi oldugu icin tamamen merkezi bilgilendirme bulunmakta.

Schengen icin sikinti yapmana gerek yok basvurunu yapabilirsin Ingiltere schengen ulkesi degil.

Cevabın için teşekkürler, benimki eski tip pasaport. Baktım expire damgası vurmamışlar. Ama başka bir sayfada red damgası var. Sizce sorun çıkarırlar mu turist vizesiyle UK'ye giderken?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 619 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 58, 59, 60, 61, 62

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: