Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:12 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 284 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Ekim 2010 Yerlesim vizesine Basvuranlar
İletiTarih: Per Arl 09, 2010 6:18 pm 

slm arkadaslar ben EKIM 6 da settlement(nısanlılık) vızesıne ızmırdekı world brıedge subesınde basvurada bulundum ve bana ıngılteredekı yasayan polıs olan nısanlımı arayacaklanarını soyledıler ama yaklasık 2.5 ay oldu ne nısanlımı nede benı arayan oldu dugun tarıhımız 12 ocakta ıstedıklerı evrakları eksıksız hatta fazlasıyla vermıstım basvuruda bana verdıklerı takıp numarasından takıp edıyorum ama hala 'vıze bolumunde' dıyor.neden bu kadar uzun surdugunu veya ne kadar daha uzun surecegı hakkında bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım ...selamlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: slm
İletiTarih: Per Arl 09, 2010 6:35 pm 
Site Müdavimi

Slm yilmaz forumda bircok kisi bilhassa kasim basvurularinda bulunanlar sabirsizlik icinde beklemektedir.ekim ayindan cevap alan yokmu diye?aynen bende 20 ekimde yerlesim vizesi icin basvurdum ekim 30 da esimi aradilar.ama gercekten belirsizlik var su anda,sorunun nereden kaynaklandigi hakkinda kimsesinin bir bilgisi yok.onceleri sinav nedeni ile yogunluk olabilecegini dusundum ama yanildim neden cunku sinavla ilgili bir baska yerden belge almaniz lazim sonucta basvuru sayisina baktigimiz zaman ekimde toplam 52 basvuru var konsoloslugu cok mesgul edecek bir konu degil,herkes farkli yorumlar ortaya koydu .benim tahminim ise su anda konsoloslugun elindeki yetki dahilinde sinirli vize kontenjani var bu sekilde krediyi kullanicaklar diye tahmin ediyorum ve umit ediyorum ekim basvurulari bu ay sonuna kadar cikar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 09, 2010 7:03 pm 
Site Müdavimi

dilerim dedigin olur bende ekim26sında basvurdum halen cevap yok eşimide aradılar 8 kasımda halen ses yok eşimi aradıklarında 3 hafta sonra çıkar dediler ama halen cevap iyok ama benimde vize danışmanım buay sonuna kadar kesin çıkar dedi bilmiyorum inşllh böyle olurda ocak ayına kalmaz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 09, 2010 7:55 pm 
Yeni Üye

yılmaz yazdı:
slm arkadaslar ben EKIM 6 da settlement(nısanlılık) vızesıne ızmırdekı world brıedge subesınde basvurada bulundum ve bana ıngılteredekı yasayan polıs olan nısanlımı arayacaklanarını soyledıler ama yaklasık 2.5 ay oldu ne nısanlımı nede benı arayan oldu dugun tarıhımız 12 ocakta ıstedıklerı evrakları eksıksız hatta fazlasıyla vermıstım basvuruda bana verdıklerı takıp numarasından takıp edıyorum ama hala 'vıze bolumunde' dıyor.neden bu kadar uzun surdugunu veya ne kadar daha uzun surecegı hakkında bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım ...selamlar

slm yilmaz kardes,

benim hikayemde ayni senin gibi, 11 ekimde izmirden nisanlilik vizesine basvurdum.. bas vurumdan 3 hafta sonra nisanlimi aramislar universiteden dolayi cebi kapali oldugundan ona ulasamayinca beni aradilar. onun ingilterede oldugunu soyledim ama onu aramadilar tekrar. aradan 1 hafta gectikten sonra o konsoloslugu aradi ve orda calisan turk gorevliye onay verdi.... yani bizi aramalari 1 ayi gecti ve hala ses ve haber yok. ama uzulme arayacaklar diye bir kaide yok... aramadanda vizelerini alan cok kisi duydum.

ekim ayinda vize alan olursa lutfen yazsin....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Ekim 2010 Yerlesim vizesine Basvuranlar
İletiTarih: Cum Arl 10, 2010 10:38 am 

babaalı kardes kızarkadasının konsoloslugu aradıgını e ordakı turk gorevlıye onay verdıgını soylemıssın bu konuda daha acıklayıcı soylermısın ve benım kız arkadasımda e maıl gonderdı ama 2 hafta once ama tık yok ve konsoloslugu arayacagımız ve bılgı edınecegımız herhangı bır gorevlı varmı ınsalla ekım ayında basvuran arkadaslarımızın ıyı haberı gelır gercekten sıkıldım bu konuda ya bekle bekle nereye kadar 3 ay oldu basvuralı ...selamlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Arl 10, 2010 12:04 pm 
Yeni Üye

yılmaz yazdı:
babaalı kardes kızarkadasının konsoloslugu aradıgını e ordakı turk gorevlıye onay verdıgını soylemıssın bu konuda daha acıklayıcı soylermısın ve benım kız arkadasımda e maıl gonderdı ama 2 hafta once ama tık yok ve konsoloslugu arayacagımız ve bılgı edınecegımız herhangı bır gorevlı varmı ınsalla ekım ayında basvuran arkadaslarımızın ıyı haberı gelır gercekten sıkıldım bu konuda ya bekle bekle nereye kadar 3 ay oldu basvuralı ...selamlar

slm yilmaz kardes,

benim nisanlim ingilterede eslerini bekleyen ingiliz bayanlar formundan yardim aldi. ordan verilen numarayi aradi ve direkt vize bolumu numarasiymis. Ama o numara 1 haftadan beridir aramalara hic cevap vermiyomus.
Ama dedigim gibi kardes sizi illa arayacaklar diye bir kaide yok. Sanirim ekim ayi bas vurularina baslamislar. fazla uzun surmez sana!! ondan sonra bana :)
hayirli haberler almak dilegi ile....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 12, 2010 11:38 am 

slm arkadaslar ....dun world brıedge sayfasın baktım ekım ayında basvuranlar ıstatıstıklerı 18 gosterıyor yanılmıyorsam sorum su kasım 29 da dıl sınaı zorunlulugu getırlmıstı bılıyosunuz bu tarıhten once basvuru yapanlar bu dıl sınavına tabı mı?ben ekım 6 da basvurmustum ve hala tık ses yok ve herhangı bır duyum armı ekımde basvurular ıcın ?tsekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 12, 2010 12:26 pm 
Site Müdavimi

Hayir dil sinavina tabi degiller
ayrica istatistikler gercegi yansitmiyor neden?ekim ayi buyuk oranda tamamlanmis gibi gozukuyor ama ekim ayinda vizesini alan ne es dost nede forum uyesi var
yani ortada garip bir durum var acikcasi bende cozemedim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 12, 2010 2:30 pm 
Site Müdavimi

arkadaşlar size bi sorum olucak,konsoloslukta ne tür sorular soruyorlar? bilen varmi acaba ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 12, 2010 6:46 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm beyoglu konsolosluga cagirildiginiz taktirde soracaklari sorular en fazla sunlar olabilir . nerede nasil tanistiniz iletisimizi nasil sagladiniz esiniz kackere ulkeye geldi geciminizi nasil sagliyorsunuz gibi olacaktir.ve daha fazlasi vize memurubu heran hersey olabilir ve sorabilir .akil sir ermez onlarin isine

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 284 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: