Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:12 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 284 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 25, 26, 27, 28, 29
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Ekim 2010 Yerlesim vizesine Basvuranlar
İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 8:33 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

serkan umutsuzluğa kapılma, gün doğmadan neler doğar..

ben faruk değilim, kuzeniyim, bir süredir o ve eşi bakmaktan yorluduğu için ben takip ediyorum forumu da vizeyi de.. sizden gelen olumlu haberler oldukça paylaşıyorum ikisiyle de, ki zaten kuzenimin şuan interneti yok.. gerçekten zor durumdasın ama dahası da var, şükret haline..

kuzenim de evli ve şubatın 2 ya da 3. haftasına bebek bekliyorlar.. faruk da eşi de aslında şuan birlikte olup bebekleri için hazırlık yapmak isterlerdi, ama artık tek dertleri neredeyse bu vizenin sonuçlanması.. gerçekten zor, herkes için.. ama umutsuzluğa kapılmayalım.. herşeyin başı sağlık..

bu kadar beklemişken artık son demlerinde umutsuzluk olmasın...

sağlıcakla...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 8:37 pm 
Site Müdavimi

sevgili arkadaslar umutsuzluga kapilmayin bu saatten sonra cok buyuk bir aksilik olmadigi surece vizeniz red olmaz
merak etmeyin
mutlu kalin
aksam olunca omurden bir gun daha gitti
sabah olunca yeni bir gun daha hayatiniza renk katsin derim
sevgiler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 8:40 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Yaklaşık 2 aydır bu forumu takip ediyorum.Bakıyorumda her kulvarda herkesin bir derdi merakı ve bekleyişi var.iyikide bu forumu bulmuşum diyorum nice danışmanlık firmalarına taş çıkartacak bilgiler burada HEMDE ÜCRETSİZ:) herneyse ben daha kendi şahsıma sınav sorunuyla ugraşan biri olarak bir üst basamaktaki olayları incelemek ve hazırlıgımı ona göre yapmak gerçekten güzel.burdan tüm vize alan arkadaşlara yeni hayatlarında başarılar diliyorum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 8:48 pm 
Site Müdavimi

serkan arkadasım umutsuz olma verdigin evraklarından sorun yoksa dusun ya benım ev kira konturatım yokken aldım sende rahat ol maaşı iyiyse yardım almıyorsa düşünme umutsuz maile cevap yazmadılarmı buarada

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 284 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 25, 26, 27, 28, 29

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: