Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:12 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 74 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: EKİM 2010 YERLEŞİM VİZESİ BAŞVURUSU VE REDDİ
İletiTarih: Per Oca 27, 2011 9:25 am 
Üye

arkadaşlar hala inanamıyorum ve 93 gün sonra red geldi.sebebi ise eşimin çalışmasına ve aylık 1200 pound gibi kazancı olmasına rağmen devletin verdiği haftalık 52 poundluk workıng tax credit.yani devlet yardımı alıyor statüsüne koymuşlar.ama birçok kişinin buyüzden vizesini aldığını da biliyorum.ama ben neden alamadım.üstelik kendi evi için 170 paund gibi düşük bir mortgage ödemesine rağmen.lütfen yardımlarınızı bekliyorum.red mektubunu en kısa sürede siteye koyacağım.şimdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: EKİM 2010 YERLEŞİM VİZESİ BAŞVURUSU VE REDDİ
İletiTarih: Per Oca 27, 2011 9:59 am 
Üye

arkadaşlar red mektubunu türkçeye çevirip kopyalıyorum.

Eşiniz Elizabeth Ann Whiteford Yılmaz ile Mart 2009'da tanışıp, 05 Şubat 2010'da evlendiniz. Eşinizin Sodexho'da 19/04/2010'dan bu yana part time catering asistanı, The Kings Head'de 11 Mayıs 2010'dan bu yana da part-time çalıştığına dair kanıtlar sundunuz. Buna rağmen HM Revenue Customs'dan alınan 09/06/2010 tarihli evrakta eşinizin working tax credits adı altında haftada 50 sterlin devlet yardımı aldığı görülüyor. Bu durum eşinizin banka hesap dökümünde de görülmekte. Buna bağlı olarak devletten yardım almadan hayatınızı idare ettireceğinizi düşünmüyorum.

Bu yüzden başvurunuzu İngiltere göçmenlik kanunlarının bütün gerekliliklerini yerine getirmediği için red ediyorum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 10:27 am 
Site Müdavimi

serkan kardesim durumuna gercekten uzuldum.bu durumu yasayan biri olarak cok iyi biliyorum.ama dunyanin sonu degil.simdi sogukkanli olup neler yapabilirsin ona karar vermen lazim.

iki secenegin var.appeal yapmak veya yeniden basvurmak.ben appeal yaptim.24 eylul 2010 vize basvurum 24 kasim red geldi.26 kasim appeal yaptim(red kararlarini curuterek)uk gonderdim.31 aralik mektup geldi 4 mayis ta mahkeme gunu verilecek ama bu arada evraklar tekrar istanbula gonderilmis.istanbul hala vize verebilir uygun gorurse.aksi takdirde mahkeme.eger mahkemeye giderse kiz arkadasim daha saglam belgelerle mahkemeye cikicak.biz avukat tutmadik duruma gore degerlendiricez.appeal uzun bir surec 9 ay 1 sene surebiliyor.forumdan uurbocogu arkadas aldi vizesini uzun bir sure sonra.yeniden basvuru yapmak sana zamandan kazandirir diye dusunuyorum.appeal de zaman kaybi ve gerektiginde avukat ucreti.ayni para diye dusunuyorum.benim yasadigim durum bu ve seceneklerde bunlar.konuya hakim olan diger arkadaslarda paylasirsa sana yardimci olur diye dusunuyorum.kolay gelsin kardesim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 10:48 am 
Yeni Üye

of dıyorum yine of diyorum başka diyecek şey bulamıyorum :( inan çok üzüldüm bide 50 pound için nasıl böyle şeyler söylerler burdanda anlaşıldığı gibi herşey bahaneye bakıyor.ne alaka 50 poundla mı yaşamını idare ettirecekmişssin ki o olmadan yaşamını idare ettireceğinize inanmıyorum demiş :( of çok sinir bi durum acaba devlet yardımını almaya bıraksa eşin ve bununla ilgili bi kağıt alsa sende itiraz etsen zamanı geçmeden :? bi şirketle mi acaba başvuru yaptın yoksa kendin mi birde nerden yaptın başvurunu arkadaşım?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 10:58 am 
Üye

peki benim bildiğim 2 türlü appeal var.biri mahkeme diğeri direk istanbuldaki konsolosun ta kendisi.eğer konsolosluğa itiraz edersem bana red veren vize memuru değil onların üst amirimidir şefi midir onlar tekrar değerlendiriyormuş sanırım.sonra ya vize memurunu onaylıyorlarmış yada vize memurunun hatalı kararverdiğine kanaat getirip kararı bozup vizeyi veriyorlarmış.eğer onaylarlarsa mahkemeye gitme hakkım da hala oluyormuş.eğer ben konsolosluğa itiraz edersem bu nekadar sürer.bunun extra bir ücreti varmı?yada extra bir takım işler?ve nekadar sürer?bir de workıng tax credit gerçekten bir red nedeni midir?lütfen bilgilendirirsen sevinirim şu an psikolojim alt üst olmuş durumda

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 11:01 am 
Site Müdavimi

Arkadasim durumuna gercekten uzuldum
senden ricam mektubu orginal olarak kopyalarmisin?
ona gore bi beyin cimnastigi yapalim arkadaslarla!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 11:27 am 
Site Müdavimi

Merhaba arkadaslar, benimkide suanda kuryede ve yarin alacagim muhtemelen. Ama senin bu durumunu duyduktan sonra ben de karamsarliga kapildim. Red mektubunun orijinalini kopyalama imkanin varsa cok iyi olur. Tek sebebin bu olabilecegine inanamiyorum. Umarim her sey olumlu sonuclanir. MEktubu buraya kopyala ki bizlerde belki bir seyler soyleriz, ona gore red gerekcesini curutursun belki. kolay gelsin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 12:04 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Kardeş sizlerin durumunu takip ediyordum 2 aydır heyecanına tanık oluyordum sonucun böyle çıkması gerçekten üzücü inşallah red baş vurunu yapar ve vizeni alırsın allah yardımcın olsun kardeş

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 12:23 pm 
Site Müdavimi

SERKAN ARKADASIMIZIN RED MEKTUBU

Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 1:21 pm 
Üye

seçkin arkadaşa teşekkürler ben red mektubunu koyamadım buraya ama o yaptı benim için.umarım yardım edecek birileri çıkar.araştırdım biraz ve bunun sadece bi hak olduğunu gördüm.yani working tax credit ve çocuk yardımı bir hak mış.red verilemezmiş ama bana red verdiler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 74 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: