Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:11 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 74 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: EKİM 2010 YERLEŞİM VİZESİ BAŞVURUSU VE REDDİ
İletiTarih: Pzr Oca 30, 2011 9:51 pm 
Üye

evet haklisin,bende hic beklemiyordum reddi,esimin 3 tane sirketi var.hepsinin dokumanlarini sunduk,oturdugumuz evin tapusunu(tapuda kac m2 olduguda yaziyor 4 oda 1 dining 1 living room olduguda yaziyor)hic incelemeden okumadan sadece 1 sirkete ait payslip in cok dusuk olduguna kanaat getirmisler...ben yillardir ingiltereye is icin ayda bir giderim
evlilikten dolayi istifa etmistim ve istifa etiiim sirket orada temsilcilik acip benim basina gecmemi bekliyorlar.dil sorunum yok ielts den 7.5 aldim..kisacasi bu red beni acaip sasirtti...

sadece takildigim nokta review zaman kaybiysa direkt itiraz edersem ne kadar surer..
isim gucum herseyim durdu su anda...

dedigin gibi iyi bir avukatla yarin esim gorusecek
ve sizlerden aldigim fikirleride ekleyerek bir yerden baslayacagim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 18, 2011 11:46 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

SeLammm arkadaslar adiniza cok uzuldum umarim hersey yoluna girer hayirlisiyla vizenizi alirsiniz...

Benim durumum Esimle tanistigimizda irlandada yasiyordu ama ingiliz vatandasi 19 yasinda irlandaya gitmisler 12yil aradan sonra ingiltereye yerlesti ailesi halen irlandada yaklasik 1.5 yildir orda ve ilk 5 ay devletten yardim aldi. is bulduktan sonra yardim almayi kesti..

eski calistigi yerde haftalik 20 saat 120 pound aliyordu
yeni isyeri yani 6 aydir calisiyor ayda 120 saat calisiyor 800 pound aliyor

ve su an woking tax credt aliyor haftalik 70 pound

esim benefit office working tax credit aliyor diye onlarda esin buraya gelir gelmez kesilir..
benim durum ne evraklarimin hepsi tamam mart'in ilk haftasi basvurmayi dusunuyorum evraklarim arasina working tax credit evraklarini koymalimiyim? (banka dokumlerindede gorunuyor)
asagidaki link herkesin hakki oldugunu gosteriyor..

http://taxcredits.hmrc.gov.uk/Qualify/W ... edits.aspx

tskler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 19, 2011 1:04 am 
Üye

limited24 yazdı:
evet haklisin,bende hic beklemiyordum reddi,esimin 3 tane sirketi var.hepsinin dokumanlarini sunduk,oturdugumuz evin tapusunu(tapuda kac m2 olduguda yaziyor 4 oda 1 dining 1 living room olduguda yaziyor)hic incelemeden okumadan sadece 1 sirkete ait payslip in cok dusuk olduguna kanaat getirmisler...ben yillardir ingiltereye is icin ayda bir giderim
evlilikten dolayi istifa etmistim ve istifa etiiim sirket orada temsilcilik acip benim basina gecmemi bekliyorlar.dil sorunum yok ielts den 7.5 aldim..kisacasi bu red beni acaip sasirtti...

sadece takildigim nokta review zaman kaybiysa direkt itiraz edersem ne kadar surer..

ilginç bu kadar sağlam evraklarla red?? sadece bir nedenden.

red mektupları gördüm burda, sizinkini skenlemişydin??

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 19, 2011 3:09 am 
Site Müdavimi

limited24 yazdı:

COK UZULDUM, PARAVR ANLADILAR, BIRAZ DAHA YOLLALIM PESINDELER,
REDE GIDIN , GEREKCELI MEKTUBDAK TAKILDIKLARI YERI ACIKLADINIZMI , AVUKAT BIR KOPYADA KONSOLOSLUGA YOLICAK, BIR AY ICINDE HALLOLUR BENCE, OLMASA BIRDE ACILICAK ISDEN MKTUP ALIRSINIZ,
KAFALARINDAN SEBEP BULUP ATIYORLAR ISDE, KAFAYI ZORLUYORLAR BU WB.DEKIER

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 74 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: