galilei yazdı:
cokmu pahali 465 pound ? 89 cok uygun,kimse boyle bir fiyat vermedi,
Nasil bu fiyata ulastiginizi bilmiyorum ama
465 cok ama cok ucuz bir fiyat. Yada siz sigorta secerken comprehensive sigorta sectiniz. Yada verdiginiz bilgide bir seyler eksik.
Cunku araciniz 1o yasinda buyuk ve emisyonu ona gore degismekte. Ingilterede yeni arabalarda indirim var sizin kazasizlik durumunuzun etkisi var. UK ehliyetiniz yok ve araci iki kisi kullanmakta. Siz ikinci surucu olarak mi gorunuyorsunuz? yada esinizin devam eden sigortasina isim mi yazdirdiniz?
Birde 89 nedir aylik odemeniz mi? odemeleri 12 aya yaydi iseniz 1000 pound luk sigorta ucretiniz cikmakta. Bence biraz karisik durum.
Cunku gecen sene sigorta ucretlerine yuzde 30 zam geldi. Bu nisanda yine gelecek.
Benim Ingiliz aradasimin esi 20 yillik kazasizlik indirimi aldigi halde 2008 model Ford Fiestaya o kadar odemekte. Ben 2009 model arabaya 800 pound oduyorum yillik bendede 4 yillik kazasizlik ve ikinci arac indirimi var birde UK ehliyetliyim.
Bence dikkat edin bilgilerinizi tekrar kontrol edin. Birde sigorta sirketinizin ismi nedir. Swinton mu yoksa onun gibi bir firma mi. Genelde en dusuk fiyati veren swinton insurance dir. Bir de bu aralar yeni yeni tureyen firmalar var ama dikkat etmek gerekir sigorta paketinin icincdekilere bir bakin.