Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 7:10 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 179 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: ehliyet
İletiTarih: Per Oca 26, 2012 1:23 am 
Site Müdavimi

arkadaslar yazili sinavla ilgili degisiklikmi olmus sanirim soru sistemini degistirmisler bunla ilgili bilgisi olan varmi acaba

Sayfa başı
Çevrimiçi Profile bak  

İleti başlığı: Turk ehliyetine Uk de sigorta
İletiTarih: Per Oca 26, 2012 9:49 pm 

Arkadaslar uzun uzun yazismalarinizi okudum fakat bi konu hakkinda cvp bulamadim bazi arkadaslar Uk de Turk ehliyetiyle insurance aliyorlarmis araba icin,fakat merak ettigim Hangi firmalar Turk ehliyetli olan suruculere sigorta yapiyor,bilen varsa firma ismini yazabilirmi acil ihtiyacim var,

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: TEORI SINAVIM 2 MARTTA,EKLENEN SEYLER VAR MI??(MIS)
İletiTarih: Çar Şub 01, 2012 2:32 pm 

arkadasalr merhaba bu sitede uyeyim,siteyi begendim ,herkes yardimlasiyor,aslinda benim sormak istedigim 3 yil onceki aldigim ehliyet kitabini yenilemem gerekiyor mu? aslinda aradim sordum elbet aldigim yere,eklenen seyler var almassam sinavimi riske atarmisim:)

bilgisi olan var mi?yildiz surucu kursundan 2009 yilinin kitabi var ve yeni cd si haftaya cikacak dediler.ilets sinavima calismak icin bunu hemen turkce girip bir kenara koyayim hemen dedim,testlerini bitirdim ve tehlike algilama bolumunde her bir klipte her tehlike aninda basma gerekir mu anlamadim.eni 1 den fazla basabilirmiyim?
bazen 1 klipte 1 defa baskiyorum bazilarinda 3 tane.

biraz bu konuda bilgi ve deneyim sahibiarkadaslar yardimci olursa sevinirim .simdiden sagolun. ck

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 01, 2012 8:34 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

cnsk merhaba ,

Bildigin gibi her video klip farklidir kimisinde 2 kimisinde 5 kimisinde de 6 tehlike bulunmaktadir ve bunu onceden soylemek mumkun degildir.
Onun icin sezinleye bildigin kadarini sezinlemeye calis derim ama sakin makineli tufek atisi yapar gibi mouse tusuna pes pese gereksiz tiklama yoksa o video klipten sifir puan alirsin.
Yani bir nevi cezalandirma gibi bir sey cunku insanlar nasil olsa bir tehlike vardir diye pes pese tiklamaya meyilli ve bunu onlemek icin yapmislar.
Kitap meselesine gelince ben en son guncellenmis kitaptan yararlanmani tavsiye ederim.

Kal selametle

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 08, 2012 12:50 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm arkadaslar sonunda sigorta policeseni buldum 3 kisi esim ben ve babasi toplam 1 yillik arac sigortasi 273 pound evet ayni policeden yararlaniyoruz arac 2008 model Vauxhall corsa
aviva sigortadan yaptirdik kisi basi 91 pound cuk bir yalnislik yok cunku suanda aracimin cami kiril di sigorta dahilin yapilmakta disarida

saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 09, 2012 4:48 pm 
Yeni Üye

Arkadaslar merhaba
Ben Ingiltere ye geleli 2 hafta oldu. Entry clearance vizesiyle esimin yanina geldim. Turk ehliyetimle burda 1 yil araba kullababilecegimi biliyorum. Ama bir an once tum herseyimi tamamlamak istiyorum sonra yapariz nasilsa deyince kaliyor cunku... Learner ehliyetine basvurmak icin form aldim postaneden. Burda resident olman lazim yaziyor. Her calendar year 185 gun yasamis olman gerekir diyor.Aslinda son 3 yildir burda yasiyorum ama durumum karisikti. Yasal gorunup gorunmediimden bile emin degilim o surede. Pasaportum hep icerdeydi cunku. Tam yasal vizem pasaportum war simdi. Benim eylule kadar vizem var simdilik. 185 gunu doldurmam icin 6 ay gecmesi lazim. Basvuru icin bu sureyi doldurmak sart mi acaba?
Tesekkur ederim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 09, 2012 8:01 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Pelinfatih merhaba,

Dikkate alma o yazilanlari , postaneden bir basvuru formu al ve hemen basvur provisional driving licence icin .

Not : Yeni baslayan arkadaslar icin yaziyorum ; Provisional driving licence , Acemi ehliyeti ve Learner ehliyeti bunlar ayni seydir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 09, 2012 8:57 pm 
Site Müdavimi

evet hemen yolla bende 3-4 ay beklemistim sonra ogrendimki 185 gun beklememe gerek yokmus hemen yolla sorun olmaz

Sayfa başı
Çevrimiçi Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 10, 2012 4:08 pm 
Yeni Üye

Aussie ve Handsome80
Selamlar...Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben de oyle dusunmustum sonucta oturumm olmasa bile, vizeli olsam da hakkim ehliyetimi almak. o kadar zor oldu ki pasaportumu alip gelmek buraya, ondan herseyi kuralina uygun dogruca yapmak istiyorum. Cevremde her kafadan ayri ses cikiyor kime inanacagini sasiriyor insan. Doldurdum formu pazartesi yollicam.
Birsey daha sormak istiyorum. Fotografi imzalatmak olayiyla ilgili. Kendi sitesinde de kilavuzda yazan ayni sey yaziyor. Ben direkt pasaportumu gonderecegim icin id olarak, fotografimin arkasini british olan birine imzalatmama gerek yok degil mi? Yanlis anlamadiysam, eger baska bir belge gonderrseniz id olarak birine imzalatmaniz gerekli diyor. Pasaport icin gerek yok sanirim.
Tekrar tesekkurler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 10, 2012 4:46 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Pelinfatih selamlar,

O bahsettigin imzalatma olayi eski prosedur ama nedense hala resmi evraklarda geciyor, dikkate alma sadece pasaportunu gonder ID olarak , 2010 yilinda bende sadece pasaportumu gondermistim 2 hafta icinde once pasaportum geldi sonrada ayri bir zarf icinde provisional ehliyet geliyor.
Guvenlik acisindan degerli evraklari ayri ayri gonderiyorlar onun icin tereddut etme kaybolmaz merak etme.
toplam 2 hafta icerisinde hem pasaportun hemde ehliyetin gelir gecikirsede tasalanma adamlarin is yuku yogunlugu vardr ondandir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 179 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: