Öğrenci yazdı:
1 parca el bagaji alabilecegimiz yaziyor kucucuk bir el cantasi ve laptop alirsam sorun cikarirlar mi sizce? sadece el bagajim var baska bir seyim yok
Ya kizmayin ama bu ucak tercihleri konusunda bir iki laf demek istiyorum. Easyjet dediginiz firma nin fiyatlari ile British Airways fiyatlari arasinda eger bir ay oncesinden bilet alirsaniz cok cok az bir fiyat farki gorursunuz.
BA 99 pounda Istanbul Londra satiyor THY 114 pounda hemde 23 kilo bagaj ve 8 kiloya kadar el bagaji ve ayrica laptop.
Eger esyaniz var ise ve yok o el bagajini mi almali yok bunu mu yapmali sendromuna girmemeniz icin tek tercih British Airways den biletinizi almaniz ve kafanizi agritmamaniz. Ayrica ikinci 23 kiloya kadar bagajiniza da 25 paund odersinzi ve isi bitirisiniz.
THY ile ucuslarinizda fiyat biraz daha yuksek. Bagaj parasina gelincede gectiginiz kilo basina 7 Euro ama Turk oldugunuz icin 15 kiloya kadar goz yumuyorlar.

ben cooook yaptim..
Easyjet Charter mantigi ile uctugu icin acaip bir duzensizlik ve gariplik var. Ama diger ucuslar saati belli firmasi belli yeri belli. Easyjet te bazen firmaya ait olmayan acaip bir ucak bile denk gelebilir.
bir keresinde Tacikistan havayollarina ait bir ucakla ucmustum. Cok komikti ama ucak easyjet adina kalkti. iki sene once olmustu bu olay.
Bu olaylari yasadigimdan beri BA THY gibi firmalari tercih eder oldum. Bazi konularda hersey para demek degildir.