|
inanilacak gibi degil.. dusunebiliyormusunuz 2010 yilina girmek uzereyiz bir siyasi parti kapatilip, dusunce ve secmenlerine adete kapi ve beyinlerine kelepce vuruluyor..
lafi evelemeden gevelemeden ekmeden bukmeden soyleyecegim..
bu karar anayasi catlak ve diktator bir hukuka dayanilarak alinan karar olmasina ragmen tumuyle siyasi bir karardir... bunun altinin cizilmesinde buyuk yarar var..
28 yasina girdigim bu gunlerde ilk kez rahmetli babama turkiyeden uk`ye geldigi icin hak verdim.. hic bukadar anti demokratiklilige yakin olmamisti bu ulke.. hic bukadar artik turkiyeli demekten utanir olmamistim bu kadar..
anayasa mahkemesi 11 uye arasinda kurt kokenli bir vatandas yok ve bu uyeler bir kurt iradesi sonucu olusan ve onlarin hakkini savunan bir parti hakkinda karar veriyor.. adelet sistemi ve hukuku herkesime ayri ve iflas etmis bir sistemin DTP hakkindada nasil karar verebilecegi gun gibi aciktir!!!..
bakin milliyetci veya teror karsiti olabilirsiniz yazimi farkli yorumlayabilirsiniz.. ben bu yaziyi butun hukuku ve bildiklerimi bir kenara birakip tarafsiz biri olarak yazdim ve diyebilirimki yazik cok yazik, kaybeden sistemin agalari, anayasa mahkeme uyeleri, politikacilar, akp,mhp,chp,genelkurmay DEGILL, kaybeden yillardan beri somurulen birbirine dusman edilmis ve halen edilen KURT ve TURK milletidir..
demokrasiye hasret hukuka ac kaldigimiz bu gunlerde, asil sorun issizlik ve yolsuzluk olan bu yillari cozulemez bir kurt turk davasina donusturmek sistemin vampirlerinden baska kime hizmet edebilir..
simdiye kadar kazanimlari sadece asimiliye ugramis derme catma trt 6 gibi kanallarda iki cakma kurtceyi turk kulturu ile konusmaktan baska, turkiye gettolarinda olum pahasina yuruyus duzenlemekten baska ne verdiniz kurtlere..
dillerine zincir, beyinlerine pranga vurdunuz.. kart-kurt, dag adami, dag turkleri diye hep alay ettiniz.. kucuk gordunuz, bolgelerinde olaganustu hal, faiili mechul mezarliklar, aclik sefalet olum kin nefret merkezi yaptiniz.. sonra neden isyan ediyor bunlar dediniz..
bilmek isterim neden isyan ediyor bunlar neden daga cikip genc yasta olmek ve oldurmek istiyor bunlar NEDENNNNNN...
ingiltere,ispanya, irlanda ve diger eu ulkelerinde fasizan ve irkci partiler kapatmak degilsede ondan beter edilirken, demokrasisiyle ovunen cicegi burnunda ulkemiz turkiye demokrasi isteyen ozgurluk isteyen partileri kapiyor...
burdaki sorun DTP nin kapatilma sorunu kesinlikle degildir, asil sorun halen bu diktatoryanin kahpeligin dewamidir... 5 siyasi irade suana kadar kapatildi.. 6. cisi bi kac ay sonra yine acilir. zormu yanii...sorun turkiyeyi bu duruma dusuren zihniyettir.. BU KAN EMICILER KURTLERE BU ZULMU YAPIYORLAR BELLI CEVRELERI TATMIN ETMEK ICIN AMA BILINMEZKI O CEVRELER DAHIL KANI EMILEN ASLINDA TURK MILLETIDIR. CUNKU DEMOKRASI ISTEYEN, ZENGIN OLMAK ISTEYEN, HUZUR ICINDE KARDES GIBI YASAMAK ISTEYEN BIR TOPLUM DEGIL SAVASCI BIR TOPLUM YARATMISLAR...
NE DIYELIM.. SAVASIN O ZAMAN ANASINI SATAYIM MI DIYELIM...
|