Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 12:42 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Diploma Denkligi
İletiTarih: Çar Ağu 11, 2010 12:45 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar ben ve cevremde bulunan iki arkadasim iki yillik yani onlisans mezunuyuz...bu elimizdeki diplomalara herhangi bir denklik veriliyormu?arastirabilecegim bir site veya kurum adi verirseniz sevinirim..malum memlekette sertifikasiz is bulmak imkansiz..Saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Diploma Denkligi
İletiTarih: Çar Ağu 11, 2010 1:02 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

dostum ben nisanda geldigimde hemen bu isi hallettim turizm otelcilik diplomamı onaylattım,bu isi uk naric diye bir kurum yapıyor butun overseas diplomaları onaylıyor,prosudur soyle once diplanı ve yasal ingilizce tercumesini alıyosun ve siteden online basvuru yapıyorsun ve odeme yapıyorsun debit kartınla sonra bu belgeleri,ve uzerinde senin adresin olan bir buyukce zarfı(pul yapıstırılmıs)baska bir zarfla adrese gonderiyosun yaklasık 1 ay sonra belgen geliyor bu diploma veya kurs uk de su egitime essittir diye,yanlız dostum tercumenin noterli olmasına gerek yok ama,damgalı ve muhurlu bir tercume olacak( bende diplomamın fotosunu cekip mail attım turkiyede kardesime o 15 tl cevirip aynı yoldan geri gonderdi ve tercume burosuda mail attı tercumenin :D toplam 1 gunde halloldu posta vb olmadan buda basit yolu) http://www.naric.org.uk/

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ağu 11, 2010 1:13 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

cok sagol dostum hemen bu ise bi el aticam...elektronik haberlesme bolumunu bitirmistim turkiyede umarim bari burda bir ise yarar..sana bir faydasi oldumu diplomanin?benim diplomamin alt kisminda birebir ingilizce tercumesi yer almakta yani diplomanin uzerinde iki dil birden var yine de tercume etmelimiyim?verdigin siteden geri kalan ucret v.s. prosedurleri takip ederim..yardimin icin cok tesekkur ederim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ağu 12, 2010 12:16 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

poyraz_cem yazdı:
cok sagol dostum hemen bu ise bi el aticam...elektronik haberlesme bolumunu bitirmistim turkiyede umarim bari burda bir ise yarar..sana bir faydasi oldumu diplomanin?benim diplomamin alt kisminda birebir ingilizce tercumesi yer almakta yani diplomanin uzerinde iki dil birden var yine de tercume etmelimiyim?verdigin siteden geri kalan ucret v.s. prosedurleri takip ederim..yardimin icin cok tesekkur ederim

simdiye kadar bana bir yararı olmadı kiriz doneminde sonucta 5 aydır burdayım ama biliyorsun burda sertifikanın onemi cok buyuk.sonucta cv de egitiminde olacak 40-50 pound cok buyuk bir para degil belki vesile olur sana daha iyi bir is kapısı acar ben hala her gun full time is icin bakıyorum ve surekli cv gonderiyorum daha iyi bir is icin neden olmasın,ayrıca diplomanda ingilizce vasa sansını bir dene zaten onlar senin iletisim telinden problem oldumu arıyolar ve internetten surecide takin ediyosun,eger kabul ederlerse super olur edmezlerse sadece 10-15 gun zaman kaybın olur o kadar.birde internetten odeme yaparsan 10 pound kadar daha ucuz ben 40-45 pound civarı vermistim bu tum gonderi icin istersen 3-4 sertifika kurs gonder,kendine iyi bak iyi sanslar bu arada senin is durumun iyidir umarım

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ağu 12, 2010 5:32 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

saolasin...gorusmek uzere

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC