Merhaba , Hakan(Oyster) suan icin turkiyede , 8 - 10 gun icerisinde donmus olur. Ben yinede sorunuza cevap vermek istedim.
imranlee yazdı:
Bir ogrenci ile ingiliz evlendiginde devletten aldigi kira yardimi kesilir mi?
Evlendiginizde devlet yardimi kesilmez fakat, forumlardanda takip etmissinizdir evlilik vizelerinde sponsorlarin gelirlerini beyan etmeleri ve vize alicak sahisin ingiltere topraklari uzerinde devlet yardimi almaksizin butun ihtiyaclarini karsilayabilmesi gerekmektedir. Isin acikcasi vizeyi verirken , ben sana vizeyi veriyorum fakat bundan sonrasi senin sorumlulugunda diyor home office.
imranlee yazdı:
Ben evlendikten sonra vize surem bittiginde hangi vize turune basvurabilirim. Ayrica evlenmek icin Turkiye'den medeni durumumu gosteren ve ya herhangi bir belge temin etmem gerekli mi?
Siz Ingiltere'de evlenmeyimi dusunuyorsunuz yoksa TR de evlenip TR den basvuru yapmayimi?
Cunki daha once Turkiye'de evlenip Turkiyeden basvuru yapma zorunlulugu vardi fakat bu duzenleme bu sene kaldirildi. Konu hakkinda tam bilgi sahibi degilim. Avukat Ali bey e bu konuyu mail olarak bildiriyorum oda musait oldugunda konu hakkinda dusuncelerini aktaracaktir.
Sormak istediginiz birsey olursa yazabilirsiniz umarim yardimci olmusumdur.