Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 12:27 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Danışmanlık Firmaları
İletiTarih: Per Haz 04, 2009 7:16 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar, son günlerde bilgisayar başına oturanın kendini "danışman" ilan ettiğine üzülerek şahit olmaktayız.Bu danışmanların yönlendirdiği öğrencilerin durumu ortada.Adı sanı duyulmamış danışmanlık firmalarına ve şahıslara itibar etmemenizi öneririz.Bu sitenin hiçbir danışmanlık firmasıyla bağlantısı yoktur.Gönüllü bilgi paylaşma platformudur.Şahsım tarafından verilen bilgiler Home Office sayfasından alınan bilgilerdir ve tamamen ücretsizdir.İsteyen istediği zaman Home Office sitesindeki bilgilere ulaşabilir.Site herkese açıktır...

Duyurulur...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Danışmanlık Firmaları
İletiTarih: Per Haz 04, 2009 9:00 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Aslinda acik acik neden bu mantar misali cogalan ve kendilerini sozde " danisman " diye nitelendiren , sirketlerinden ve yaptiklari islerinden bahseden , farklarini ortaya koyan , calisma ofisleri 1 masa , 1 sandalye ve bilgisayardan olusan evden bozma ofis ortamlarinda yarattiklari "buyuk is beceriyorum" fantazisinden kurtulamayan insanlara bakmak lazim...

Bakin bu sitenin acilma amacini defalarca cesitli ortamlarda duyurduk ve hala da usanmadan soyluyoruz. Ogrenci vizesi dahil butun vize basvurularinizi kendiniz yapmalisiniz. Kendini danisman diye nitelendiren kisiler acaba kac defa konsolosluk kapisindan iceri girmisler bunu onlara sormalisiniz. Tabiki bu insanlarda ticaret yapiyor ama ortada bir gercek var , danisman firmalarin sizin icin yapacaklari herseyi siz kendiniz icinde yapabilirsiniz ve emin olun onlar sizden daha cok bilgiye sahip degiller.

Bugun 6 ile 12 ay arasinda herhangi bir okula kayit yaptiran ogrenci , eger danisman firma araciligi ile kayit yaptirirsa fatura bedelinin direk minumum %15 ile %35 arasinda komisyon ucretleri var. Oyuzden bu kadar buyuk bir ilgi var bu ise. En basit yoluda forum sitesi acip reklam yapmak.

Burda bir yanlis anlasilma olmasin , biz kimsenin kazandigi paraylada ilgilenmiyoruz , kimsenin kazandigi paraya tas koymakta istemiyoruz. Fakat genelleme yapmakta yanlis olur bazi kuruluslar diyelim , olaylara oyle bir gizem ekleniyorki , " aman tanrim vize basvurusu " "aman sakin kendiniz yapmayin red gelir " herseyi biz biliyoruz , en iyisini biz biliriz edasinda insanlara ucret alip dogru yonlendirmek yerine ustune ustluk sacma sapan sebeplerle vem vize alma surecini uzatip zorlastiriyorlar hemde maliyeti arttiriyorlar.

Bizim elimizdede www.forumingiltere.com adli suan bakmis oldugunuz site durdugu surece , bu platform altinda insanlardan ucret veya herhangi bir karsilik beklemeden , elimizden geldigince yardimci olmaya calisacagiz.

Daha nasil anlatilir bilemedim. Umarim anlamissinizdir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Tem 12, 2009 9:38 am 

kesinlikle katılıyorum size danışmanlık firması falan boşşş hiç boşa vakit ve para harcamayın arkadaşlar ben yaşadım ve gördüm 8 aylık vize başvurusu yapıcaktım ve binbir övgüyle ankarada gittiğim şirket resmen beni oyaladı gönderdiğim dosyaları atmış bir kenara ben gidince görüşme günü düzenledi hepsini ve hiç bir bilgisi yok nitekim görüşmeye bile giremedim en başta başvuru formunu yanlış doldurtmuşlar maddi ve manevi olarak zarara uğrattırdı bizi yani gereksiz yere harcadığımız parayla ben birdaha okula kayıt olurdum şimdi kendim halledicem hepsini bu site gerçekten bilgilendirme konusunda yeterli bence eğer isterseniz şirketin adını söylerim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Tem 12, 2009 11:55 am 
Üye

danismanlik firmalarinin icinde cok iyi isini iyi yapan firmalar var hepsini birden tu kaka yapmayalim simdi ama suda bir gercek ki danismanlik firmasi olmadanda rahatlikla tum islemlerinizi yapabilirsiniz ama bunun icin ingilizcenizin iyi durumda olmasi veya bir yakininizdan ya da forum sitelerinden yardim almaniz gerekir :ugeek:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Tem 12, 2009 5:22 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

ikinci soyledigin forum sitesi sanirim burasi oluyor cindeniz :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Kas 23, 2009 4:11 pm 

Cok kotu danismanlik firmalarinin yaninda cok iyileri de var, iyi secmek lazim. Ben de uzak durulacak bi tane biliyorum, neler cektiriyolar ogrencilere aman Tanrim. Cok pazarlamaci agziyla konusanlardan bol keseden atanlardan uzak durmak lazim. Alenen yalan soyluyolar, omrunde bikez hasbelkader yurtdisina cikmissa bir haftaligina onu sanki yillarca kalmis yasamis egitim almis gibi gosteriyolar. Bilen biri uc bes soruyla hakkindan gelir. Siz siz olun cok hizli cok fazla konusan sizi resmen hipnoza sokan kim olursa olsun boyle insanlara inanmayin cikin gidin caninizi kurtarin :))))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 26, 2009 9:51 am 

peki ya yurtdışı eğitim danışmanlıkları....... sizce bu firmalar gerekli mi? bireysel olarak başvuru yapılamaz mı? :?:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 17, 2010 1:36 am 

herkese selam
ne yazik ki danismanlarla ilgili yazdiklarinizin bircogu dogru, ama bu demek degildir ki hepsi ayni ve kotu, hepsi dolandirici, sahsen bir danisman olarak bu durumdan buyuk bir uzuntu duyuyorum. ogrenci icin okul ayarliyoruz, vize islemlerini takip ediyoruz, ben londradayim ve burdan her turlu yardimi da yapiyoruz, butun bunlara ragmen kimse bana dolandirici diyebilir mi? ama ben de uyariyorum ki dikkatli olun, okullarin fiyatlarini internetten okulun web sayfasindan mutlaka kiyaslayin, ve okullarin british council tarafindan onayli olup olmadigina da mutlaka bakiniz.
ayrica kendi basiniza bireysel olarak da basvurabilirsiniz, ama danismandan faydalanmaniz daha saglikli olacaktir, cunku danisman sizden dusuk bir miktar danismanlik ucreti talep edecektir ve red alma riskinizi azaltacaktir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 17, 2010 8:41 am 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Erhanel, British Council onayı yeterli mi öğrenci vizeleri için?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 26, 2010 5:03 pm 

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitec ... seducation

uzun dönem öğrenci vizesi (Tier-4) için lisanslı dil okulları bu adreste var.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz