Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 12:21 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: cscs card
İletiTarih: Çar Ağu 03, 2011 8:15 am 
Üye

öncelikle herkese merhaba
turkıyeden mobılya mezunuyum uzun zamandır mobılya ısı bakıyorum,ama kime sorsam CSCS card istiyor.internet ten ve yasadıgın yerel college den bıraz bılgıler aldım ama yaşam deneyimine ihtiyacım var.Şimdiye kadar bu kart sahip olan varmı ?bana deneyımlerden bahsedebilr misiniz?
2. ise londra civarında mobilyacı isi bakıyorum.iş bulma sansım varmıdır ya da bıldıgınız ve eleman ıhtıyacı olan bırıs varmıdır?(agac ıle yapamayacıgım hıc bır sey yok :D )
herkese cok tesekurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: cscs card
İletiTarih: Çar Ağu 03, 2011 11:58 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

CSCS card in manasi senin healt and safety testinden senin ile ilgili bolumden gecmis oldugunu gostermektedir.

Senin yapacagin sadece kitabi alip sinava girmek ve sinavi gecmek okadar. Sinav ucreti ve diger sorularinin cevabi ise http://www.cscs.uk.com/ sitesinde fazlasi ile mevcut.

Eger hangi bolume girdigini bilmiyor isen bir telefon edip senin ile ilgili bolumun ne oldugunu onlar sana soylerler.

Bu kart ve bunun gibi nirkac tane daha var burada cok onemli.

Kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Eyl 15, 2011 11:52 am 

Arkadaşlar benim merak ettiğim konu bu cscs card ı kimlerin alabildiği. mesela ben inşaat mühendisiyim , ben ingiltereye gelip bu kartı almak istiyorum .buna izin veriliyormu acaba ve bu kartı alan kişiler ne gibi avantajlar elde ediyor ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Eyl 15, 2011 7:46 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Eger ingiltereye gelip bu karti almak istiyorsa;

Oncelikle gecerli meslek olmasi yani listede yer alan bir meslek dalina girmen gerekmekte.
1- Bir is yerinde calisiyor isen
2- kendine ait bir isin var ise (yani is yerin kayitli ise Bu konu cok karisik kisaca bizim tr deki eski bagkur olayi diyelim)
3- Egitim seviyen yetiyor ise.

Eger yukaridakiler seni tutuyorsa ve register yaptrirdigin anda uygun ise bu karti alabilirsin. Ama bu kart sadece Ingilterede gecerli Dunyanin hicbiryerinde gecmez.

Tek bir avantaji var. Sadece HSE yani guvenlik sinavini gectigini gosteren belgedir ve bir cok santiyede aranmaktadir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Eyl 16, 2011 9:28 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Bu sertifikayi ben aldim geceen ay .. kitab alib calisabilirsin zor bir sinavdegil . arti isime Yaradi ... yeni bir ise girersek evraklarin CV nin arasina yerlestirebilirsin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 28, 2012 9:00 am 

MERHABA ARKADASLAR DIYAR ARKADAS VEYA DIGER ARKADASLAR CSCS KART HAKKINDA DETAYLI BILGI VEREBILIRMISINIZ.
BU KART HAKKINDA BIRAZ ARASTIRMA YAPTIM AMA PEK ISTAHIMI ACMADI TEST SORLARINDA CIKAN SORULAR CESITLI DILLERDE MEVCUT AMA TURKCE YOK ICLERINDE. TEST SORULARINI TURKCE OLARAK YANITLAMAK GIBI BIR SANSIMIZ VARMI .NE YAPMAM LAZIM BU KONU HAKKINDA YOKSA INGILIZCE MI CEVAPLAMAK ZORNDAYIM CSCS KART HAKINDA BILGISI OLAN ARKADASLAR, LUTFEN CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM .

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 28, 2012 9:01 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

FARUK 28 yazdı:
MERHABA ARKADASLAR DIYAR ARKADAS VEYA DIGER ARKADASLAR CSCS KART HAKKINDA DETAYLI BILGI VEREBILIRMISINIZ.
BU KART HAKKINDA BIRAZ ARASTIRMA YAPTIM AMA PEK ISTAHIMI ACMADI TEST SORLARINDA CIKAN SORULAR CESITLI DILLERDE MEVCUT AMA TURKCE YOK ICLERINDE. TEST SORULARINI TURKCE OLARAK YANITLAMAK GIBI BIR SANSIMIZ VARMI .NE YAPMAM LAZIM BU KONU HAKKINDA YOKSA INGILIZCE MI CEVAPLAMAK ZORNDAYIM CSCS KART HAKINDA BILGISI OLAN ARKADASLAR, LUTFEN CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM .

Yukaridaki iletimde web sitesini verdim onun haricinde detayli bilgi baska bir yerde bulamazsin. Oncelikle meslegin ile ilgili olan kart cesidini bulmalisin eger listede bulamiyor isen telefon numarasi var orayi arayip konusarak senin ile ilgili kod numarasini alacaksin kart ucretini odeyeceksin ve sinav ucretini odeyeceksin sinav sanirim 17 pound card 36 pound idi. web adresinde fiyatlar yazili.

sinav dili ile ilgili bilgim yok (sanirim oda web sitesinde yazilidir) bir adet kitabi var eger manager seviyesinde sinava girmeyeceksen ilk bolumu calisacaksin o kadar. Ikinci bolum manager seviyesi icindir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 29, 2012 8:02 pm 
Üye

MCMLXXI yazdı:
FARUK 28 yazdı:

faruk arkadasim ben 2 ay once CSCS kai aldim.
1.healty safe testinden gececeksin
2.diplamani tercume ettireceksin
3.cscs kart centre dan basvuru yapicaksin
sana bir form gonderecekler bunu doldurur diger evraklarin fotokopisini gondereceksin beraber
san en kisa zamanda gondereceler.(not healty safe testine ingilizce girmek zorundasin bu demek oluyorki sinava ingilizce hazirlanmak zorundasin .ben de bir dvd si kart ozelden mesaj atarsan sana iletebilirim.)
sana kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz