Merhaba visasection , durumuna gercekten uzuldum. umarim dilediginiz gibi bir hayatiniz olur.
Soylemek istedigim sey , eger suan mahkeme asamasindaysaniz ingiltereden bu isle gercekten ugrasan bir avukat isinize yarar gibime geliyor. ucuk kacik rakamlar istemeyen sadece dosyayi takip edebilecek birisi. Avukatiniz varmi diyede sormadim

Eger yoksa 2 3 tane avukatlik burosu biliyorum ben adreslerini sana verebilirim , bi acar konusursun ne yapabilirler fikir alirsin.
visasection:) yazdı:
slm pinkfloyd ben visasection bende civil partnership vizesine başvurdum 18 aralık 2008 de ve reddim 25 şubatta geldi durumum kısaca şöyle: ben 2003 de ingiltereye illegal olarak giriş yaptım ve mahkeme ankara anlaşması filan derken red aldım ikisindende ve 24.11.2006 da geri gönderildim yanlış partnerimle 27.06.2005 portsmouthda tanışdık ve aynı evde yaşadık ingiltere doğma büyüme aslen türk vatandaşı kendisi beni hiç yanlız bırakmadı birbirimizi çok seviyoruz çok çileler çektik ve bu kadar zaman geçmesine rağmen hala beraberiz tam 4 yıl oldu askerliğimi yaptım gelir gelmez civil partner vizesine başvuru yaptık beraber bana red verdiler gerekçe ise daha önce uk ye gidip red almış olmam dediler bizde dosyayı mahkemeye taşıdık 21 ağustosa bize gün verdiler elimizde birlikte olduğumuza dair çok belge var ayrı olduğumuz bir gün bile en az 3 kez telefonla konuşurduk sence oturum alma şansım nedir ve mahkemeye gitmeden bize önerebilecek birşeyin varmı yardımcı olursan çok sevinirim çünkü artık ikimizde çok yıprandık benim yüzümden doğru dürüst bir hayat yaşayamadı sürekli türkiyeye geliyor ben ailemi oda yaşadığı hayatı sürekli birlikte olmak için riske atıyoruz lütfen yardım edin bize bu konuda teşekkürler....