yesimce yazdı:
selamlar. Daha oncede yazmistim ama kisaca yeniden ozetlemek istiyorum. Üc ay once ingiltereye seyahat vizem ile geldim ve ingiliz vatandasi olan partnerimle civil partnership basvurusunda bulunduk. Basvuruyu londradaki bir turk avukatlik sirketi araciligiyla yaptik. O gunden beri hicbir gelisme olmadi. Ve benim vizem bu gun sona erdi. Pasaportum home officeden donmedigi icin ulkeden cikisda yapamadim. Bu gun avukatim istersem bir home officee basvurumuzun iptaline beyanen bir fax gonderebilecegini onerdi. Boylelikle pasapprtumun geri gelecegini ve gelince trye gidip yeni bir vize (nisanlilik) basvurusunda bulunabilecegimi onerdi. Burada direct olarak vizem bitse bile evlenebilirmiyiz ve bana herhangi bir oneriniz varmi? Bu arada partnerimle birlikte yasiyoruz arti durumu normal benim durumum ise pek iyi sayilmaz. Simdiden tesekurler
selam pasaprtun, icerde oldugu mudet kacaga gecmez , bu ulkede suan yasal duruyorsun, eger gitmeden dura biliyorsan dur bence, yinede baskalarida yorum yassin burda avukat arkadsa vardi oda yazar, ama turkiyeden de ayni sekilde oldugunuzu gosdererek SIKLARDA oyle bir yer varmi bilemicem, ama evlenme durumu olucakmi bunlari dusun... tr den bas vuru yapicakmis gibi dusun, ve evraklarini hazirlarsin simdiden, olduki tr ye gittin basvurucaksin elinde hazirlikli ol derim , ayni evlilikdeki burda mal varligi is yeri dokumanlari, felan banka bilgileri evin anlasmasi , tel faturalariniz beraber yasadiginiz donemin belgeleri gibi.... belkide icerden karar gelicek olumlu olucak biye masrafa giresinki...