Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 12:14 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 26 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Civil Partnership Vizesi
İletiTarih: Pts Ekm 10, 2011 1:58 pm 

Merhabalar,

Ben 10 yildir Ingilterede yasiyorum. Gecen sene partnerimle civil partnership yaptik. Su anda askerlik ertelememi yaptirmam gerekiyor. Civil Partnership vizemle evlilik ertelememi yaptirmamin herhangi bir sakincasi olur mu benim icin? Sonuc olarak Turkiye tarafindan Civil Partnership taninmadigi icin birlikteligimi Turk Konsolosluguna bildirmedim.

Yardimlariniz ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ekm 10, 2011 10:34 pm 
Site Müdavimi

Amadeus yazdı:
Merhabalar,

Ben 10 yildir Ingilterede yasiyorum. Gecen sene partnerimle civil partnership yaptik. Su anda askerlik ertelememi yaptirmam gerekiyor. Civil Partnership vizemle evlilik ertelememi yaptirmamin herhangi bir sakincasi olur mu benim icin? Sonuc olarak Turkiye tarafindan Civil Partnership taninmadigi icin birlikteligimi Turk Konsolosluguna bildirmedim.

Yardimlariniz ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler...

bence bunu turk konsoloslugunu ariyarak sormalisin, bu ulke ile aralarinda bir sekilde bir anlasma olmasi lazim....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ekm 10, 2011 10:38 pm 
Site Müdavimi

yesimce yazdı:
selamlar. Daha oncede yazmistim ama kisaca yeniden ozetlemek istiyorum. Üc ay once ingiltereye seyahat vizem ile geldim ve ingiliz vatandasi olan partnerimle civil partnership basvurusunda bulunduk. Basvuruyu londradaki bir turk avukatlik sirketi araciligiyla yaptik. O gunden beri hicbir gelisme olmadi. Ve benim vizem bu gun sona erdi. Pasaportum home officeden donmedigi icin ulkeden cikisda yapamadim. Bu gun avukatim istersem bir home officee basvurumuzun iptaline beyanen bir fax gonderebilecegini onerdi. Boylelikle pasapprtumun geri gelecegini ve gelince trye gidip yeni bir vize (nisanlilik) basvurusunda bulunabilecegimi onerdi. Burada direct olarak vizem bitse bile evlenebilirmiyiz ve bana herhangi bir oneriniz varmi? Bu arada partnerimle birlikte yasiyoruz arti durumu normal benim durumum ise pek iyi sayilmaz. Simdiden tesekurler

selam pasaprtun, icerde oldugu mudet kacaga gecmez , bu ulkede suan yasal duruyorsun, eger gitmeden dura biliyorsan dur bence, yinede baskalarida yorum yassin burda avukat arkadsa vardi oda yazar, ama turkiyeden de ayni sekilde oldugunuzu gosdererek SIKLARDA oyle bir yer varmi bilemicem, ama evlenme durumu olucakmi bunlari dusun... tr den bas vuru yapicakmis gibi dusun, ve evraklarini hazirlarsin simdiden, olduki tr ye gittin basvurucaksin elinde hazirlikli ol derim , ayni evlilikdeki burda mal varligi is yeri dokumanlari, felan banka bilgileri evin anlasmasi , tel faturalariniz beraber yasadiginiz donemin belgeleri gibi.... belkide icerden karar gelicek olumlu olucak biye masrafa giresinki...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Ekm 11, 2011 8:28 am 

Cevabin icin tesekkurler Sakayik. Peki burada daha onceden Civil Partnership vizesiyle askerlik ertelemis herhangi bir kimse var mi acaba?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ekm 17, 2011 11:08 pm 
Site Müdavimi

Amadeus yazdı:
Cevabin icin tesekkurler Sakayik. Peki burada daha onceden Civil Partnership vizesiyle askerlik ertelemis herhangi bir kimse var mi acaba?
konsolosluguna telefon ac sor derim... TC KONSOLOSLUGUNA YANI. BU TURKIYE ILE ILGILI BIR KANUN. ARTI RANDEVU SISTEMI ILE CALISIYORLAR, NETEN RANDEVU AL GIT SOR ISDERSEN...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Proposed Civil partnership Vizesi
İletiTarih: Çar Nis 18, 2012 7:11 pm 
Üye

Merhaba arkadaşlar aranızda hiç civil partnership evliliği evlenen yada evlenen tanıdığı olan var mı ? Bu konuda ki bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben bu amaçla yola çıktığım bundan önceki 3 vizem de ret aldım. Çünkü vize başvurularımızı başkalarının yanlış yönlendirmeleri yüzünden 2 kere tatil vizesi olarak 1 kerede civil partnership ziyaretçi vizesi olarak yapmıştık. Bu sefer ki başvuru doğru yapıldı çünkü.....................den avukat tuttuk ve herşeyi kurallarına göre yaptık. 22 mart'da randevum vardı world bridge istanbul da. şuan hala sonuçlarını bekliyoruz. inşalllah bi aksilik çıkmazsa bu sefer vizeyi alacağımızı hissediyorum.

Çok fazla kanıt verdik içeriye (resim,email,telefon görüşme detayları,otel,uçak biletleri,ortak kiraladığımız ev kira sözleşmesi) bunlar hatırlayabildiklerim. Ayrıca cambridge sertifikası da belgelerin içerisinde. maddi durum olarak partnerim 12.000 pound banka da gösterdi kendi evi , emekli maaşı (500 pound )ve kirada bir başka evini gösterdi (900 pound). Yani düzenli gelir 1400 pound.

İnşallah olur diye düşünüyorum. Ama ingiliz konsolosluğunu da çok iyi bildiğim için büyük konuşamıyorum.Bekleyip göreceğiz olmazsa temyiz hakkımız var.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 26 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz