Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 12:01 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: cambridge veya brighton?
İletiTarih: Pzr Ağu 22, 2010 7:48 am 

arkadaşlar 6 aylığına ingiltereye dil okuluna gitmek istiyorum ama herkes gibi şehir olarak kararsızım? bu iki şehir nasıldır?teşekkürler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: cambridge veya brighton?
İletiTarih: Pzr Ağu 22, 2010 6:29 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

nightbird yazdı:
arkadaşlar 6 aylığına ingiltereye dil okuluna gitmek istiyorum ama herkes gibi şehir olarak kararsızım? bu iki şehir nasıldır?teşekkürler.

bu konuyu ben daha once ingilterede birkac kisiye tanistim ve kendi arastirmalariminda sonucunda brighton da asiri bir gay kitlesinin olmasi..kimsenin sexual tercihleri bizi ilgilendirmez fakat brighton bu nedenle egitimden cok renkli gece hayati ve gay lari ile meshur.cambridge zaten kendini ispat etmis bir bolge yinede karar senin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ağu 22, 2010 9:28 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

even cemin dedigi gibi brghtonun boyle bir sohreti vardır gay paradise diye ulkemizdeki bodrum gibi dusun(kimse yanlıs anlamasın sadece durum tespiti) sonucta hangi sehire gidersen,bolca turk cinli,arap vb olacak,aman turk olmasın diye birsey yok,bristolde bir aile yakınımızın kızıyla konustum okulunda 15 turk varmıs sen dusun,bukadar detaylı yazma nedenim bazı arkadaslar gittigim okulda fazla turk olmasın diyor yani boyle birsey sozkonusu degil :D,ayrıca danısmanlar daha fazla komisyon alacakları okullara yonlendirmek ister fazla dikkate alma.bence okul secerken okulun imajı daha once gitmis arkadaslarının tavsiyesi,sehrin yasanabilir olması,is olanakları(6ay ustu gelirsen)bir butun olarak dusun,ben olsam cambridge secerdim ama tabiki kendi kararınız bu dedigim konuları iyi arastırın

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Eyl 06, 2010 6:00 pm 

pgs79 yazdı:
even cemin dedigi gibi brghtonun boyle bir sohreti vardır gay paradise diye ulkemizdeki bodrum gibi dusun(kimse yanlıs anlamasın sadece durum tespiti) sonucta hangi sehire gidersen,bolca turk cinli,arap vb olacak,aman turk olmasın diye birsey yok,bristolde bir aile yakınımızın kızıyla konustum okulunda 15 turk varmıs sen dusun,bukadar detaylı yazma nedenim bazı arkadaslar gittigim okulda fazla turk olmasın diyor yani boyle birsey sozkonusu degil :D,ayrıca danısmanlar daha fazla komisyon alacakları okullara yonlendirmek ister fazla dikkate alma.bence okul secerken okulun imajı daha once gitmis arkadaslarının tavsiyesi,sehrin yasanabilir olması,is olanakları(6ay ustu gelirsen)bir butun olarak dusun,ben olsam cambridge secerdim ama tabiki kendi kararınız bu dedigim konuları iyi arastırın

teşekkürler bilgiler için cambridge aklıma daha fazla yatıyor. tavsiye edebileceğiniz okullar var mı duyduğunuz bildiğiniz?ben 6 ay kalmayı düşünüyorum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 15, 2011 8:22 pm 

teşekkürler bilgiler için cambridge aklıma daha fazla yatıyor. tavsiye edebileceğiniz okullar var mı duyduğunuz bildiğiniz?ben 6 ay kalmayı düşünüyorum.[/quote]

mrb bende cambridge e karar verdim kaplan dil okulunu seçtim
şimdilik vize başvurusun yaptım bekliyorum
bazı konularda yardımlaşabiliriz sanırım ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz