kazım yazdı:
slm tekrar ben biraz once homofisten geldim londradaki croydon ofisinden galiba genel merkez burasi neyse esimle gitik giriste gorevliler randevolu olanlari her halde farkli seyler olanlar randevu aliyor onlari icerye alip yukarlara gereken yerlere gonderiyorlardi bizi de genel sorular soracagmizi soyledigimiz icin hemen kapida bulunan danismana yunlendirdiler sorduk aynene aktariyorum SORU 1:BENIM VIZE SOREM NE ZAMAN BASLIYOR ALDIGIM TARIHTEN MI YOKSA BURAYA UK YE GIRIS TARIHIMI? GOREVLI; UK YE GIRIS TARIHI; DEDI SORU 2 :;SORESIZ VIZE BASVURUSU YAPTIGIM ZAMAN VIZE BASVURUMU NEGATIF ETKILEMEYECEK SEKILDE BEN MAXSIMUM NE KADAR TURKYEDE KALABILIRIM ?; DEDIM GOREVLI:ISTEDIGIN KADAR; DEDI BEN DEDIM KI ;AMA HERKES 3 AY KALABILIRSIN; DIYOR GOREVLI:;HAYIR 3 AY ESKIDEN DI EGER SENIN EVLILIGIN CIDIYSE VE SEN HER HANGI BIR NEDENLE BASKA YERDEYSEN SIZ BIRBIRINIZE GIDIP GELIYORSANIZ HIC SORUN YOK ISTEDIGIN KADAR KALABILIRSIN BUNUN KANITI ONCE ESIN ;EVET BIZ HALEN BERABERIZ;DIYECEK 2 SENIN ESININ YANINA GELDIGINI YADA ESININ SENIN YANINA GITIGNI PASAPORTLA KANITLAYA BILIRSIN; DEDI Anlamadigim bunlarin wepsitesi ve eskiden buraya gelenelere 90 gunden bahsediyor benim avukatim 45 gunden bazi arkadaslarda burda 3 aydan hangisi dogru ve govenilir acaba ?
Bu çok önemli bir bilgi herkes için...