Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:16 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 88 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Brighton
İletiTarih: Pzr Arl 18, 2011 2:51 pm 

Evet arkadaşlar hali hazırda orda vakit geçirmekte olan arkadaşlar yaşantılarınıza dair anlatınlarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkürler.. :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 23, 2012 8:34 pm 

herkeze teşekkür ederim bugun st giles'a kayıt yaptırdım inş hakkımda hayırlısı olur :)
sadece okuyan arkadaslar okulun eğitim seviyesini eğitimini bir iki kelimeyle açıklayabilirlermi lütfen

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 30, 2012 5:35 pm 

Merhaba geçen yıl St. Giles Brighton'da eğitim almış biri olarak çook özlüyorum orayı diyebilir. Çok güzel bir ortamı var ve eğitimi de gerçekten çook güzel bence çok iyi bir tercih yapmışsın.şimdiden başarılar:)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 06, 2012 9:28 pm 

Merhaba arkadaşlar,
Nisanın ilk haftası 3 aylığına Brighton a gitmek istiyorum. Ancak EC Dil Okulu ile Embassy Ces dil okul arasında kararsız kaldım. Aile yanı düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Saygılar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Nis 26, 2012 10:59 pm 

Arkadaşlar Merhaba,

Yazılanların hepsini okudum ve bilgi veren arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ederim. ben de St.Giles Brighton şubesini seçiyorum. Tabi genelde yapılan yorumlar Türklerin fazla olması yönünde ama sonuçta oraya giden Türklerin hedefinin aynı olduğunu düşünüyorum. umarım herkes için iyi olur.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Nis 29, 2012 7:18 pm 

arkadaşlar merhaba bende geçen yıl ocak-temmuz ayında st. giles brighton'a gittim ve ilk gittiğim günler çok fazla Türk vardı sınıf da 10 kişiden 5'i Türktü mezun olduğum sınıfımda ise sadece 2 türk vardı birisi ben:))) ama senin hedefin belliyse amaç İngilizce öğrenmekse bi şekilde kendini onlardan uzak tutabilirsin.Eğer İngilizceniz çok az ya da hiç yoksa güzel bi okul tercihi diyebilirim evet biraz pahalı ama eğitimi güzel benim hiç ingilizcem yoktu ve 6 ay da alt yapımı güzel bi şekilde yaptım ve şu an Londra'da yaşıyorum kasım ayında geldim tekrar ve ekim ayına kadar buradayım 8 aylık ucuz bi okula yazıldım london study center eğitimi orta seviye ama eğitimden çok pratik yapmak olduğu için benim derdim pek takılmıyorum oralara.Brighton'da ben aile yanında kaldım yemeklerimi kendim yapıyordum evim süperdi diyebilirim ki villa :)) şansıma orası çıktı ve değiştirmedim hiç evimi.Gidecek olan arkadaşlar eminim ki çok seveceksiniz Brighton'u.....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per May 17, 2012 2:57 pm 

merhaba
haziran ayında ingiltereye gideceğim 4 aylık dil eğitimi için. ancak şehirler arasında karar veremedim. brighton'ı danışmanlık firmasında ki bayan 1,5 yıl orada bulunmuş biri olarak çok tavsiye etti. ama okul konusunda karar vermiş değiliz. bütçem kısıtlı. şu an orada bulunan birileri yazabilirse çok memnun olurum..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 19, 2012 1:25 am 

Merhabalar , Bende Temmuz ayında 3 Aylığına gitmeyi düşünüyorum fakat nedense Brighton tercih ediliyor çok sebebini bilmiyorum. Ben Londra veya Bournemouth düşünüyorum. Uygun fiyatli ve kaliteli bir eğitim almak istiyorum. Maddi olarak kendim karşılıyacağım için bu konuda biraz hassasım.. her zaman gitme fırsatım olmadığı için oradan döndüğüm zaman bende elimden geleni yaptığımda alabileceğim en iyi başarıları almak istiyorum. Umarım beni anlamışsınızdır.. Sizden bölge ve okul tavsiyesi istiyorum. 3 Ay kalacağım ve Aile yanı düşünüyorum şuan için herkez gibi.

Sizlerden bilgi bekliyorum. ve Temmuz 1 gibi orada olmayı düşünüyorum onun için şimdiden başvuruları yapmam gerektiğini düşünyorm. herhangi bir danışman merkezine gitmedim. gideceğim fakat bulunuğum yerde yok sayılır. 1 tane var oda pek birşey bilmiyor... Sitedeki tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

msn & mail : converse_tiger16@hotmail.com birebir görüşebiliriz.

tşkler şimdiden

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 88 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: