buse yazdı:
merhaba arkadaşlar size bir şey daha sormam lazım,hep brighton dyip duruyoruz sizce cambridge de EC dil okuluna gitsem daha iyi olmaz mı? hem öğrenci şehri hemde daha güneşliymiş.cambridge nasıl sizce ingilizce öğrenmek için
buse ingiltere ve güneş gülümsettin beni.burda en çok özlenen şey güneşli hava.ingiltere yerine göre ağustos ayında bile mont giyilen bir yerki sanırım kışın gelmeyi düşünüyorsun,yani öyle daha iyi bir hava farkı yok sadece yağmur ve rüzgar farkeder bazı bölgelerde.okul ve bölge seçimi yaparken bu danişmanlara çok fazla bel bağlama işlerini çok iyi yapanlar olduğu gibi hayatında bırak ingiltereyi,istanbulun avrupa yakasını bile görmeyenler vardır onlar için en iyi okul en çok komisyon aldıkları okuldur bunu unutma(işini profosyonel yapmayanlar için konuşuyorum),Genel anlamda konuşuyorum bazen ögrencileri öyle inandırıyorlarki şu şehirde okullar süper,sosyal hayat süper,hep avrupalı ögrenciler,iş çok kolay bulursun,pedikap yaparsın bu işten zengin olanlar var vs, sonuçta herşey sende bitiyor hangi amaçla geldigini unutmayıp derslerine yogunlaşırsan,pratik yaparsan,girişken olursan heryerde dil ögrenirsin.ama bazı arkadaslar gibi amacından uzaklasırsan en iyi okulda sana verimli olmaz.bunu unutma,okul seçiminde bizzat egitim almış kişilerin tecrubelerinden yararlanırsan,birkaç ayrı kişiden okulun eğitimin kalitesini check edersen, hata şansın azalır çünkü piyasada pek çok tabela okul var o yüzden british council high turusted belgesini çıkardı.sonuçta her bilgi internet ortamında var.cambridge mi brightonmu dersen okullar hakkında bilgim yok ama cambridge daha oturaklı,ögrenci şehri .brighton ise daha haraketli seçim senin