Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 11:38 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: brighton hakkında bilgi
İletiTarih: Çar Şub 02, 2011 4:17 pm 

mrblar öncelikle foruma yeni üyeyim ayın 13 itibariyle brighton'a gidiyorum 6 aylık bir dil kursuna yazıldım brighton daki otobüs ve taşıma fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum teşekkürler... öğrenciler için akbil vs.. gibi seçenekleri nelerdir..?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: brighton hakkında bilgi
İletiTarih: Çar Şub 02, 2011 6:22 pm 

bgb2 yazdı:
mrblar öncelikle foruma yeni üyeyim ayın 13 itibariyle brighton'a gidiyorum 6 aylık bir dil kursuna yazıldım brighton daki otobüs ve taşıma fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum teşekkürler... öğrenciler için akbil vs.. gibi seçenekleri nelerdir..?

ben brightona 2 kez gitmistim bir yazin ikincisi kis ayinda...
kucuk bi yer sahili olan ama yuzme konusunda dusunulmesi gereken ama sirin ve ruzgarli bi yer....
ulasim o kadar problem deil nerdeyse heryere yuryerek gidebilirsin....yazin bayagi kalabalik bi yer hatta baskent bile denebilir(avrupanin Gay ve Lezbiyen baskenti die hakli bi unvani var)...kisinsa souk oldugu icin sanirim herkes icerde yani gece hayati cok iii....benimde bi arkadasim orda okudu ve ogrencilik hayaitnda nerdeyse hic otobuse binmedigini soylemisti ki bizde gittigimizde otobuse hic binmedik....
simdiden hayirli olsun ii eglenceler....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 03, 2011 1:10 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

ben 2 aydir brightondayim hic otobuse binme ihtiyaci hissetmedim simdi sordum birine fiyatlari ama kimse emin degil yalniz ucuz oldugunu soylediler, acikcasi kimse pek emin degil zira gerek yok kucuk bir yer otobusler de zaten komple yaslilarla dolu her gordugumde ^^

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 03, 2011 5:24 pm 

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun. Vizeni almışsın benim gidiş tarihimde seninle aynı tabi yarın pasaportumu aldığımda vizemin çıktığını görürsem. Ben 2 kere bulundum Brighton'da ve sana önreceğim şu. Eğer okul ile konaklayacağın yer yakınsa otobüs biletine falan gerek yok ama mesafe varsa gidip öğrenci kartı çıkart STA Travel'dan (bu kart için okuldan yazı alman gerek + fotoğraf ve 9 pound) sonra gidip One Stop'tan 100 pound'a 3 aylık sınırsız kullanabileceğin otobüs biletini al. Aylık alırsan 54 pound olması gerek. Pahalıya gelir bu da 3 aylık kart almanı tavsiye ederim.
Günlük otobüslere binerkende single £1.70, sınırsız da £3.60 ödersin. 1 ay önce geldim oradan fiyatlarda değişme olduğunu sanmıyorum.

Şimdiden iyi yolculuklar sana. Umarım benimde vizemi vermişlerdir. Belki aynı uçakla gideriz. :P

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 05, 2011 10:50 pm 

öncelikle herkeze cvplar için teşekkür ederim

kurbağa ben 13 şubat 13.10 thy uçağı ile uçuyorum bilgin olsun.))

zaman yaklaştıkça heyecanda arttı ilk ingiltere yolculuğum liste yapıyorum eksiklerimi toparlıyorum tavsiyede bulunucak arkadaşların fikirlerini merak ediyorum..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 07, 2011 8:23 pm 

Liste yap ama dikkat ette giyerim belki dediklerini koyma valize. :))
Bu arada aldım bende vizemi fakat ben sabah gitmeyi planlıyorum 8.10 uçağıyla. Sanırım aynı uçakta olamayacağız.. :)
Ama orada yardıma ihtiyacın olduğunda çekinmeden yazabilirsin...
İyi yolculuklar sana. :))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 07, 2011 9:36 pm 

öğrenciler için aylık kartlar var 35 pound'a ama onu almak için öğrenci belgesi çıkarıyorsun sonra ayrıca bir yere müracat ediyorsun yaklaşık 1 haftada falan oluyor ama evin yakınsa okula yürüyerek gidip gelebilirsin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 07, 2011 10:16 pm 

yazılanlardan brighton da bi çok yere yürüyerek gidiliyo hissine kapıldım buda hoş açıkçası .))

kurbağa vizeni almana çok sevindim hayırlı olsun müsayit zamanlarda msjlaşır görüşürüz...

yanıma abartı şeyler almayı düşünmiyorum açıkçası gerekli oalbilicek şeyler kıyafet konusunda az ve öz şeyler getiricem 13 şubatta uçucak olan varmı acaba başka 13.10 thy uçağı ile ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ağu 03, 2011 1:34 pm 
Yeni Üye

Bende eğer vizemi alabilirsem 25 eylül de orda olacağım, umarım yanında kalacağım ailenin evi okula yakındır, yürüyerek gidip gelebilirim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ağu 12, 2011 8:51 am 

herkese mrb. foruma yeni üyeyim vizem çıkarsa 5 eylülde brighton a gideceğim. giderken hangi havaalanını kullanmamı tavsiye edersiniz.( bu arada ingilizcem çok ii değil bunu gözönünde bulundurursanız sevinirim.)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz