tubik04 yazdı:
eşim ful time iş yeri ortaklıgı var arabası evi rahat bi yasamı var vergileri tam ödüyor elektirik dogalgaz faturaları bana yolladıgı paraların dekontları aldıgımız altınların faturaları gelinliğimn faturaları bnm resmi kurumda memurum ssk maas bodrom banka hesaplarım face telefon son 8 ayın dökümleri onun askerlik belgesi bnm ikametgah dogum belgem sabıka kaydım üniverste diplomam ... bunların aslı gibidir onayları ve tercümeleri msn skype kayıtları ben herkes gibi her günü binlerce sayfa eklemedim aralıklı görüştügümüzü kanıtlayıcı belgeler seklinde fotolar nişan vs 100 adet foto hersey eksiksiz ama gözden kacırılmaması gereken tek sey eski eşinin iftiraları onu halen taciz etmesi hatta benide...
selam duruma duygusal yaklasma, onun dedikleri deil senin ve esinin dediklerinin birbirini tutmasidir, seni gorusmeye aldiklarinda esin eski esinden nicin ayrildi diye sora bilirler, emnim esin bu durumu anlatmak isdememisdir, sende bunu soylersin yada biraz bilgi senin ve onun soyliyecegi olsun,...
size iftira olarak ne soyluyorsa soylesin, kiskanc kadin , yada seviyordu ama esin cekemedi evliligi , onun iftira aracagi seyler , senin esinin yalan soyledigi ekonomik anlamda , ama sizin kagit evrak delilleriniz oldukdan sonra sorun yok, eskiye donuk ekonomik durumu iyi ise yine dahada iyi sorun yok, bir tek sorun , kadin soyle demeye kalkarsa onunla evlendiginde esin onun oturumu icin evlendi havasi vermeye kalkabilir , ve sizin daha onceden tanisdiginizi soyleyip kendinin kullanildigini soyler, buda esinin oturumunu etkilemek acisindan kotu olur ama burda guzel hesap para , isletmeci kapasitesi, ulkeye para kazandiriyorsa, onunda bunu ksikanclikdan yapdigini gos onune getirirler...
yani sen hic tedirgin olma gorusmede ve yazdiklarinizda tutarlilik olsun, ulkeye yuk, deil kazandirici kisiler oldugunuzu gormeleri iyidir, bence siz alirsiniz, insallah , yeterki hersey dogru olsun. BU ARADA ESIN BOSANMIS, ONUN ATILAN IFTIRALARI GOZ ONUNE YINEDE AL, tr bal borek olan adamlar buraya kurbanlik koc getirip, kadini cok uzebiliyorlar. tecrubelerim bunu gosderiyor, sunuda dikkat edin hic bir bilmediginiz kagida esiniz tarafindan size verildi ise, imzalamayin ...
aslinda bunu burda deilde ayri baslikla acmam lazim ama ayri baslik acmayi bilmiyorum onuda bana bir belirtin ogretin..