Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 11:20 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: BİLE BİLE LADES DEMEYELİM ARKADAŞLAR.....
İletiTarih: Sal Mar 22, 2011 7:34 pm 
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

MERHABA ARKADAŞLAR,

HERKESİNDE BİLDİĞİ GİBİ HER ŞEYİN BİR KRITERİ VARDIR, UK VİZEYİ DE ALMAN İÇİN GEREKEN KRITERLER OLUŞTURULMALIDIR, BEN DE SİZLER GİBİ HENÜZ VİZE SONUÇU BEKLEYEN, YENİ BAŞVURMA AŞAMASINDA OLANLAR GİBİ O YOLLARDAN GEÇTİM, TEK SEFERDE VİZEMİZİ ALDIK, AMA BU FORMDAN TAKİP EDİYORUM ÖYLE ARKADAŞLAR VARKİ BİLE BİLE LADES DİYORLAR, YA HİÇ ARAŞTIRMIYORLAR YADA BRITISH CITIZEN EVLENİRSEM VİZEM GARANTİ GÖZÜYLE BAKIYORLAR, UK SPOUSE CP VİZESİ ALMAK TÜM MASRAFLARI BU GÜN İHTİBARI İLE EVRAKTI ÇEVİRİYDİ ORAYA GİT BURAYA GİT VE VİZE HARCIYLA 1000 POUND GEÇMEKTE.

1. HUSUS EŞİN KESİNLİKLE ÇALIŞIYOR OLACAK VEYA BİRİKİMİ OLACAK VE EŞİN KESİNLİKLE DEVLETTEN HERHANGİ BİR YARDIM ALMAYACAK 1 POUND BİLE OLSA ALMAYACAK (WORKING TAX CREDIT DAHIL)
2.HUSUS EŞİNİN KALACAK EVİ OLMASI BU KİRADA OLUR AİLESİYLE KALSADA OLUR EĞER EV YETERLİ İSE.
3. İLİŞKİNİZ GERÇEK OLDUĞUNU KANITLAYICI BELGELER.

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM HEPSİ BU ÜÇ MADDE BİTER, EĞER BU YUKARIDAKİLERİ SAĞLAYABİLİYORSANIZ , SİZİNDE EVRAKLARINIZ TAMAMSA VİZENİZ GARANTİDİR DİYORUM AMA YUKARIDAKİ MADDELERDEN BİRİ BİLE OLMASA BÜYÜK BİR İHTİMALLE RET ALIRSINIZ BAZI ARKADAŞLAR EŞİNİN HAFTALIK 30-40 POUNDLUK WORKINGTAX CREDIT ALDIĞINDAN DOLAYI RET ALMIŞLARDIR ÇOK ACI BİR DURUMDUR. BENDEN SİZLERE TAVSİYE ARAŞTIRIN ÖYLE BAŞVURU YAPIN HİÇ BİR YERDE HİÇ KİMSEYE HAKSIZLIK YAPMIYORLAR EĞER HAKKINSA VİZEYİ VERİYORLAR, ŞU AN UK DE MİLYONLARCA İŞSİZ VAR, SİZDE BİR İŞSİZ OLARAK UK YE GELECEĞİNİZDEN KONSOLOSLUKLAR İŞLERİNİ TİTİZLİKLE YAPIYORLAR, BU GÜNE KADAR EN AZ 15 ARKADAŞIMA VİZE ALMASI KONUSUNDA YARDIMCI OLDUM HEPSİ ŞU UK DE. İYİ ARAŞTIRIN ÖYLE BAŞVURUN MADDİ KAYIP HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BELKİ AMA VİZE REDDİ MANEVİ OLARAK ÇÖKÜNTÜYE UĞRATIR... HERKES VİZESİNİ ALIR İNŞALLAH.

İYİ FORUMLAR......

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: BİLE BİLE LADES DEMEYELİM ARKADAŞLAR.....
İletiTarih: Sal Mar 22, 2011 8:06 pm 

bende yakında başvuru yapıcam paylaşımın için teşşekürler... çok doğru bilgiler bunlar ..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 22, 2011 8:35 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

:P

En son selman tarafından, Per Mar 24, 2011 10:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 22, 2011 10:25 pm 
Site Müdavimi

Vizeyi almak bir yana buraya yerlestikten sonra is bulma sorunu,gecim derdi yani is bulamayan arkadaslara allah sabir versin diyeyim
sanslari bol olsun

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 22, 2011 10:30 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

enca48 yazdı:
Vizeyi almak bir yana buraya yerlestikten sonra is bulma sorunu,gecim derdi yani is bulamayan arkadaslara allah sabir versin diyeyim
sanslari bol olsun

Aynen Katılıyorum...... Gün gittikçe artan İşsizlik Yerliler işsiz , Jobcenterlerde öncelik yerlilerde gerçektende çevrende orda olmadınmı iş bulmak bayağı zor ...... herşey vize alip gitmek değiL Asıl Sorun orda yeni hayat ve artan sorunların.... benim arkadaşım işsizlikten gecimsizlikten şimdi tr ye dönmeye karar verdi yazları marmaris kışları ingiltere ,, full ingilizcesi var 11 senedir turizimci , barmen alakart garsonu , gene iş bulamadi Oturumu beklior suan oturumdan sonra Öyle yapacak sanırım.... allah herkesin yardımcısı oLsun..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 22, 2011 10:43 pm 
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

selman kardeşim üzülerek söylüyorum working tax credit bir devlet yardımıdır yani UK de asgari ücreten az kazananlara devlet vedikleri vergiyi geri iade etmektedir bu eşinin p60 kağıdına yansımaktadır, yani eşinin banka hesabına. başvuru yaptığında vize memuru bunu görecektir, ümidini kırmak istemem ama bu formda en az 20 kişi vardır ret alan eşinin working tax credti aldığı için. devlet bu yardımı kesmez , kesmesi için eşinin asgari ücretten daha fazla kazanması gerekmektedir. bazı durumlarda eşi working tax credit alanların çok küçük istisna vizelerini almışlardır sebebide şudur, eşlerini başka bir yerden geliri olması ailesiden veya ek iş gibi ama buda %100 işe yaramaz vize memurları working tax crediti devlet yardımı olarak görmektediler... Allah yardımcın olsun kardeşim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 22, 2011 10:49 pm 
Site Müdavimi

turkiyedeki bulasikcilar hep kizarlar yaaaa,gelsinler gorsunler burda nasil garsonlar
adamlar kazma afedersiniz yani isleofman de masa var 20 kisi tum tabaklar yemek bitiyor tum garsonlari masayi topluyor,kisi yemegini kimisi erken kimisi gec bitiriri yada cocuktan baslanir yemekler ama servis devamli vardir
tepsi ile servis yapilir,elle degil burda nerede hepsi mal adam insaatci hafta sonu garsonluk yapiyor,turkiyedeki garsonlarin,barmenlerin hepsinin ayagina koluna saglik en kotusunun bile servis bilgisi var burda servis denen birsey yok burada dostum
adam barmen kokteylin a sindan anlamaz bira doldur,kadin gelmis 60 ina barmeid meslek standarti asla yok bu ulkede ama is bulabilirler, ben sen bulamayiz
bodrum kata restorana yemege giderler,turkiyede begenmezler acik hava birde servisi
burda kimse yuzune bakmaz musterinin,evet turizm bolgesi ama turkiyenin her yeri aynidir degismez
evlerde bulasik yikarlar lavaboya doldur sicak suyu hepsini yika tabak,bardak tum bakteriler lavaboda
musluklar biri sicak biri soguk halamin taksimde evi var hatirlarim 35 sene oncesini
simdi modaya uyuyorlar mix bataryalara geciyorlar
anlatilacak cok sey varda
burasi konunun yeri degil
baska bir konuda acarim bir gun

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 23, 2011 12:18 am 
Site Müdavimi

yazdik ya ustat isleofman
ingilterenin tek kara para adasi
nufusu 80 bin kisi
ingiltereye liverpooldan 25 dakika londra 1.saat 30 dakika,manchester 55 dakika civarinda ucakla
feribot irlanda ve liverpool var
4 saat sea cat yaz 2.saat30 civari
genelde adada liverpool cogunluk
yerel halk manx
yillarca irlanda uzerinden yonetilmis sonra ingiltereye baglanmis
kendi kanunlari var
1. dunya savasinda arka bahce olarak kullanilmis
adada o tarihte yasayan turklerin bile anit mezari var
sagolsun konsolosluk mezari duzenlemis helal olsun
nur icinde yatsinlar
benle adada 29 kisi ortalama yasiyor
genelde turkler kebabci ama hepsi birbirine zit niye para cunku
oysa herkese ekmek var bu dunyada
kisaca bilgiler bunlar
para hersey degil yani,insanlik
niye burdayiz
paylasim,bilgi,dostluk maksat yardim
gun aydinlik,bir gun biter yenisi baslar
ama ana gibi yar olmaz asla
gerisi hersey yalan
ozlem canim turkiyem

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 23, 2011 9:04 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm arkdaslar ben size en buyuk tuyoyu yazayim kendinize saglam bir job offer bulun cok buyuk artisi var home office nin kendi danismanlari dahi bunu soyluyorlar working tax credit ve cocuk yardimini herkes aliyo bu ulkede almayan yok alinan cocuk yardiminin buyuk bolumune zaten siz dokunamiyorsunuz otomatikman cocugun hesabina yatiyo ve cocugunuz 18 yasina kadar dokunamiyo yada siz imza atiyorsunuz ne zaman kullanabilecegi hakkinda
working tax creditde calistiginiz sene icin aldigniz toplam paraya baz alip belli bir tutardan az ise odediniz tax i size geri oduyorlar buda devlet yardimina girmiyo cunku para kendi alin terinizle kazandiniz para devletten gelen birsey degil once tax olarak oduyorsunuz baraji gecmezse kazanciniz geri aliyorsunuz anlicaniz dilde anlatmak istedim

saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 23, 2011 11:23 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Ottoman verdigin bilginin resmi olarak aciklamalari icin yardimci olayim;

Working tax credit in resmi aciklamasi linktedir.

http://www.adviceguide.org.uk/b_working_tax_credit.pdf

http://www.hmrc.gov.uk/taxcredits/start ... t/work.htm

£6,420. If your income is the same as or less than this figure, you will get the
maximum amount of WTC (and Child Tax Credit if this applies). This will
depend on your circumstances.

Aynen boyle demekte £6,420 ise yillik kazancinizin vergiden onceki halidir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz