Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 11:20 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: BİLE BİLE LADES DEMEYELİM ARKADAŞLAR.....
İletiTarih: Per Mar 24, 2011 1:58 pm 
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Çocuk yardımı farklı bir durum working tax credit farklı bir durum!!! insanları yanlış yönlendirmeyin.. birkere working tax credit herkes almıyor atmayın... kulaktan dolma bilgilerle vebal altına girmeyin. Çocuk yetiştirme destegi UK de geliri orta olan ailelere verilen bir destektir.. yardım değildir!!!! durum iyi olan bazı ailerlerde almaktadırlar. bu yüzden kesinlike le bir tek kişi bile red almamıştır üzerine basa basa söylüyorum çocuk bakım desteği aldığı için kimse vizden red almamıştır.. working tax credit normaldir diyen arkadaşlar bu formu iyice incelesinler.... en az 15 -20 kişiye rastlarlar eşi haftalık 50-60 pound working tax credit aldığı için zahmet etsinlerde bir baksınlar... adı üstünde geliri asgari ücreten az kazanlar verdiği vergi geri iade edilmektedir, burdan şu ortaya çıkmadadır , eşinin kazancı yeterli değil senin UK ye geldiğinde bakacak durumu yoktur, diğer unsurlarda eklendiğinde kira, elektirik,su ,doğal gaz, belediye vergisi, ... immirgation officer bu şekilde düşününerek başvuru red etmektedir ... kişi working tax credit almayı iptal edemez! ancak gelirini yükselttiği takdirde iptal edilir... olayın özeti budur.. eşi working tax credit alıpta, eşinin başka bir yerden geliri olmayan.. arkadaşlar başvuru yapın sizde göreceksiniz kim haklı benden bu kadar .....

iyi forumlar.....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 24, 2011 2:16 pm 
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

MCMLXXI yazdı:
Ottoman verdigin bilginin resmi olarak aciklamalari icin yardimci olayim;

Working tax credit in resmi aciklamasi linktedir.

http://www.adviceguide.org.uk/b_working_tax_credit.pdf

http://www.hmrc.gov.uk/taxcredits/start ... t/work.htm

£6,420. If your income is the same as or less than this figure, you will get the
maximum amount of WTC (and Child Tax Credit if this applies). This will
depend on your circumstances.

Aynen boyle demekte £6,420 ise yillik kazancinizin vergiden onceki halidir.

Burdaki açıklama sadece kimlerin , çocuk bakım desteği alacağını ve kimlerin working tax credit alabileceğini yazmaktadır... ... bu yardımları herkes alıyor , normaldir dememektedir.....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 24, 2011 4:17 pm 
Site Müdavimi

adi uzerinde working tax credit bir devlet yardimidir
ama vize icin 100% red alinir diye bir sey yok
forumda kasim ayindan 1 arkadasimiz red digeri olumlu geldi vizesi
cocuk yardimi buna dahil olmayip herkesin aldigi bir destektir
benimde dusuncem alinan destege gore vize sonucunuzu belirler,yuksek miktarda ise vize memuru bunu bir devlet yardimi olarak gorup red verebilir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 24, 2011 9:10 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

KARSIYAKALI35 yazdı:
MCMLXXI yazdı:
Ottoman verdigin bilginin resmi olarak aciklamalari icin yardimci olayim;

Working tax credit in resmi aciklamasi linktedir.

http://www.adviceguide.org.uk/b_working_tax_credit.pdf

http://www.hmrc.gov.uk/taxcredits/start ... t/work.htm

£6,420. If your income is the same as or less than this figure, you will get the
maximum amount of WTC (and Child Tax Credit if this applies). This will
depend on your circumstances.

Aynen boyle demekte £6,420 ise yillik kazancinizin vergiden onceki halidir.

Burdaki açıklama sadece kimlerin , çocuk bakım desteği alacağını ve kimlerin working tax credit alabileceğini yazmaktadır... ... bu yardımları herkes alıyor , normaldir dememektedir.....

O linki vermemin sebebi herkes konusur ama kimse bilgiyi okumaz (Turk milletinin genel halidir birilerinin anlatmasini severiz.)Orayi okur iseniz tam olarak Work tax credit in ve Child tax credit in ne oldugunu yazar.

Ve kimse soyleyemezki vizede rolu vardir. Hatirladigim kadari ile esi devlet yardimi alan biri yada birkaci vizesini almisti.

Ben yerlesim vizesinden, evlilik vizesinden ve ogrencilikten hic anlamam ve bunu defalarca dile getirmisimdir sadece arastirma yapmayi seven biriyim. Eger ilgi ceken konu ise oturur sonuna kadar okurum ve arastiririm. Kulaktan dolma bilgilere kesinlikle inancim yoktur. Gozumle gormem ve okumam gerek.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 24, 2011 9:29 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

abi bu konu uzar gider devlet yardimi oldugnu dusunen girmesin bu ise kimseye kulaktan dolma haber verdigimiz yok ben yazdim mcxxi link i verdi benim esim ben vizeye basvurukenken aliyodu ben buraya geldim biraz sikisilik vardiye odeme yapmadilar ve toplu olarak 1300 pound odediler ben 10 gunde aldim vize bunu onemli biseymis gibi soylemiyorum ama durum bu kafanizi yoruyosa esinize soyleyin almasin yaridm felen olur biter karsi yakali sen kesin red verirler diye yazdin diger konuda silindi hic dusundun mu neden sonra biraz edebiyat yaptin buraya yazdin neyse benden baska yorum yok bu konuya ins herkesin vizesi olumlu sonuclanir

bol sans

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: daybreak ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz