Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 11:10 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 76 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: BAŞVURULARDA Bankadaki para ve miktarı
İletiTarih: Cum Şub 18, 2011 12:28 am 
Avukat ( L P C )
Kullanıcı avatarı

tinkerbell yazdı:
Bakın kimseye LAF çarptırmıyorum lafı ordan alıp oraya baglamaya çalışmayın

tinkerbell yeter be arkadas.. allah askina yardim amacli yaz yoksa yazma.. sayet boyle yazacaksan serbest bolumde istedigim kadar konu ac yaz..

allah askina bu yazdiklarima bile cevap yazma burda...

rica ediyorum bak...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 18, 2011 12:57 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

uk.resident yazdı:
tinkerbell yazdı:
Bakın kimseye LAF çarptırmıyorum lafı ordan alıp oraya baglamaya çalışmayın

tinkerbell yeter be arkadas.. allah askina yardim amacli yaz yoksa yazma.. sayet boyle yazacaksan serbest bolumde istedigim kadar konu ac yaz..

allah askina bu yazdiklarima bile cevap yazma burda...

rica ediyorum bak...

Yaw ne ricası ortada ne var olan ne onu anlamış degilim önce yazdıklarımı oku ne yazmışım die sonra degerlendir benim yazdıgım durumum ve ne yapacagım bankadaki para konusunda bu yazmaktamı suç oldu artık bu forumda !!!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 22, 2011 10:31 pm 
Site Müdavimi

ilkbasta bu basligi gozden kacirmisim bunu belirtmek isterim;
bankadaki param 4000 pount ben bu parayi basvuru yaparken gostermedim simdi mahkemeye sunsammi emindegilim cok kararsiz kaldim
ama bankadaki param 4 ay once yatmisti 6-7 hareket var sadece hesapta bundan solayi tereddut ettim sadece mahkemede gostermek konusunda cunku red sebepleri arasinda esimin yardim alabilceginden ve pay sliplerinin pcden print alinmis sahte olabilceklerinden bahsediyordu bu yuzden bu konu hakkinda cok dusunuyorum ne yapsam diye

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 07, 2011 10:07 pm 
Yeni Üye

merhaba arkdaslar.oncelıkle bugun baya arastırdım bu bolumu. arkdaşlar şimdi benım soracagım şey sizlere. ben sıtedekı bu konuyla ılgılı uzun zmandır araştırma yapıorum. bazı arkadaşlar 3 kişinin sponsor gosterılmesi eksi bir durumdur denılıo.. şimdi benim burda bir durumum yok calişmıorum. ssk felan yok yani. eşim yaklaşık 7 audır full tıem calsıo taxdan sonra 1300 pound felan kalıo. harcamalrı felan cıktından sonra her ay bankasına bu mıktar yattı fakat ev kırası bankadan dırek odendıgı ıcın her ay 600 700 flean kaldı ortalama başvurumuza cok az kaldı . ve sıdmı bankasında 3900 pound var. ve eskıdenden part tıme calısodu. 4 yıldır yanı. şimdi bende babam bankama 5000 mılyar yatırdı. babamın 2 evde kıra gelırı var arabası onalrı fleanda koyacam. ama sımdı ınanın cok kararsızım . bu sefer 3 ksıı sposnor oalrak gosterırsem red verırler dıye cok korkuorum. sımdı orda benım ılk masraflarımı karslıamma ıcın babam bana verdı desem veya herhandı bıse . bazı arkdaslarda dıo senın burdakı durumun onemlı deıl eşininkı onemlı. ama bır akrdasın red gerekcesını okudum bu formda. red gerekcesi turkıyede nasıl gecındeıgnı anlatmamıs bdıe esnın payslıplerı home made gıbı dmeısler. LUTFEN ARKDASLAR BUNUNLA ILGILI BILGILENDIRIN BENII......

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Nis 23, 2012 8:30 pm 

Undisputed47 yazdı:
tinkerbell yazdı:
Garip bir ikilem ordakilere sorsan burası cennet gibi var ne işiniz var burdakiler oraya gitmek için sinir stress yapıyor gelde çık işin içinden !!!

aynen , biz gidelim bizde aynısını deriz , 7 sene turizimde çalişan bir insanım , ve 7 sene içinde artık tahmin edin ne milyonlarca insanla konustum , hemen hemen herkes aynı söylüyor , Türkiye cennet gibidir Etc.........

Ama durum Ortada kimimiz eşimiz için Okul İçin cocuklarimiz İçin gidiyoruz , SonuçTa İklimi Göze almıyoruz , bir hasret var bir plan var ,

aslında türkiyede işsiz olmasam ve başka ülkelere giderken 3. sınıf muamelesi görmesem bende gitmek istemem cennet ülkemden ama en basitinden başvurmak için ilgiltereye bile bir dünya evrak istiyorlar ama onlar 10 pound verip havaalanında giriyorlar türkiye vb bütün ülkelere :(

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts May 07, 2012 3:38 pm 

merhaba arkadaşlar yerleşim vizesine başvuru yapacağım sizlerden öğrenmek istediğim şey banka hesaplarını gösteren belgeler internet ortamında ayrıca bankaya gidip onaylatmak gerekir mi?zaten başka da bir birikim yok sadece alınan maaş var ingiltereden 6 aylık hesap dökümünü aldım bu yeterli olur mu mali durumu belgelemek için bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 76 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: