Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 11:03 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Barack Obama nin Usa Baskanligi daha onceden bellimiydi?
İletiTarih: Pts Şub 09, 2009 3:06 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Internet"te surf sirasinda http://presidentobama.com adresini kesfettim ve bu domain isminin nezaman register edildigini merak ettim. Ilgilenen arkadaslar da bakabilirler http://whois.sc/presidentobama.com adresinden bu domain in 2004 yilinda kayit edildigini gorebilirsiniz. Isin garip tarafi 2004 yilinda Obamanin adi bile gecmezken kimin aklina geldide bu domain i kayit etti veya daha onceden planlanmis bir durummuydu bu ? :) Benim cidden cok ilgimi cekti ve 2004 yilinda neden kayit edildigi hakkinda bir bilgi bulamadim. veya 2004 yilinda obamanin adayligi soz konusu olup olmadigini arastirdim onunla ilgili herhangi bir bilgi yok. aday olsa bile butun eyaletlerden onlarca kisi aday oluyor 2004 yilinda bu tur secim kampanyasi icin erken bi tarih. Biraz garip dogrusu bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. Hurriyet habere gonderdim ayrica bakalim ordan belki bi sonuc cikar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Barack Obama nin Usa Baskanligi daha onceden bellimiydi?
İletiTarih: Pts Şub 09, 2009 9:43 pm 
Avukat ( L P C )
Kullanıcı avatarı

bu linkide aslinda siyaset bolumunde paylasirsaniz iyi olur..

simdi oncelikle amerikanin sisteminin bilinmesinde fayda var... adamlar sistemlerini sadece ve sadece kendi halkinin menfaatleri dogrultusunda kurmus... kendi ulke vatandaslarini herseyden ustun tutar... istisnalar haric...!!???

obama

bana gore 2 tur zenci vardir...

biri sahibini hep koruyan her daim sadik kalan ( uslu)= rice=powell=obama=====?

digeri;

sahibinin yaninda mecburi kaldigindan dolayi herseyine evet diyen firsatci sahibini sevmeyen zenci (asi)=bu turler halen zenci gibi yasamaktadir..

yani demem odurki obama denilen sahis beyaz saraydaki sahibinin yaninda yetismis onun soylediklerinin disina cikamayan kapi esigindeki bir kediden farki yoktur.. bunlari ortbas etmek icinde bazi amerikan politikasi disinda olumlu demecler yapabilir...

gorus ve dusuncelerimi tam olarak ifade etmek istemiyorum lutfen sizde goruslerinizi eksik etmeyiniz...

amerika yeryuzundeki her ulkenin yillardan beridir en az 50 senelik gelecekteki politik gorusunu belirliyor...??? adamlarin artik kendi sistemlerinin nasil kusursuz olacagini bi tahmin edin....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz