Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 9:05 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Askerlik hakkında butun sorulara cevap...
İletiTarih: Pts Oca 26, 2009 12:51 pm 

Askerlik konusu Yurtdısında yasayan genclerimiz icin bir kabus.
Kanunları bilmemek zamanında tecil etirmemek yuzunden Bakaya
kalan gencler Turkiye'ye gittiklerinde Askerlik yapmak zorunda
kalıyor,Bunun sonucunda gelecek planları,plan olmaktan cıkıyor.
Askerlik konusunda her turlu sorununuzu bize yazabilirsiniz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Askerlik hakkında butun sorulara cevap...
İletiTarih: Pts Oca 26, 2009 12:54 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Bedelli askerlik imkanından yararlanabilmek için hangi ğartları yerine getirmiş olmak gerekiyor?

Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 26, 2009 1:39 pm 

Oyster yazdı:
Bedelli askerlik imkanından yararlanabilmek için hangi ğartları yerine getirmiş olmak gerekiyor?

Teşekkürler...

Oyster yazdı:

Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 26, 2009 1:42 pm 

Bedelli Askerlik hakkından yararlanmak için,Bulunduğunuz Ülkede Oturma ve Çalışma hakkınız olması gerekiyor.Bu haklara sahip olan kişi 1095 gun çalıştığını ispat etmesi ve bu süre içinde Türkiye'de 6 aydan az bir zaman geçirmesi gerekir.

Oyster yazdı:

Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Nis 30, 2009 8:19 pm 

Merhaba arkadaslar ben 8 aralikdan beri burdayim ve ozel bir kolejde genel ing. egitimi gormekteyim.1 Eylulde ogrenci vizem bitiyor.Ankara ant. yapmak istiyorum eylulde.Ama pasaportumun suresini uzatmam lazim.1 yillik vizeye denk gelmiyor cunku.Pasaportumu 5 yil daha uzatmak istiyorum simdiden.( Pasaportun suresi 29 mayis 2010da bitiyor) Pasaportu uzatmam icin askerlik tecilini uzatmam lazim.29 kasim 2009 da ilk tecilim bitiyor.Ayrica yarin yasal 20 saatlik olan bir yerde calismaya baslicam.Kaydim olcak.Insurance belgemde haftaya elimde olcak.Simdi ben 2.ci tecili yapabiliyormuyum askerlik konusunda.Sorun cikarirlarmi konsolosluk.Calisacagim yerden muhasebeden belge alsam calisiyor burda diye ve okuldanda 1 yil daha ekstra yazilcami bildiren kontrat yapsam uzatabilirmiyim vizemi.Bilen arkadaslardan yorum bekliyorum.Belli olmaz bu konsoloslukdan.Nasil bir yol izlemeliyim ? Kalin salicakla....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr May 03, 2009 6:51 pm 

selam arakadaslar...ben suan ingilteredeyim.4 ay sonrada öğrenci vizem bitiyor.buraya erasmus ogrencisi olarak gelmiştim.burda ingiliz bir kız arakadaşım var... evlenmeyide düşünüyoruz...fakat bu suan için cok erken.diğer yandan bakaya kaldım bu ayrı bir hikaye :) ankara antlaşmasına başvurmayı düşünüyorum.evlenmek için hem zaman kazanmıs hemde askerlik sorunumu halledebilirm diye düşünüyorum.eger ben ankara anlatsması vizesi alırsam ve ilk bir sene içinde evlenip oturum iznine başvursam bir sorun olur mu?yani oturum iznini alabilirmiyim.eger alırsam ankara antlaşması için başvurdugum işi yapmak zorundamıyım....veya hem bu askerlik sorununu cozmek ve hemde ıngilterede yasal olarak kalmam için bana tavsiyeleriniz nelerdir...paylaşırsanız sevinirim....saygılarımla...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz